Jump to content
BulForum.com

Том VS Джери

Кой ви е по-симпатичен?  

202 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

а бре хора ...някой случаийно да знае дали ще има ново епизоди на том и джери? Аз вече тези ги знам наизуст.......пишете ако има нови епизоди :laughing:

този post малко не беше за тука ама моля да ме извините....

а бре хора ...някой случаийно да знае дали ще има ново епизоди на том и джери? Аз вече тези ги знам наизуст.......пишете ако има нови епизоди  :laughing:

този post малко не беше за тука ама моля да ме извините....

Мисля,че има нови епизоди...ама не знам къде :bgrin:

Гледала съм малко,но не ми харесват..просто не са нарисувани като преди..малко са квадратни :D

Но това си е мое мнение - на теб може да ти харесат :)

Том ме кефи много повече, щото почва да мисли някви зарибени глупости, за да хване Джери - нещо от сорта на Incredible Machine. Най-тъпото е, че си губи бая време да измисли нещо, а тъпата мишка за две секунди прецаква сичко.

Том ми е много по-симпатичен.Прави какво ли не да хване Джери и винаги се проваля.Мисля че затова повече се харесва на другите.То не е интересно само да се изплъзва Джери(мисля че имаше няколко серии където ставаше нещо по-различно). ;)

Men ako pitate i dvamata sa super simpatqgi, no ako trqbva da zastana na stranata na pobeditela to az sym za SPIKE (ku4eto)! Toi e strog, no spravedliv :angry:

Том ми е много по-симпатичен.Прави какво ли не да хване Джери и винаги се проваля.........................

ама и никога не се отказва. Е тва мноо ме кефи в котето - не се дава лесно. и двутонна наковалня паднала от небостъргач върху главата му не може да го спре. аве том е яко копеле и тва е. ама живота е много несправедлив и само го мачка. нищо - и един ден/епизод/ е достатъчен за да даде той своето възмездие на гадния мишок.

a we Tom e pich i polovina we, toi znai za kvo stava vapros i vse nego go boli naj mnogo, a osven tova jerry vse si go tarsi i vse Tom e prebitiq. Mnogo me kefi, shtoto e obrechen vinagi toim da e vinoven i stradasht... Po-dramatichna figura e ot Jerry

"Том и Джери" е класика и честно казано не ми харасва това разделение, струвами се малко безсмисмено. И двамата са нужни, за да тече гонитбата. Ако можеше щях да гласувам за Том и Джери. Но понеже не може гласувах за Джери, защото много изостава :)

аве народе и том и джери разцепват публиката !:)

и двамата са луди !

:starwars:

така са ти том и джери както тия двете :)

пък съм съгласен и с notor1ous прав си ве пич :)

Абе защо не сте пуснали в анкетата и кучето......Свалих си последните филчета на двамата герои и ви ги препоръчвам горещо.

Абе защо не сте пуснали в анкетата и кучето

Защото кучето е треторазряден актьор. За нищо не става.

А и това, което ми тежеше на душата, е дали има и други хора, които смятат Том за по-готиния. Е, има :)

Абе защо не сте пуснали в анкетата и кучето......Свалих си последните филчета на двамата герои и ви ги препоръчвам горещо.

Я кажи от къде ги свали и ние да намажем? :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...