Jump to content
BulForum.com

Том VS Джери

Кой ви е по-симпатичен?  

202 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Aз си падам повече по Том, щото винаги той си го отнася.....Верно е по-глупав ама е изруд :lol: , а иначе двамата като се съберат са страшни :devil .Никой не може да им се опре :)

Том рулз...по-луда котка в детските филмчета няма :punk

Пък и то не можа само мишката да е готина,а котката прецакана ;) .Като гледам засега повече хора са гласували за Том. :D

Go,Tom!Go,Tom! :lol:

Том рулз...по-луда котка в детските филмчета няма :punk

.........................

Go,Tom!Go,Tom! :lol:

ААААААа, Котарака Силвестър е една идея по-голям идиот от Том, щото него го млати някво си канарче, а да не говорим за алкохолишкия му яркочервен нос и вълнообразната му походка!

но Том си е класика.

Дайте да организираме един комитет за защита правата на Том :woot

Абе Том е най-големият! Много готини изродски изражения прави като хване Джери и почне да мисли скорошния му край. А като направи някоя учудена физиономия ме разбива :lol:

Том за президент! :D

Определено Том,защото винаги е малтретиран.Все си го отнася....

Хм...на дневен ред големият проблем...Връзките вярно са наред засега...

Бях забравила въпросния спор :angry:

Ама пък още си държа на мението,че Джери е много по-сладичък...Том е просто тъпа котка(май съм коткомразка)

гласувам за Том :)много по-готин е от Джери.пък и харесвам котараци,които носят името Том или негово производно :P

Том rullez :punk

Мен ме кефят и двамата... :devil , когато направат комбината става супер...ама идеята на детското е да се покаже че и слабите могат да победят силните....ама в том и джери тая мишка прекалява... :woot

Tom RuLezZZzzz

Аз лично симпатизирам на Том. Имам брат и сестра, по-малки от мен, и знам какво е мъниците да ти въртят номера... ;)

Джери е сладур. Том е голям симпатяга. понякога ми идва в повече тормозът над Том. но все пак нали е "гадната котка", която си го заслужава - идеята на филмчето. най - михаресват епизодите, в които Том И Джери спретват номерца на другите герои. тогава са задружни и правят големи простотии, но какво ви разправям, кой не ги е гледал?! :)

В характера на Мишката има нещо подличко...много зарибително. А пък Котака е твърде наивен.

Но... виждали сме ги разделени - не е весело!

Не съм добавил такъв отговор, защото не исках да добавя такъв отговор.

И защото не може един уважаващ себе си психозис да може да си представи че някой може да харесва по равно един истински Tom Cat и дребен вредител смущаващ обществения ред в семейството. Все пак някои от нас все още вярват в устоите на христианското общество и семейния живот.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...