Jump to content
BulForum.com

PHP Programmer

Recommended Posts

А някакви изисквания в нивото на владеене на РНР и SQL-a?? Средно, добро, слабо. Поне малко инфо за задачката ако може, та да си преценим силите, а не да звъним по GSM-и и да спамим пощата с глупави въпроси.

Triabva mi chovek koito e pravil pone 1 project na PHP.

Dobro vladeene na PHP (ne e nujno otlichno za zadachkite koito she pravi).. ama da ne se zamislia za tova kak da Napravi DB, kak da tursi i pishe v nego.

Da znae kakvo e ADMIN.. da moje da mi kaje neshto za SQL injectiona i kak da se pazi coda... takiva neshta.. ne e mnogo.

a , iskam sushto da ima pone 6 meseca rabota kato programmer.. za da ne se uchim na osnovni neshta.

Zdraveite,

Vsichki sa se spravili sus zadachata kolkoto se otnasia do programiraneto, no imashe malka ulovka v zadanieto, a imenno, che az ne turseh prosto programist, a chovek, koito da razsujdava v/u zadanieto.

V tozi smisul zadanieto beshe "Funkcionalno zadanie", a ne "Tehnichesko" i celta beshe da se nameri PHP programist, koito da moje da go interpretira.

Statistika:

Kandidatstvali: 7

Polucheni Reshenia: 6

Pravilno reshenie: 1 ( Raicho Mukelov )

Jelaia Vi kusmet v turseneto na rabota zanapred.

Pozdravi

При положение,че не се вижда никакво задание в темата, е малко безмислено да коментираш, че е имало уловка и т.н Това трябваше да си го кажеш на 7 човека дето са кандитаствали. Колкото за пожеланията в търсенето на работа - благодаря, но вече си намерих :):) Айде успех и малко бъгове в начинанието

Едит

Докато съм си писал мнението темата е била преместена от Others в Buy / Sell

Ако мнението ми не съвпада с правилата на раздела - изтрийте го.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...