EuRoNimouS Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Не съм добавил такъв отговор, защото не исках да добавя такъв отговор. <{POST_SNAPBACK}> OFFTOPIC: хахахахахаха Тва е нещо от сорта на лафа на един познат: "Който гроб копае,гроб копае той" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Мен определено Том повече ме кефи (горкия той) Особено като е се чуди кжо става след поредния трик на Джери... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 а бре хора ...някой случаийно да знае дали ще има ново епизоди на том и джери? Аз вече тези ги знам наизуст.......пишете ако има нови епизоди този post малко не беше за тука ама моля да ме извините.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Mnogo shte me izkefi ako mishoka napravi edna ****** na TOM . Da mu se raz4ekne malkata gadna usti4ka..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Tom is №1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nowise Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 ТОМ мн ясно JERRY ме дразни Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 а бре хора ...някой случаийно да знае дали ще има ново епизоди на том и джери? Аз вече тези ги знам наизуст.......пишете ако има нови епизоди този post малко не беше за тука ама моля да ме извините.... <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че има нови епизоди...ама не знам къде Гледала съм малко,но не ми харесват..просто не са нарисувани като преди..малко са квадратни Но това си е мое мнение - на теб може да ти харесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Том ме кефи много повече, щото почва да мисли някви зарибени глупости, за да хване Джери - нещо от сорта на Incredible Machine. Най-тъпото е, че си губи бая време да измисли нещо, а тъпата мишка за две секунди прецаква сичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 MAlkiq plah e varha. Malko sas svrah estestveni sposobnosti za malak mi6ok, ama vse pak e ludnik A za koteto i to go bia ama pred mi6oka e Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Том ми е много по-симпатичен.Прави какво ли не да хване Джери и винаги се проваля.Мисля че затова повече се харесва на другите.То не е интересно само да се изплъзва Джери(мисля че имаше няколко серии където ставаше нещо по-различно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 И двамата ме радват Като по-малак доста ми харесваше детското, забавно е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Men ako pitate i dvamata sa super simpatqgi, no ako trqbva da zastana na stranata na pobeditela to az sym za SPIKE (ku4eto)! Toi e strog, no spravedliv Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 TOM-RULEZZZZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Том ми е много по-симпатичен.Прави какво ли не да хване Джери и винаги се проваля......................... <{POST_SNAPBACK}> ама и никога не се отказва. Е тва мноо ме кефи в котето - не се дава лесно. и двутонна наковалня паднала от небостъргач върху главата му не може да го спре. аве том е яко копеле и тва е. ама живота е много несправедлив и само го мачка. нищо - и един ден/епизод/ е достатъчен за да даде той своето възмездие на гадния мишок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 a we Tom e pich i polovina we, toi znai za kvo stava vapros i vse nego go boli naj mnogo, a osven tova jerry vse si go tarsi i vse Tom e prebitiq. Mnogo me kefi, shtoto e obrechen vinagi toim da e vinoven i stradasht... Po-dramatichna figura e ot Jerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Том!!! Като бях малък постоянно се ядосвах че той не печели(май имаше 1-2 епизода дето не пострадва Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Kotkite sa podli jivotni! Umilkva se dokato se naiade i posle za ni6to nete e?ava! a vraga na moia vrag e moi priatel Glasuvaite za Jerry! Jerry obe6tava sirene za vsi4ki (na dupki estestveno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Джери супер пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 "Том и Джери" е класика и честно казано не ми харасва това разделение, струвами се малко безсмисмено. И двамата са нужни, за да тече гонитбата. Ако можеше щях да гласувам за Том и Джери. Но понеже не може гласувах за Джери, защото много изостава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 аве народе и том и джери разцепват публиката ! и двамата са луди ! така са ти том и джери както тия двете пък съм съгласен и с notor1ous прав си ве пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Джери ...!!! мишката рулира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Абе защо не сте пуснали в анкетата и кучето......Свалих си последните филчета на двамата герои и ви ги препоръчвам горещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Абе защо не сте пуснали в анкетата и кучето <{POST_SNAPBACK}> Защото кучето е треторазряден актьор. За нищо не става. А и това, което ми тежеше на душата, е дали има и други хора, които смятат Том за по-готиния. Е, има Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Абе защо не сте пуснали в анкетата и кучето......Свалих си последните филчета на двамата герои и ви ги препоръчвам горещо. <{POST_SNAPBACK}> Я кажи от къде ги свали и ние да намажем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mancho1981 Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Ima li nqkoi sub za Tom an Jerry The Movie 1992???plsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.