Jump to content
BulForum.com

Buy prez internet

miro123

Recommended Posts

Az redovno si kupuvam niakoi nesta ot internet nai ve4e sportni stoki tai kato sa po evtini i ima razni namalenia. Spored men e mnogo po udobno prez intenet tai kato i izbora e po golqm i se namira vsi4ko. Li4no az ne sam imal problemi do sega kogato sam pora4val nesto i e nevazmojno da te precakat s parite.

ami kak to4no da si q izvadi6 ne znam

no moga da ti kaje 4e opasnost da izgubi6 nqkoi dolar ima

6toto az sam pazaruval s kradeni kreditni karti super mnogo

a ei tva sait4e www.buyersindex.com e tyrsa4ka za online magazini

ot tam si tyrsi :)

ami kak to4no da si q izvadi6 ne znam

no moga da ti kaje 4e opasnost da izgubi6 nqkoi dolar ima

6toto az sam pazaruval s kradeni kreditni karti super mnogo

a ei tva sait4e www.buyersindex.com e tyrsa4ka za online magazini

ot tam si tyrsi :)

nz mene ako m fanat ot policiata she ima da izpla6tam pone niakolko hiliadi dolara ot kradeni kreditni karti ama se pak nali ne pla6tam az B)

Виж, има няколко вида кредитни карти ,препоръчвам ти преди да предприемеш действия да се разровиш из нета и да се запознаеш с условия и всичко останало.Не е кой знае колко сложно - подаваш молба в някоя банка(за предпочитане да е известна),след седмица получваш отговор и така...В сайтовете на повечето големи БГ банки това е обяснено подробно,а и в самите банки ще ти обяснят ако отидеш и поискаш да ти обяснят.Аз имам Visa Classic в Първа Инвестиционна Банка и досега не съм имал проблеми при използването и в Интернет,минималната сума ,която трябва да стои в картата(и която не можеш на използваш) е 50 Euro(за сведение в някои други банки е 150),а освен това има и годишна такса за обслужване на картата - 30 Euro.Относно това дали можеш да изгориш с пари - винаги има такава вероятност,но ако мястото(сайта) от което пазаруваш е известно и реномирано не би трябвало да имаш проблеми.

Тази карта изобщо не е кредитна, ами си е чиста дебитна. Иначе за какво ще е този несниажем остатък. Но върши идеална работа, пък и ако стане нещо изгаряш само с парите, които са в каратата. Пък и не забравяйте, че има chargeback, така че шанса да олекнеш с някой лев е доста малък.

ПИБ предлагат най-добрите условия за виза класик с остатък ,защото е само 50 валутни единици , по другите банки е от 150 нагоре.

Другите видове карти са такава с гаранционен депозит ( от рода на 3000 лева) или без депозит, за които обаче или трябва да ти превеждат заплатата ( която пък трябва да е поне едно 400 лева по договор), или работодателя ти да попълни декларация за доходите ти за последните 6 месеца.

Прав си, че това са си чисти дебитни карти. А по въпроса - дали можеш да изгориш - винаги можеш. Може и да не е с пари от картата. Има си хиляди други начини. Аз например как изгорях:

Купих си цифрив фотоапарат - ОК

Пратиха ми го - ОК

Писаха на съдържание на пакета - познайте - цифров фотоапарат. И дали го получих според вас?

Отговора на проследяването на пакета беше - изчезнал по път в БЪЛГАРИЯ.

Ами като си купуваш нещо си плащаш и застраховка, та да може като ти го приберат митничарите/пощаджиите да ти върнат парите, или поне част от тях.

Kagete ot koq banka da si izwadq creditna karta.I kak stawa gore dolu pokupkite prez internet i ima li opasnost da izgorq s nqkoi durg $ :(

P.S:nqkoi admin da opravi topica 4e go opleskah

Кредитни карти към Росексим Банк

В страницата е описано всичко подробно, надявам се да ти е от помощ

Аз лично ползвам moneybookers accaunt. Все повече сайтове предлагат този вид разплащане, а таксите са просто невероятно малки. Няма опасност да изчезнат пари защото пращаш токова, колкото струва продукта (услугата ).

Таксите и комисионните не минават 2 3 лева и 1% от стойността на продукта :D

Тук има малък списък на сайтове който подържат този метод за разплащане

moneybookers

Ами да, международна е, но има някои подробности.

Първо, картите виза електрон на повечето банки изобщо не са международни. Звънял съм практически във всички банки, само във Експресбанк казаха, че няма проблем, и още в една, но не помня кога.

Второ, много малко , ама наистина много малко онлайн шопове приемат виза електрон. Куца работа е, зарежи. Казах ти- иди в ПИБ и си изкарай дебитна виза класик , цялата операция ще ти струва 135 лева, от които 75 можеш да си вземеш при закриване на сметката. Всичко друго е много скъпо, или неефективно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...