Jump to content
BulForum.com

Първата жп мотриса SIEMENS DESIRO ще е в Пловдив

Railfan

Recommended Posts

Ako самото трасе не беше толкова зле и старите влакове биха могли да си движат достатъчно бързо...на този етап не виждам какъв е смисала от тези мутриси :) е аз сам тъп но все пак като чели целта някой да се изфука че е купил новото :D :P :allien

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Аз бях прочел във вестника, че до май месец ще докарат още 10 май, но не си спомням точно..иначе ако подменим влаковете ще е супер лудница, макар че и в Германия има влакове като нашите.

Аз бях прочел във вестника, че до май месец ще докарат още 10 май, но не си спомням точно..иначе ако подменим влаковете ще е супер лудница, макар че и в Германия има влакове като нашите.

До края на гопдината ще пристигнат още 23 мотриси.А колкото до това кога ще пътуваме с тях наистина може би до 2 месеца,защото сега почват курсовете за обучение на машинистите и може би нчкаде след месец два ще може вече да им се радваме.Догодина се очакват още толкова самоче електрически три вагонни мотриси,с които вече ще може да се ходи до София.

Ako самото трасе не беше толкова зле и старите влакове биха могли да си движат достатъчно бързо...на този етап не виждам какъв е смисала от тези мутриси :) е аз сам тъп но все пак като чели целта някой да се изфука че е купил новото  :D  :P  :allien

Точно сега трасето (не е ясно за къде става предвид) не е пречка а самите влакове. Има си скорости 100, 120, 130, 160 км/ч ама няма кой да ги ползва.

Ако си виждал сините безкупейни вагони те също изглеждаха добре но бяха ментарски (те всъщност са рециклирани) и скоростта им беше ограничена.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...