snatch Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Колко полезна тема! Тази седмица за втори път, отказвам да отида на зъболекар... Толкова да изпитвам ужас, не съм ходила от 3 години някъде! Някой да знае зъболекар, който ще ме приспи (па ако ще и да е с тухла четворка), после ще се събудя и нищо няма да ме боли? Пак ми се сви сърцето като се сетих... Офтопик: Ей това май ми е последния пост във форума. Днес ще си продавам модема <{POST_SNAPBACK}> според мен ренито хич не пита за зъболекар тук!ебатии чак пък с тухла четворка?даи поне да е с еденичка по хумано ще е!а наи добре щте е ако вземеш при сърце моя съвет даден малко по отгоре за ходенето на кръчма.ами така де ще се плоучи ефекта 3 в 1-ще си ходила на кръчма,ще се забавляваш,ще се напиеш и за капак ще ти го(ги)няма болния(ите) зъб(и)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Днес се обадих на д-р Филипов за да си запиша час, а той каза да му се обадя утре понеже я нямало книгата със часовете и в момента се намирал във факултета. Дано не съжалявам, че ще ида при него. Благодаря на всеки който ми даде адекватен отговор. А останалите когато ги заболи зъб нека пробват методите, които предложиха. PS: ще ви пиша как е минало при доктора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Днес се обадих на д-р Филипов за да си запиша час, а той каза да му се обадя утре понеже я нямало книгата със часовете и в момента се намирал във факултета.Дано не съжалявам, че ще ида при него. Благодаря на всеки който ми даде адекватен отговор. А останалите когато ги заболи зъб нека пробват методите, които предложиха. <{POST_SNAPBACK}> Аз също ходя при д-р Филипов. Надявам се да не останеш разочерован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Днес се обадих на д-р Филипов за да си запиша час, а той каза да му се обадя утре понеже я нямало книгата със часовете и в момента се намирал във факултета.Дано не съжалявам, че ще ида при него. Благодаря на всеки който ми даде адекватен отговор. А останалите когато ги заболи зъб нека пробват методите, които предложиха. PS: ще ви пиша как е минало при доктора. <{POST_SNAPBACK}> пич дано да не визираш моите съвети на мен охранители са ми помагали но немаше нужда тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Е. ми то без упойка на зъболекар не е човешко...чак преспиване е прекалено, но една местна упойка и всичко е 6. Малко е гадно да ти бучат игла в небцето, но пък после нищо не чувстваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Аз съм напълно доволен от моята зъболекарка. От 11 години тя ме лекува. Не че имам толкова развалени зъби, обаче като отидох при нея за първи път да ми лекува един зъб 2 месеца, за това време ме заболя само 2 пъти и от тогава ходя само там. Наистина работи внимателно. Фамилията й е Скакалечкова. Намира се: като тръгнеш по улицата от Сточна гара за Библиотека Иван Вазов, някъде по средата, пада се от дясната страна. Има табела под прозореца й. Офиса й е в къща. Малко странно е за обяснение, но не й знам улицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Като човек който е прекарал известен процент от живота си по какви ли не зъболекари, съм стигнал до извода, че при млада зъболекарка е по-добре да се иде. Основната причина е че са по-търпеливи от старите си колежки и се стараят повече да не те заболи. Докато старите са натрупали много рутина и ще свършат същата работа но с цената на поне 200% повече болка от младите. Те знаят че те боли, но също така са уверени че ще те боли-боли па ще ти мине, и хич не им се занимава да те чакат и да те жалят. Ето защо от 2 години доверявам безценните си зъби и болки на една млада и много добра зъболекарка, която бих препоръчал на всеки изпаднал в нужда. Ето координати: Д-р Мариета Велинова Пловдив, бул. Източен 45 партер (с/у входа на стадион Ботев) GSM:0898 736 193 дом. тел.: 032/ 26 95 39 сл. тел.: 032/ 63 52 47 Работно време Понеделник 13 - 19 ч. Сряда 13 - 19 ч. Петък 13 - 19 ч. А и забравих да кажа нещо не толкова важно, но все пак: Можете да сте сигурни че няма да бъдете одрани живи при плащането. Цените и са адски разумни и малко нереално ниски, като се има в предвид качеството на работата и Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 tva zubobola e kofti rabota dobre che oshte ne me e spletqlo a ot kude mogat da se kupqt ot oniq 4etki za zubi [elektricheskite] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 a ot kude mogat da se kupqt ot oniq 4etki za zubi [elektricheskite] ? <{POST_SNAPBACK}> От магазините за електрически четки за зъби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 tva zubobola e kofti rabota dobre che oshte ne me e spletqlo a ot kude mogat da se kupqt ot oniq 4etki za zubi [elektricheskite] ? <{POST_SNAPBACK}> brat mi kupi si ot "TCM" tam vsi4ko ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliank Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 a koi e nai moderniq kabinet v plovdiv?ako moje da peqt pti4ki dokato mi rovqt v ustata:)) trqbva da mi vadqt madrec i v 4udo sam se vidql:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 @sMARTBomber: Прав си донякъде, по-старите зъболекари наистина са претръпнали малко или повече (майка ми е зъболекар), но ги има всякакви - зависи на кой попаднеш - на някои им пука дали те боли по-малко на други не. От друга страна как очакваш от някой, който сам си прави зъбите (ако може да ги види с огледало) да му пука много, че те боляло Ако си правиш на време зъбите не боли чак толкова, вярно неприятно е няма спор, даже си е гадно ама няма как, пък за тези които не могат да траят има упойки.