Jump to content
BulForum.com

Server F1_99-02

Robi

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...

Resume на сървъра отново.RH2005. OFF-ca steering,opposite,braking point,spin,invulnerability,pit lane,reverse.Damage 100%.Fuel-normal,tyre-normal,mechanikal-normal,race 20% за сега.Поздрави.

Resume на сървъра отново.RH2005. OFF-ca steering,opposite,braking point,spin,invulnerability,pit lane,reverse.Damage 100%.Fuel-normal,tyre-normal,mechanikal-normal,race 20% за сега.Поздрави.

Е-е, най-после :) Тва от колко часа? Пак ли от 20.00 и всеки ден ли? Че гледам още го няма..

Na tazi igra ima li replayi? vsmisal da vijda6 kvi kop4eta natiska i tn!?

Daite direkten link kum ne6tata koito trqbva da si drupna za da se varja v servera

Replay има но не това което ти искаш. :P . Директен линк не знам но в www.emacf1.com мисля че има всичко . Rh2004 + base + track + expansion; Rh2005 + base + track pack. Свали си това. Или ако имаш няко да ти ги прати за да стане по - бързо.

Аз искам да питам днес ще има ли пак игра. Вчера стана гот но демича е прекалено голям. ;). Щото вчера Лепер беше на 6 десети пред мен и аз как да предположа че ще го одаря при положение че аз спирам нормално за завоя ;)

Иначе за 2005 лепер ме пита за диференциала. ТОва което съм че е : Изисква се повече ЛОК около 40, 50 %, но това заивиси и от пистити. А за другите му насатройки са горе доло същите в много малки граници може да се изменят. Ако имате яки сетъпи за 2004 ги преработвайте стабилно за 2005 :) Аз така правя

www.findthelimit.com Tам има сетъпи само трябва да се регнете ;)

Това са най-добрите времена на сезон 2004 които съм виждал. Към тах сложете 2 сек и ще намерите моите времена :)

rekordi1wp.jpg

Аз не мога да разбера Чефо къв кеф ти прави да караш с всички assistance...колата все едно върви по релси и да се пънеш за времена. Много по-интересно е да си караш сам колата на дълги разстояния, където има и тактика.

А тва за вчера е било щото твоите спирачки са били на 100%, моите бяха на 90. Затова спираш по-бързо, но след 25 обиколки нямаше да можеш да спираш изобщо :D

Аз не мога да разбера Чефо къв кеф ти прави да караш с всички assistance...колата все едно върви по релси и да се пънеш за времена. Много по-интересно е да си караш сам колата на дълги разстояния, където има и тактика.

А тва за вчера е било щото твоите спирачки са били на 100%, моите бяха на 90. Затова спираш по-бързо, но след 25 обиколки нямаше да можеш да спираш изобщо :D

M не. Единствено проблем съм имал със спирачките в Бахрейн. иначе издържат на по 100% за повече от 30 обиколки ;). Просто правиш отворите за спирачките по-големи. Повече охлаждане, повече притискаща сила на самите спирачки. Същото е и с ДВГ. Ако гониш време махаш проблемите и даваш радиаторните отвори на 1. Те са малки => хубава аеродинамика => повече топ спийд. Но аз го давам на 5 щото караме с проблеми и не искам да имам проблеми с ДВГ ;).

Кеф ми е да гоня време щото това са рекордите който съм виждал на тая игра и искам да съм най-добия. На скоро открих метода за още повече скорост без да се чийтва но нямам време да карам. Иначе на сезон 2000 в тоя сайт всички рекорди без един са мои :rolleyes:

А тия типчета дето са дали рекордите - с някой от тях съм карал. БОЛНИ МОЗЪЦИ. Дори така както в нашата лига караме те са доста по-добри. Гледах тоя Зормели и един ПЕГАСУС. Аз отпаднах тогава. Та тия двамата на Хунгароринг караха 15 обиколки на разстояние 3 десети един от друг че понякога и по-малко. Това стана на РХ2005 :ohmy: :blink:

M не. Единствено проблем съм имал със спирачките в Бахрейн. иначе издържат на по 100% за повече от 30 обиколки ;) . Просто правиш отворите за спирачките по-големи. Повече охлаждане, повече притискаща сила на самите спирачки.

