levent_7 Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 От два дена се инатя на зъба който адски много ме боли. Току що болките станаха непоносими. Не мога да мисля от това... Щях да отида по- рано на зъболекар, ако знаех при кой. До сега все съм улучвал на такива, които гледат да ми вземат парите. Ако вие знаете зъболекар, който гледа да ти оправи зъбите, моля споделете. Нека тези които са доволни от своите стоматолози да кажат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Др. Филипов 0888763004. Кабинета му се намира като вървиш от моста на марица към колелото на панаира, минаваш колелото и първия блок в дясно. Този който е зад Технолукс, но входа е от другата страна. На 1ви етаж, има табела отвън. Др. Милинич (жена е) Работи на бул. Дунав 1 в болница Каспела. Това е задното крило на административната сграда на Филикона. Нямам и ГСМ, но имам номер на регистратурата 953870. И двамата работят със здравната каса. Твоя случай е спешен като гледам, а тези хора работят по график, така че ако издържиш до утре можеш да разчиташ на тях, но за тази вечер едва ли. Иначе както колегата отдолу каза що не пиеш един аналгин примерно или ако имаш аулин (пише се е у) него по добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Pii AOLIN 100. Ne se nabutvai po zubolekari. Nakraia sam 6a padne:)))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grim Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Dentavax малко по-скъпо е но болката минава веднага. Другият вариант се нарича Водка върху зъба ако е от нерв ще мине след 10 мин. Търси си зъболекар които работи със здравната каса така ще е по-евтино и ще гледа да го направи по-качествено защото касата ще се усъмни ако го прави и втори път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 До пожарната има стоматологичен кабинет и там работи моята зъболекарка - изключително внимателна, работи и със здравната каса, много съм доволен от всичко дето ми е правила(само по зъбите де ). Ако ти потрябва - прати ми PM и ще ти подробни координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 na zabolekar..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobniq Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Др. Филипов 0888763004. Кабинета му се намира като вървиш от моста на марица към колелото на панаира, минаваш колелото и първия блок в дясно. Този който е зад Технолукс, но входа е от другата страна. На 1ви етаж, има табела отвън.<{POST_SNAPBACK}> Доживей до утре, и бягай при Филипов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 От два дена се инатя на зъба който адски много ме боли. Току що болките станаха непоносими. Не мога да мисля от това...Щях да отида по- рано на зъболекар, ако знаех при кой. До сега все съм улучвал на такива, които гледат да ми вземат парите. Ако вие знаете зъболекар, който гледа да ти оправи зъбите, моля споделете. Нека тези които са доволни от своите стоматолози да кажат... <{POST_SNAPBACK}> пич от такъв страх от зъболекари преди месец се изръсих 350 лв наведнъж!без да ги броя за снимки,аулини и др.моя доктор е в тракия в 1 блок срещу служебния вход на красито.мисля че и сега още работи.така че страх не страх трябжа да го правиш.иначе се даваи на аулини.съчувствам ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Aко не можеш да дочакаш до утре на бул. "Руски" преди колелото има денонощен кабинет не знам дали е добър стоматолог ама поне може нещо да направи. Успех. Това е една от най-гадните болки Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Изкушавам се да направя реклама на майка ми, ама няма. Иначе е наистина много добра, внимателна и не работи скъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Aко не можеш да дочакаш до утре на бул. "Руски" преди колелото има денонощен кабинет не знам дали е добър стоматолог ама поне може нещо да направи. Успех. Това е една от най-гадните болки <{POST_SNAPBACK}> да бе то старите хора са го казали:зъб да те боли и п...а да те сарби лек немало! то руски е добра идея но да уцели жерния доктор щот и от тами имам много кофти спомен на един 8 матр.