Jump to content
BulForum.com

Том VS Джери

Кой ви е по-симпатичен?  

202 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Отдавна се каня да пусна такава анкета. Този въпрос се превърна в разгорещена дискусия последния път, когато беше повдигнат и за малко да доведе до неприятно развитие в две прекрасни любовни връзки :lol:

Аз гласувам с две ръце за Том! Не може това мило създание да бъде ежеепизодно тероризирано от гадния плъх, на който доста нечестно са приписани свръхестествени спосопбности!

Знам със сигурност , че не съм единствения защитник на сладкото коте!

Гласувайте!

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Том е ПИЧ!

и само иска да се нахрани. горкото коте все остава гладно и само го бият някакви кучета или наглата мишка му мисли хитроумни техники за тероризъм. Джери е гаден садистичен талибан и на всичкото отгоре е Кафява мишка! Пълен урод. А Том ме симпатяга.

Аз обичам котки,ама Том е баси злобното и неадекватно създание.Много е груб,що му трябва да тероризира Джерито?Супер много мишки има,той-не,Джери иска.Ама Джери е хиена,много се кефя как мощно го прецаква всеки път.Да живее Джери

Мен ме кефят и двамата, но предпочитам Том! Незнам защо, но Томас ме кефи! Може би, защото само той яде боя или нещо такова... :)

Том е велик :D

Тоя въпрос щеше да предизвика масови безредици в даскалото. Много е опасен и повече не се осмелявам да го задавам.

Иначе само Том!!!

И двете прекрасни любовни връзки са си наред все още и Том все още е истинският пич. Плъхът е гнусен, нечистоплътен и болестотворен. Том е ХЕИ и затова е толкова некадърен...

Забелязал съм ,че ако даден епизод започне как Том гони Джери в края мишокът си го връща,А ако Джери крои номер на Том(по рядко ,но ги има и такива серии) ,то накрая мишокът и пре****ят.

PS: PSYCHOSIS трябваше да сложеш отговор и двамата. За мен когато са двамата става веселба,но по отделно никой не струва!!!

Том винаги е победител!!!(макар че мишката само с някви измишлиотини се измъква!)Много ме кефи тая котка!!Супер олигофрен е(точно тва ме кефи) :) !Обаче е много яко когато заедно мислят накви работи и са сдобрени,а след като мине случката пак почват!! :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...