Айде пробвай на Монца или Жил Вилньов със 100% и да видим дали ще изкараш и 15 обиколки. Ако ще и отворите да са на 7!

Айде пробвай на Монца или Жил Вилньов със 100% и да видим дали ще изкараш и 15 обиколки. Ако ще и отворите да са на 7!

Няма проблем ако искаш и в сървър можем да пробваме

izvinqvaite. moje li da dadete linkove kum pachovete nujni da igraq multi za6toto linkovete koito sa postnati ne6to ne gi otvarq. i ako pachovete ne vkliu4vat sezonite 2003, 2004 i 2005 ako ima ( do kolkoto vidqh gi vkliu4vat ) ako moje i kum tqh link

EDIT***razbrah 4e iska da se logna. ama az ne znam daje kak da se regna :D

EDIT*** ve4e vsi4ko e nared :) :) :)

Събота-Неделя почивка(евентуално,напивания,разходки,разбор на стартове,секс и други такива приятни и неприятни нещица без които не можем).От понеделник както съм казал и в първия пост започваме от към 20:00 , 20:30 и "щпорим" до кат ни е кеф.За bd1 :включил съм една практика (стандартно в играта 60 минути) и всеки кара до като му е кеф или изтекат 60-те минути.Можем да стартираме и по-рано ако има съгласие на всичките.Следва квалификация без ред на стартиране(всеки тръгва когато му е удобно) .Дефаулт РН2005 една обиколка за време(при включен демидж 100% и сериозен удар->"изгаряш" и отиваш най-отзад освен ако можеш да си довършиш обиколката.Следва Warm Up който ми е включен само за последни приготовления от всички и да ми потвърдят ,че са готови или "оправяне" на стартовата решетка при рестарт.Състезанеието:Рестартирам състезанието САМО ако на обиколка номер 1(ЕДНО) на някой му хвръкне КОЛЕЛО(не спойлери) независимо по-каква причина(виновните могат да се псуват колкото си искат),в останалото време има боксове за всички от сърце.Като финишираме можем да завъртим още по една две писти.Победителя черпи останалите с обилно препиване до припадане или секс до посиняване на Олга скобелева.Аре честито на победителя..... :sick :tongue :beerchug :sick: .Поздрави.

moje li nqkakvo info predi da po4nem da igraem. po kakuv na4in se provejda sustezanieto

Караме тренировки и кога всички са готови се провежда квалификацията. След това е старта. както пише по-горе засега играем на 25% от реалната състезателна дистанция, което ще рече около 20 до 30 обиколки, в зависимост от пистата.

Събота-Неделя почивка(евентуално,напивания,разходки,разбор на стартове,секс и други такива приятни и неприятни нещица без които не можем).От понеделник както съм казал и в първия пост започваме от към 20:00 , 20:30 и "щпорим" до кат ни е кеф.За bd1 :включил съм една практика (стандартно в играта 60 минути) и всеки кара до като му е кеф или изтекат 60-те минути.Можем да стартираме и по-рано ако има съгласие на всичките.Следва квалификация без ред на стартиране(всеки тръгва когато му е удобно) .Дефаулт РН2005 една обиколка за време(при включен демидж 100% и сериозен удар->"изгаряш" и отиваш най-отзад освен ако можеш да си довършиш обиколката.Следва Warm Up който ми е включен само за последни приготовления от всички и да ми потвърдят ,че са готови или "оправяне" на стартовата решетка при рестарт.Състезанеието:Рестартирам състезанието САМО ако на обиколка номер 1(ЕДНО) на някой му хвръкне КОЛЕЛО(не спойлери) независимо по-каква причина(виновните могат да се псуват колкото си искат),в останалото време има боксове за всички от сърце.Като финишираме можем да завъртим още по една две писти.Победителя черпи останалите с обилно препиване до припадане или секс до посиняване на Олга скобелева.Аре честито на победителя..... :sick :tongue :beerchug :sick: .Поздрави.

