CyberHill Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Купувам дизелов електро генератор , 3 фазен , изходна мошност 10 - 20kw . Или кажете поне къде да търся такова нещо. П.С. Съжалявам ,но не знам какви са цените за подобно чудо. За бензин знам , ама за дизел.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Купувам дизелов електро генератор , 3 фазен , изходна мошност 10 - 20kw .Или кажете поне къде да търся такова нещо. П.С. Съжалявам ,но не знам какви са цените за подобно чудо. За бензин знам , ама за дизел.... <{POST_SNAPBACK}> v Mr.Bricolage ima no sa benzinovi za tazi mo6tnost ne znam dali 6te nameri6 dizelov Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 v Mr.Bricolage ima no sa benzinovi za tazi mo6tnost ne znam dali 6te nameri6 dizelov <{POST_SNAPBACK}> Не аз имам предвид че това ме устройва , иначе няма значение мошноста само да е по голяма от 10kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 пич мисля че само ония големите дето са на колесари са дизелови иначе бензинови дал господ Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 e как така ще му отговориш бре човека търси голям генератор непрочете ли 10 20 киловата а не тези помпи в бриколаж и метро дето един полилей не могат да захранят -и как така да няма дизели има и още как ама откъде да се купи това не знам -сигурно не е нужно да казвам че военните имат хиляди такива ама дали от там може да се копува това не ми е ясно-иначе като бачках в пишещи машини една шивашка фирма беше взела 2 под наем от тея ремаркетата те май са 30 киловата и изглежда разхода изобщо не ги притесняваше-което ще рече че че под наем може да се намери ама това едва ли те устройва а за продажба съм срещал в обявите на марица ама е било преди повече от година и пари не помня -между другото тея военните май бяха български варна ли и аз не знам къде са ги правили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.