успех дано да ожижееш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Пий нещо да те приспи и утре като станеш отивай направо да ти го правят, че голяма беля можеш да си докараш с тия зъби...колкото повече се отлага, толкова по-скъпо става лечението. Кариесче - 20 лева .Ако не го хванеш на време вече става пулпит и лечението е от 60 лева нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Mdaaa.Takmo se vrashtam ot rabota i si vikam da pochina malkoi i kakvo da vidia - pak rabota.Predpolagam che veche si potarsil stomatologichna pomosht, sled kato tolkova mnogo te boli zab.Ako ne si, moje da mi se obadish i da go vidim.Az rabotia pri speshnost na povikvane s moite pacienti po vsiako vreme, taka che niama problemi.GSM-a mi e 0888442026. Dr.Stamenov.Ako ne mi se obadish te savetvam da otidesh po skoro na stomatolog, zashtoto chesto tezi zabaviania vodiat do loshi uslojnenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 тука в задния вход има зъболекар. внимателно работи. ако те интересува... ул. Кукуш 15. няма как да го пропуснеш. на първия етаж е.. входа е през терасата. . не мога да ти кажа телефон в момента, но ако те интересува ще намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 pi4 ako e nerv probvai kato edin moi bra4et za 3 dena 3 opakofki analgin sas nz kolko vodka ama na tretiq den kato otide i mu izkaraha nerva bez upoika i zabolekarkata se hvana za glavata sega se se6tam 4e i az treba da hoda na zabolekar ama treba da sam sas nqkoi ot na6te da ne capna zabolekarkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 pi4 ako e nerv probvai kato edin moi bra4et za 3 dena 3 opakofki analgin sas nz kolko vodka ama na tretiq den kato otide i mu izkaraha nerva bez upoika i zabolekarkata se hvana za glavata sega se se6tam 4e i az treba da hoda na zabolekar ama treba da sam sas nqkoi ot na6te da ne capna zabolekarkata <{POST_SNAPBACK}> i az obiknovenno taka obiknovenno ba6ta mi e s mene ina4e sh farla prez prozoreca slona pri koito hoda mega bolka maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ вий го взехте за мезе човека(повечето де) и мен ме е болял зъб и знам колко е "приятно" чувството.Така че единстеното което мога да те посъветвам е Веднага към най-близкия дежурен стоматалог!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Аз съм изключително доволен от моята зъболекарка,която е до Пешеходният мост и също при д-р Янчовски във 2-ра поликлиника.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Аз съм изключително доволен от моята зъболекарка,която е до Пешеходният мост и също при д-р Янчовски във 2-ра поликлиника.... <{POST_SNAPBACK}> Доктора се казва Янковски и е ортодонт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Абе за човека със зъбобол не знам,но аз си набелязах 2 места,които ще посетя ако имам проблем със зъбките-майката на snejko и сестрата на snatch и майката на Психозис /за да мога да ги открия и пребия ако ме боли/. А,младеж,аз последно ходих на Руски-до колелото на гарата/Одисей се казва кабинетът..май/ и честно казано съм доволен-вече 3 години и не са ми паднали пломбите.Ама беше скъпо там тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Нека добавя и моята майка. Няма смисъл да ви уверявам колко е добра, защото ще звучи като хвалене, а то не е. Просто нека се знае, ако някой има нужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Колко полезна тема! Тази седмица за втори път, отказвам да отида на зъболекар... Толкова да изпитвам ужас, не съм ходила от 3 години някъде! Някой да знае зъболекар, който ще ме приспи (па ако ще и да е с тухла четворка), после ще се събудя и нищо няма да ме боли? Пак ми се сви сърцето като се сетих... Офтопик: Ей това май ми е последния пост във форума. Днес ще си продавам модема Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Maйка ми работи с отличен анестезиолог, ако искаш да спиш, ще те приспят Може даже аз да се погрижа, ама моите методи са по-радикални Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 я кажи къде е кабинетът на майка ти? Сериозно питам, че трябва да ходя тия дни на зъболекар. Може да ми пишеш ЛС да не става реклама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.