Jump to content
BulForum.com

buy: Ел . Генератор...

Recommended Posts

Купувам дизелов електро генератор , 3 фазен , изходна мошност 10 - 20kw .

Или кажете поне къде да търся такова нещо.

П.С. Съжалявам ,но не знам какви са цените за подобно чудо. За бензин знам , ама за дизел....

Купувам дизелов електро генератор , 3 фазен , изходна мошност 10 - 20kw .

Или кажете поне къде да търся такова нещо.

П.С. Съжалявам ,но не знам какви са цените за подобно чудо. За бензин знам , ама за дизел....

v Mr.Bricolage ima no sa benzinovi za tazi mo6tnost ne znam dali 6te nameri6 dizelov

e как така ще му отговориш бре човека търси голям генератор непрочете ли 10 20 киловата а не тези помпи в бриколаж и метро дето един полилей не могат да захранят -и как така да няма дизели има и още как ама откъде да се купи това не знам :blink: -сигурно не е нужно да казвам че военните имат хиляди такива ама дали от там може да се копува това не ми е ясно-иначе като бачках в пишещи машини една шивашка фирма беше взела 2 под наем от тея ремаркетата те май са 30 киловата и изглежда разхода изобщо не ги притесняваше-което ще рече че че под наем може да се намери ама това едва ли те устройва а за продажба съм срещал в обявите на марица ама е било преди повече от година и пари не помня -между другото тея военните май бяха български варна ли и аз не знам къде са ги правили

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...