PSYCHOSIS Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Отдавна се каня да пусна такава анкета. Този въпрос се превърна в разгорещена дискусия последния път, когато беше повдигнат и за малко да доведе до неприятно развитие в две прекрасни любовни връзки Аз гласувам с две ръце за Том! Не може това мило създание да бъде ежеепизодно тероризирано от гадния плъх, на който доста нечестно са приписани свръхестествени спосопбности! Знам със сигурност , че не съм единствения защитник на сладкото коте! Гласувайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 С две ръце съм за Jerry Tom e и си заслужава терора Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Имам котарак на име Томас ,така че отговорът ми е ясен Просто Том е най-лудия Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 С две ръце съм за Jerry Tom e и си заслужава терора <{POST_SNAPBACK}> Хм, така като гледам няма гласове за Джери Явно две ръце не са достатъчни Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Tom rulzzzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 И аз съм за Том Link to comment Share on other sites More sharing options...
boysweet Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Том Рулз... Няма по тъпа котка от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Том е ПИЧ! и само иска да се нахрани. горкото коте все остава гладно и само го бият някакви кучета или наглата мишка му мисли хитроумни техники за тероризъм. Джери е гаден садистичен талибан и на всичкото отгоре е Кафява мишка! Пълен урод. А Том ме симпатяга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Аз обичам котки,ама Том е баси злобното и неадекватно създание.Много е груб,що му трябва да тероризира Джерито?Супер много мишки има,той-не,Джери иска.Ама Джери е хиена,много се кефя как мощно го прецаква всеки път.Да живее Джери Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Samo Jerry ale Na towa mu vikam mi6ka, a puk Tom e sram i pozor za kotkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Аз да ви кажа и двамата са супер.Единия без другия не може.Тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ТОМ такива идеи му излизат от главата, че направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 tom rulezzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Toм Не е честно все мишката да побеждава На Том работата му е да хваща мишки, Джери кво се оплаква Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Tom,6toto gadniq mi6ok vse pobejdava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Arex_ Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Da jivee tom! Ne e chestno vse toy da e precakania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Мен ме кефят и двамата, но предпочитам Том! Незнам защо, но Томас ме кефи! Може би, защото само той яде боя или нещо такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Том е велик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Тоя въпрос щеше да предизвика масови безредици в даскалото. Много е опасен и повече не се осмелявам да го задавам. Иначе само Том!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 И двете прекрасни любовни връзки са си наред все още и Том все още е истинският пич. Плъхът е гнусен, нечистоплътен и болестотворен. Том е ХЕИ и затова е толкова некадърен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 Плъхът е гнусен, нечистоплътен и болестотворен <{POST_SNAPBACK}> Муахахаха Жоро, цяла сутрин чакам да получа подкрепата ти. Очаквах колоритно изказване, ама ти направо ме разби Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Забелязал съм ,че ако даден епизод започне как Том гони Джери в края мишокът си го връща,А ако Джери крои номер на Том(по рядко ,но ги има и такива серии) ,то накрая мишокът и пре****ят. PS: PSYCHOSIS трябваше да сложеш отговор и двамата. За мен когато са двамата става веселба,но по отделно никой не струва!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Том винаги е победител!!!(макар че мишката само с някви измишлиотини се измъква!)Много ме кефи тая котка!!Супер олигофрен е(точно тва ме кефи) !Обаче е много яко когато заедно мислят накви работи и са сдобрени,а след като мине случката пак почват!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Само Том ! ! ! Кофти е , че все го малтретират Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Ричи рулира бе супер яко Коте е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.