Jump to content
BulForum.com

Prodava se 20" monitor

Recommended Posts

Ne znam na tup li se pravish ili si. Ili prosto si nqmash druga rabota.

Nqma da e losho da prochetesh i pravilata!!

7. Цената се определя от продавача. Предлагане на цени, които са с голяма разлика под цената определена от продавача, ще се трият директно.

Mislq che spomenah che e dobre da se chetat pravilata:

1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн.

Ako si zainterisovan moje da pishesh edno PM i da doidesh da vidish monitora, puk togava moje da govorim za cenata.

antychrist и ATEL си получиха наказание за нарушенията, не съм им изтрил постовете само за да си виждат причината.

compira, ти също се считай предупреден - няма нужда да коментираш и ти, а също и да им цитираш правилата - модераторите не са сляпи.

LifeFeel: Az vidiax ti kak se darjish s xorata tuk i zatova reshuix ,che sled kato na teb ti e pozvoleno znachi i az moga da izpolzvam malko psixo ataki za da se kipa po eftin 20" Monitor  ;)

Kak shte kometirash tova?

Mislia kato za nachalo da mi se izvinish i da maxnesh i tova i drugoto...znaesh koe ;-)

AKo pak mi poprechish na niakoia zdelka mnogo,ama mnogo shte se iadosam!  :angry1

Pomagai na xorata tuk bez da se zaiajdai i umnata !  :pirate

Мнението което цитираш е от преди да влезнат най - новите правила в сила. :stfu:

Кога си го купил - отварян ли е или ремонтиран?

Давам 140

Ако си навит 0887526767

Идвам, гледам го, харесвам и купувам

~mod. edit~

Caps Lock - оправям ти мнението за последен път! Прочети си Правилата на Форумал Наблегни на точка 13 и 16.

Ново предложение - 150лв.

Ако желаеш повече коментар - на РМ.

Znachi monitora ne e mesten ot buroto kudeto e sega ot dve godini i ne e imal dertove.

Kolkoto do cenata po dobre e purvo da doidete da go vidite i togava da se govori za cena. Koito proq vqva interes da ostavi telefon na PM i shte si napravim sreshta za sled 18:30.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...