(естествено ако ще ти вадят зъб не може да се разминеш с упойката ако не си ултра мазохист) p.s. И си мийте редовно зъбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Ех, колко съм прост!!! Ех, мама му стара, от всичките прпоръъки, които ми дадохте Аз отидох и се нацепих при една дето хич не съм я чувал и виждал, но ме подлъга приятелката понеже тя си прави зъбите при нея. Та какъв е проблема. Направи ми преглед на зъбите и реши да отвори зъб (мъдрец), който според нея бе най-проблемен, а мен този зъб хиич не ме болеше и сега не ме боли и се видях в чудо, но какво да кажа така е решила жената така е направила.Но най-странното, тя каза,че е пулпит-"бах мааму" казах аз и реших да си направя рентгенова снимка,тя също бе съгласна. Тази която ми направи снимката я показа на една друга лекарка, която прецени,че този зъб не е пулпит. Отивам, аз вчера при зъболекарката,а тя ме посреща с думите "Боля ли те снощи много", не изпитах никаква болка- отговорих аз,при което тя ми отговори,че я лъжа защото се страхувам. След това погледна снимката и не можа да прецени точно какво е. Отвори ми зъба наново и започна да работи,като се разбрахме, че ще правим пломба без да умъртвяваме нерва. Незнам по едно време къде ме пипна, но ме заболя и тя каза "А бе не бе, имаш пулпит,давай да ти слагам арсена",аз казах,че не съм съгласен. Съмнението от моя страна идва от там, че когато тя си мисли че ме боли,мен не ме боли. Та аз й предложих да ми затвори зъба (пломба) без да маха нерва. Тя се съгласи това да стане на моя отговорност. Ако е било пулпит щяло да развие гангрена, инфекция на костта, подуване на венеца, хирург и вадене на зъба. А бе наплаши ме жената. Разчовърка ми едно хубаво зъба (отвори го още повече), сложи лекарство и ме извика пак. Сега си мисля какво да правя. Да извадя ли нерва или да си направя пломба без да умъртвим нерва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Пробвай при друг зъболекар да те прегледа и да прецени има ли ти нещо (и имало ли ти е преди нещо ако може) на зъбите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Пич, ти след 2 месеца си се сетил и да идеш :о) Пазете си зъбите, уа :Р Само като погледнеш усмивката на някой и ти става ясно що за човек е :о) В момента нищо не ме боли, но си записах час за вторник. По-добре е ако има някакъв проблем по някой зъб да бъде отстранен в началото, а не когато се подуя целия ... :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ами аз съм си имал доста проблеми със зъбите и съм минал през доста зъбари.Последно бях при един много готин пича работи много внимателно и направи всичко за да минат нещата безболково.Абе като цяло за разлика от повечето стоматолози брутали тоя пич работи много готино просто му пука да ли пациента го боли . Работи на Руски 41 (тва е точно до магазина за байкове ама се влиза във входа на кооперацията) Д-р Чавдар Тодоров вторник 14-20h тел:631819 сряда 8-14h gsm:0889 207235 петък 8-14h събота 8-14 неделя 14-20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nastya Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ами аз съм си имал доста проблеми със зъбите и съм минал през доста зъбари.Последно бях при един много готин пича работи много внимателно и направи всичко за да минат нещата безболково.Абе като цяло за разлика от повечето стоматолози брутали тоя пич работи много готино просто му пука да ли пациента го боли . Работи на Руски 41 (тва е точно до магазина за байкове ама се влиза във входа на кооперацията) Д-р Чавдар Тодоров вторник 14-20h тел:631819 сряда 8-14h gsm:0889 207235 петък 8-14h събота 8-14 неделя 14-20 <{POST_SNAPBACK}> Специално за тоя зъболекар мога да гарантирам че ще си свърши работата перфектно и НИКОГА няма да те метне с парите - откакто той почна да ми прави зъбите се радвам на най-грижовното отношение което съм имал към зъбите си (и болките с тях)! Препоръчвам го с 2 ръце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 levent_7,zubar ne moa da ti preporu4am,no za kuvto i da e lekar-vqra nikva dokato ne go potvurdqt pone o6e 2-3ma,da ne govorim puk za nqkvi operacii,rqzanici,lepeneta i dr. takia! konsultirai se s pove4e ot 1 predi da re6ava6!golemi nekadurnici sa(poe4eto) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Ако ми препоръчате някои който му се занимава с спасяване на зъби а не с вадене моля. СПЕШНО Е!!! Става дума за следния случаи: По време на ядене пломба за проявява като клин и разцепва зъба на 2. Зъболекар ми даде съвет: вадене...Ама аз няма да се дам лесно. Моля някой ако е имал подобен случай да ми каже къде ще пробват да го оправят ,евентуално да се облече по здравата част на зъба или нещо такова. Смятам че сега ще си покаже кой е добър... Моя и него го препоръчаха като добър ама бързо решава проблемите с вадене май Много благодарности и почерпка за помогналия от тука,.. при желание разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 д-р Евелина Божкова ул."Кардам" 11 вх.А тел. 449-611 От нея най-съм доволна. Бая зъболекари смених, но това е човекът, чиято диагноза най-високо ценя. Мисля, че ще ти обясни всички плюсове и минуси на едно евентуално лечение и ще ти даде една напълно обективна оценка. Ако ти трябва мобилен тел., пиши едно ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Др. Филипов 0888763004. Кабинета му се намира като вървиш от моста на марица към колелото на панаира, минаваш колелото и първия блок в дясно. Този който е зад Технолукс, но входа е от другата страна. На 1ви етаж, има табела отвън. Ако ми препоръчате някои който му се занимава с спасяване на зъби а не с вадене моля.СПЕШНО Е!!! бягай при д-р филипов. не взима скъпо, а е много добър като специалист Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Вече е ок вярно с 1 см пирон в корена.. ама поне нямаше вадене бах при на 1 приятел баща му който е зъболекар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 kolko ti struva6e udovolstvieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.