Jump to content
BulForum.com

DarkGalaxy

NightWolf

Recommended Posts

kakto na6iq 4ovek koito e "izmislil" bulfleet qvno predi e igral na tova  :love az li4no namiram tova za mnogo po relisti4no i gotino no iskam da 4uq i va6ite mneniq  :blink:

Ами най-вероятно това е ползвал като първообраз на нашия вариант. Обаче едно нещо ми направи впечатление - който и съюз да реших да видя, нямаше такъв с членове повече от 50....вероятно има такова ограничение.....пък и по-добре иначе излиза извън контрол....наясно сте какво става в нашия... :)

Tozi vid gameplay e vzet ot planetshift koiato na vremeto beshe free, dokato SOE ne gi kupiha.

Lichno na men mi se struva povyrhnosten kato gameplay no pak taka prevlicha mnogo hora;)

DarkGalaxy е супер яка. само дето се дразня защото не може да се цъка върху имената на сградите в менюто за строежи и така не можеш да видиш за какво случат. също така и хелп файл няма и все още не мога да разбера как се играе тая игра. също незнам какво ще рече 1 turn. колко е дълъг тоя ход? през колко време се сменя? никва идея нямам. пък и никаде не пише. само в форума някви пичове са си писали стратегии които мен лично не ме уреждат. обаче галактиката там е направена супер яко.

ДаркГелакси е доста по добра....

Но вече нямам време да играя.....

По едно време щеше да се прави Бг Клан, но нямам представа какво стана...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...