DON_CHEFO Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 pokaji kolko obikolki izdarja6 Ako мен питаш на Бразилия съм правил 16 обиколки в рамките на 1:4:900 до 1:5:500. И ми писна. Имам и снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 4efo mnogo ne se duete ami si zemete pojarogasitelite i mnooooogo rezervni 4asti i elate na maneja muxaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 4efo Ок нямаш грижи ама имам само за Бразилия. Ако карам сериозно и над 30 обиколки без грешка става . И съм го правил. Но аз никога не съм карал както теб и Роби. Карам със системи. Със системи колкото обиколки кажеш толкова безгрешни стават Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 to po relsi i baba znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 to po relsi i baba znae Добре имаш 4 месеца. Подобри ми Германия ИМОЛА СПА и МОНЦА. И тогава ще говорим а и Франция . Като е толкова лесно. И без това няма да ме има 4 месеца тренирайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Mnogo mi se iska6e da napravim edna igra vav moi vodi ama ve4e e kasno. 6te go otlojim Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Чао момчета от мен и безаварийно каране Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Абе няколко вечери подред не мога да вляза в сървъра. Като напиша паролата и ме хвърля от играта! На 2004 ли играете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 Лек update на инфото.RH2004 асистансите както се знае + гуми Х4 .Определено зора те води в бокса за смяна на гуми.Хайде Leper стига се "ослушва", ти си най-сериозния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Лек update на инфото.RH2004 асистансите както се знае + гуми Х4 .Определено зора те води в бокса за смяна на гуми.Хайде Leper стига се "ослушва", ти си най-сериозния. С тези гуми тотално се плескат нещата. Сега зора не ми е сезона но с такива гуми и гориво не бих играл никъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 На тоя сезон приемам предизвикателства по моя начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 В датата имало сезон 2007. Така ме светнаха. Сега го свалям. Двигателите са ограничени по праивилник на 19000 оборота и са махнали Сузука а на нейно място е Фуджи. Кими е във Ферари а Алонсо в МКЛ Друго не знам. А като се инсталне играта става на испански но имало пиниз да бъде и на английски но трябва да ме светнат първо Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 и какъв е твоя начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 и какъв е твоя начин След като сваля и аз сезона. Ще ми обясни един колега от бившата ни за жалост кибер лига. Да видим дали ще разбера. Той си го е направил. Жалко че няма да можем да караме с чудовището от БРазилия този сезон. Иначе за Челинджа вече няма да има РХ. РХ ще има за Рфактор. Челинджа е стар и не позволявал повече модифициране. Аз обаче Рфактор като му чух звука и се отказах да я играя а и сетъпите са различни от на първата игра. Инфо за английския език 1.инсталирайте някъде играта където искате(само не в папката на Ф1 челиндж) 2.отидете в папката където сте инсталирали.Там има един РАР файл казва се ENGLISH, разархивирайте го в същата папка 3.копирайте съдържанието на папката и го пейстнете в папката на Ф1 челиндж 4.стартирайте Ф1 челиндж и се кефете http://torrents.data.bg/covers/media/64637_back.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Зарибено е едно такова ама много бавно пусто. Това ограничение до 19000 оборота допълнително цака скоростта. Иначе наподобява се 2004 по стабилност ама в по слаба степен . Абе ако не сте цъкали РХ2004 от дълго време ще ви е кеф според мен . Не ме питайте за линк. В дата го имало а на мен ми дадоха торент файлчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 clubf1 pass bg ima igra sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 ти играеш ли rfactor Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 ти играеш ли rfactor Казаха ми че не била гот и не я играя. И гледах едно сравнение в нета между Челинджа, Рфактор, ГП3 и реална Ф1. Рфактора беше най зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 вземи малко да покараш и тогава ще си говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 вземи малко да покараш и тогава ще си говорим Има ли я в локала. Като си освободя място на харда, може и да е пробвам, ама аз още си свалям рекодри и ги качвам в нета. Чат пат цъкам на 2007 с Кими и Ферари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Някой навит да се пробваме на GTR2? Има доста коли, а реализъма е на ниво. Пистите повечето са от Ф1, така че и това не е проблем. Остава малко само да се свикне с контрола на колата, ама тва става за 50ина обиколки. Ако има навити да казват и някоя вечер ще рейсим Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 Някой навит да се пробваме на GTR2? Има доста коли, а реализъма е на ниво. Пистите повечето са от Ф1, така че и това не е проблем. Остава малко само да се свикне с контрола на колата, ама тва става за 50ина обиколки.Ако има навити да казват и някоя вечер ще рейсим Тая игра ми взе тоците. Нещо има при мен и някои писти много насичат не знам защо. Бях я захванал стабилно ама сега не знам. Някъде бъркам сетъпите Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 е пък ква е тая 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 е пък ква е тая 2007 Иначе за Челинджа вече няма да има РХ. РХ ще има за Рфактор. Челинджа е стар и не позволявал повече модифициране. Аз обаче Рфактор като му чух звука и се отказах да я играя а и сетъпите са различни от на първата игра. Инфо за английския език 1.инсталирайте някъде играта където искате(само не в папката на Ф1 челиндж) 2.отидете в папката където сте инсталирали.Там има един РАР файл казва се ENGLISH, разархивирайте го в същата папка 3.копирайте съдържанието на папката и го пейстнете в папката на Ф1 челиндж 4.стартирайте Ф1 челиндж и се кефете http://torrents.data.bg/covers/media/64637_back.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.