Караме тренировки и кога всички са готови се провежда квалификацията. След това е старта. както пише по-горе засега играем на 25% от реалната състезателна дистанция, което ще рече около 20 до 30 обиколки, в зависимост от пистата.

zvu4i izkliu4itelno zabavno. sega teglq pa4ovete za sezonite + pa4ovete sa pistite i tezi za gumite. samo tova li mi trqbva ?

ima li ne6to kato otbori. primerno az i edi koi si sme ot nqkoi otbor. ili v vsqko sustezanie e random ( koito s koito se padne

zvu4i izkliu4itelno zabavno. sega teglq pa4ovete za sezonite + pa4ovete sa pistite i tezi za gumite. samo tova li mi trqbva ?

ima li ne6to kato otbori. primerno az i edi koi si sme ot nqkoi otbor. ili v vsqko sustezanie e random ( koito s koito se padne

Не. няма отбори. Всеки кара с която си иска кола и отбор. Може и всичките да сме с Макларъни (както често става на новия пач :D )

На този етап е достатъчно RH2005 base и RH2005 trackpack.Гуми ,екстри, писти, звуци ако така ще те изкефят нещата повече.

moje li da vkaram edno predlojenie s koeto mojem da napravim ne6tata malko po realisti4ni. to 6te stane samo ako imame dostatu4no hora. ta... zapo4vame sezon kato karame vsi4ki pisti ( 6te re6im v kakuv interval ot vreme ) i sami si vodim statistiki na to4nite na sustezatelite i otborite . na men mi zvu4i dobre samo neznam kak 6te se organizirame ;)

EDIT*** Q: 6te e problem li na kakuv dostav4ik sum ( na ggbit sum )

Не. няма отбори. Всеки кара с която си иска кола и отбор. Може и всичките да сме с Макларъни (както често става на новия пач :D )

НЕ и ако си намеря тъпата програма дето я изгубих или ще се поравя в ИНИТО на Ферарито и ше стане точно както МКЛ ;)

moje li da vkaram edno predlojenie s koeto mojem da napravim ne6tata malko po realisti4ni. to 6te stane samo ako imame dostatu4no hora. ta... zapo4vame sezon kato karame vsi4ki pisti ( 6te re6im v kakuv interval ot vreme ) i sami si vodim statistiki na to4nite na sustezatelite i otborite . na men mi zvu4i dobre samo neznam kak 6te se organizirame ;)

EDIT*** Q: 6te e problem li na kakuv dostav4ik sum ( na ggbit sum )

За лига се искасериозност. Иди в БГФ1 ама там има 3 4 луди ;). Аз карах в една лига ама я зарязах стана тъпо а и нямам вече възможност да карам там. Освен това като започне да ЛАГВА и ще се откажеш. Освен ако сървъра не е с над 100К ЪПЛОУД

НЕ и ако си намеря тъпата програма дето я изгубих или ще се поравя в ИНИТО на Ферарито и ше стане точно както МКЛ ;)

За лига се искасериозност. Иди в БГФ1 ама там има 3 4 луди ;) . Аз карах в една лига ама я зарязах стана тъпо а и нямам вече възможност да карам там. Освен това като започне да ЛАГВА и ще се откажеш. Освен ако сървъра не е с над 100К ЪПЛОУД

Бе то и аз мога да се поровя в инито и да си направя двигателя като на Eurofighter, ама не е там въпроса, нали? ;)

Бе то и аз мога да се поровя в инито и да си направя двигателя като на Eurofighter, ама не е там въпроса, нали? ;)

Аз няма да правя нищо освен да заменя ИНИТО на ФЕРАРИ с ИНИТО на МКЛ и сичко е 6. Няма чийт няма нищо, аимаше и програмка която прави това и дори няма мишмашове с нея се кара в ЛИГИТЕ ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...