sharky88 Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ima li nqkoi ot foruma (ot Plovdiv) deto e na prima i iska da si kupi vau4er ot 15lv. Trqq mi takav 4ovek 6toto iskam da napraim partiq s nego i da vzenem prima paket-a s 6veitsarskoto noj4e (toi dava 15 lv i zima vau4era , koito e za 15lv a az davam 5lv i zimam noj4eto (taka si vzeh matricata s edin ot vhoda ama iskam i nojkata. Mnoo e zaribena.)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Епа толкоз ли сме тъпи?Ще дам 15 и само ваучер или да дам 20 и ще имам 15лв разговори и ножче за 28лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ahahhahahaa golqm tarikat si we maina i az bih si doplatil 5 kinta ako taka i taka 6te gi davam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Добре бе да му е**а майката!Знаете ли правилата на форума-като нямаш реален интерес към нещо не пиши в темата и не коментирай излишно!И аз не съм много съгласен, ама да съм тръгнал да пиша и да коментирам?Като не ви отърва си трайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 vas nikoi ne vi pretsakva we. vie se edno si kupuvate vau4er ot pazara. Zabravih da kaja 4e polu4avate i sim kartata kakto i 12lv v prodaljenie na 1 godina + vau4era za 15lv.( taka e vav ofertata ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyOwnSummer Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Аз тия дни трябва да си купя ваучер, ножче не ми трябва. Я обясни какво получавам срещу 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 Аз тия дни трябва да си купя ваучер, ножче не ми трябва. Я обясни какво получавам срещу 15 лв. <{POST_SNAPBACK}> Mi zna4i vau4era, sim kartata i 12lv. vreme za razgovori ti izpla6tat v prodaljenie na 1 godina. Prati mi PM ako se navie6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.