dorina Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Значи тези дни и особено днес забелязвам, че интернета ми за браузване на странички нещо се прецаква, а от друга страна същевремнно скоростта като свалям ми се струва, че се е увеличила. При вас нещо ново ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ами и на мен тия дни нета ми е малко прецакан ама вече се оправи:} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ами и на мен тия дни нета ми е малко прецакан ама вече се оправи:} Ами в темата "Warez.Ru Server статус" не пише нищо по въпроса, но в последно време ми се наложи на няколко пъти да ресетвам модема за да оправя запушване на връзката. Нека обаче не пишем в тази тема, че правилата са строги и ще си навлечем неприятности (днес вече си навлякох една, дори и за по-малко), та ако модераторите преценят - да затварят темата. Едит: Това имах предвид - теми бол....да не пишем тука.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Във warez.ru статус пише неща само свързани със сайта, не с isp-та. Иначе има достатъчно налични теми, които препокриват тематиката на тази, но това е ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.