Jump to content
BulForum.com

Server F1_99-02

Robi

Recommended Posts

pokaji kolko obikolki izdarja6

Ako мен питаш на Бразилия съм правил 16 обиколки в рамките на 1:4:900 до 1:5:500. И ми писна. ;) Имам и снимка

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply
4efo

Ок нямаш грижи ама имам само за Бразилия. Ако карам сериозно и над 30 обиколки без грешка става ;). И съм го правил. Но аз никога не съм карал както теб и Роби. Карам със системи. Със системи колкото обиколки кажеш толкова безгрешни стават :)

brazil7hm.jpg

to po relsi i baba znae

Добре имаш 4 месеца. Подобри ми Германия ИМОЛА СПА и МОНЦА. И тогава ще говорим а и Франция ;). Като е толкова лесно. И без това няма да ме има 4 месеца тренирайте :)

Лек update на инфото.RH2004 асистансите както се знае + гуми Х4 .Определено зора те води в бокса за смяна на гуми.Хайде Leper стига се "ослушва", ти си най-сериозния.

• 4 months later...
Лек update на инфото.RH2004 асистансите както се знае + гуми Х4 .Определено зора те води в бокса за смяна на гуми.Хайде Leper стига се "ослушва", ти си най-сериозния.

С тези гуми тотално се плескат нещата. Сега зора не ми е сезона но с такива гуми и гориво не бих играл никъде.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

В датата имало сезон 2007. Така ме светнаха. Сега го свалям. Двигателите са ограничени по праивилник на 19000 оборота и са махнали Сузука а на нейно място е Фуджи. Кими е във Ферари а Алонсо в МКЛ ;) Друго не знам. А като се инсталне играта става на испански но имало пиниз да бъде и на английски но трябва да ме светнат първо :)

и какъв е твоя начин

След като сваля и аз сезона. Ще ми обясни един колега от бившата ни за жалост кибер лига. Да видим дали ще разбера. Той си го е направил. Жалко че няма да можем да караме с чудовището от БРазилия този сезон.

Иначе за Челинджа вече няма да има РХ. РХ ще има за Рфактор. Челинджа е стар и не позволявал повече модифициране. Аз обаче Рфактор като му чух звука и се отказах да я играя а и сетъпите са различни от на първата игра.

Инфо за английския език

1.инсталирайте някъде играта където искате(само не в папката на Ф1 челиндж)

2.отидете в папката където сте инсталирали.Там има един РАР файл казва се ENGLISH, разархивирайте го в същата папка

3.копирайте съдържанието на папката и го пейстнете в папката на Ф1 челиндж

4.стартирайте Ф1 челиндж и се кефете

http://torrents.data.bg/covers/media/64637_back.jpg

Зарибено е едно такова ама много бавно пусто. Това ограничение до 19000 оборота допълнително цака скоростта. Иначе наподобява се 2004 по стабилност ама в по слаба степен ;). Абе ако не сте цъкали РХ2004 от дълго време ще ви е кеф според мен ;). Не ме питайте за линк. В дата го имало а на мен ми дадоха торент файлчето ;):)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
ти играеш ли rfactor

Казаха ми че не била гот и не я играя. И гледах едно сравнение в нета между Челинджа, Рфактор, ГП3 и реална Ф1. Рфактора беше най зле :)

вземи малко да покараш и тогава ще си говорим

Има ли я в локала. Като си освободя място на харда, може и да е пробвам, ама аз още си свалям рекодри и ги качвам в нета. Чат пат цъкам на 2007 с Кими и Ферари :)

Някой навит да се пробваме на GTR2? Има доста коли, а реализъма е на ниво. Пистите повечето са от Ф1, така че и това не е проблем. Остава малко само да се свикне с контрола на колата, ама тва става за 50ина обиколки.

Ако има навити да казват и някоя вечер ще рейсим :D

Някой навит да се пробваме на GTR2? Има доста коли, а реализъма е на ниво. Пистите повечето са от Ф1, така че и това не е проблем. Остава малко само да се свикне с контрола на колата, ама тва става за 50ина обиколки.

Ако има навити да казват и някоя вечер ще рейсим :D

Тая игра ми взе тоците. Нещо има при мен и някои писти много насичат не знам защо. Бях я захванал стабилно ама сега не знам. Някъде бъркам сетъпите :(

е пък ква е тая 2007

Иначе за Челинджа вече няма да има РХ. РХ ще има за Рфактор. Челинджа е стар и не позволявал повече модифициране. Аз обаче Рфактор като му чух звука и се отказах да я играя а и сетъпите са различни от на първата игра.

Инфо за английския език

1.инсталирайте някъде играта където искате(само не в папката на Ф1 челиндж)

2.отидете в папката където сте инсталирали.Там има един РАР файл казва се ENGLISH, разархивирайте го в същата папка

3.копирайте съдържанието на папката и го пейстнете в папката на Ф1 челиндж

4.стартирайте Ф1 челиндж и се кефете

http://torrents.data.bg/covers/media/64637_back.jpg

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...