Jump to content
BulForum.com

Server F1_99-02

Robi

Recommended Posts

e to kakvo ostana ja

noaids5lb.th.jpg.

Eто това време е без системи. Изключих сичко и сега отивам да го подобрявам че е с 5 сек по бавно от най доброто време на пистата. Ако искаш може да се пробваме без системи ;)

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Абе стига с тия лиги и нз си кви шампионати. Дайте да се хванем някоя вечер на писта избрана чрез гласуване и със базови правила да си направим едно забавно състезание, в което да се видим кой какво може.... Заинтересовани има ли?

Абе стига с тия лиги и нз си кви шампионати. Дайте да се хванем някоя вечер на писта избрана чрез гласуване и със базови правила да си направим едно забавно състезание, в което да се видим кой какво може.... Заинтересовани има ли?

От кога искам да те пробвам ако знаеш. Казвай и да се пробваме. Казвате със или без системи. С приравнени коли към Ферари освен ако не сте върли фенове на на тима на който симпатизирате и не искате да приравните.

Лепер, подобри го тва време(от горния пост) че да имам стимул. :)

От кога искам да те пробвам ако знаеш. Казвай и да се пробваме. Казвате със или без системи. С приравнени коли към Ферари освен ако не сте върли фенове на на тима на който симпатизирате и не искате да приравните.

Лепер, подобри го тва време(от горния пост) че да имам стимул. :)

Вие с Mazata се специалисти по квалификации. Искам да ви хвана на състезание с 60-70 обиколки :devil

Играем само със Stability, Traction Control и ако някой от вас иска Auto Shifting. Аз държа само на първите 2. Казвате кога и почваме :D

Вие с Mazata се специалисти по квалификации. Искам да ви хвана на състезание с 60-70 обиколки :devil

Играем само със Stability, Traction Control и ако някой от вас иска Auto Shifting. Аз държа само на първите 2. Казвате кога и почваме :D

Ок бре. Аз до сега тествах сетъпи и каранне без системи. Ще се справя с тия двете. Ама за разлика от последния път когато играхме сега имам волан

.

finfthelimit3iw.th.jpg

Това са времената които съм сътворил на сезон 2004.

Нарочно се самоцитирам. Лепер виж тия времена. Няма скрито покрито, но признавам че МазатаБг е Факир на тоя силвер бе да му се невиди. И без системи и пак не мога да го стигна :(

Нарочно се самоцитирам. Лепер виж тия времена. Няма скрито покрито, но признавам че МазатаБг е Факир на тоя силвер бе да му се невиди. И без системи и пак не мога да го стигна :(

Той е факир, ама последните 2 пъти го бия точно там в състезанието :D

Той е факир, ама последните 2 пъти го бия точно там в състезанието :D

E тва ми трябва да го чуя. Щото вика ще пада под 1:10 а аз максимум правя 1:11:6 и то без тунджа. И си викам нямам шанс там. Иначе сеха на Германия изпрасках 1:08:8

germani7hw.jpg

на някой добър човечец, ако му се занимава да нахвърля малко инфо за настройките по болида, ще съм му много благодарен, понеже не ги разбирам много :bgrin: имам предвид с по 1-2 изречения да напише кое за какво е, кога трябва да се слагат твърди/меки гуми и т.н. пък като задобрея малко повече ще се включа и аз при вас :punk

на някой добър човечец, ако му се занимава да нахвърля малко инфо за настройките по болида, ще съм му много благодарен, понеже не ги разбирам много :bgrin: имам предвид с по 1-2 изречения да напише кое за какво е, кога трябва да се слагат твърди/меки гуми и т.н. пък като задобрея малко повече ще се включа и аз при вас :punk

Не искам да те отказвам но аз от вече 2 години играя почти само Ф1. Преди да имам тоя комп играх ГП2 от 94 година преди това една от 88-ма. Общо взето имам много навъртяни обиколки. А за настройките освен ако не знаеш ТЕХНИЧЕСКИ АНГЛИЙСКИ или на зула по друг начин не можеш да си ги направиш сам. То има за скорости окачване гуми спирачки двигател аеро и то по няколко настройки за тях. Височина на болида абе много са.

www.findthelimit.com Регни се там. Влез в TABLE. И там си намери сетъпи и си свали и тествай. :). Организирайте едно състезание и ще се дръпнем. :):):)

ами и на английски да е няма проблеми :D аз нямам идея примерно ако сложа твърди гуми каква ще е реакцията на болида, това се отнася и за всяка друга настройка :) сега ще разгледам сайта който си дал, във форума намерих обяснения за телеметрията надявам се и за другите настройки да има по нещичко :) иначе не ме отчайваш, на мен ми е ясно, че доста обиколки трябва да навъртя за да стана що годе добър на всички писти :pirate

ами и на английски да е няма проблеми :D аз нямам идея примерно ако сложа твърди гуми каква ще е реакцията на болида, това се отнася и за всяка друга настройка :) сега ще разгледам сайта който си дал, във форума намерих обяснения за телеметрията надявам се и за другите настройки да има по нещичко :) иначе не ме отчайваш, на мен ми е ясно, че доста обиколки трябва да навъртя за да стана що годе добър на всички писти :pirate

Абе не могат да се обяснят всички настройки с една дума, но гледай Ф1, Иван Тенчев специално казва много полезни неща. Най-трудното в играта е окачването. Играя ги от сума време, но още не мога да се науча да си го настройвам и използвам готовите настройки. Но останалото е лесно.

RPM Limiter - то си е ясно...ограничава оборотите на двигателя. Колкото повече - толкова повече мощност и по-малко издръжливост и респективно обратното.

Engine Brake Map - ефектът е същия като от лимитера.

Преден и заден спойлер са за прилепянето към пистата. В зависимост от правите и завоите се задават различни стойности. На бързи писти - по-малки, а на бавни по-големи. Ако обаче вдигнеш предното крило много се получава свръхзавиване, което е неприятно.

Имаш и баланс на масите, това също донякъде играе роля за това, дали колата ти ще недозавива или свръхзавива.

Имаш ъгъл на завиване - ясно за какво е...

При спирачките предполагам ти е известно...разпределя се спирачното усилие на предна/задна ос. Гледай на пистите, които са по-тежки за спирачките или бавните (Монако) Brake Duct Size да ти е повечко, че ще им видиш сметката :D Между другото докато караш можеш да видиш температурите на спирачките, водата и маслото. Това ще те ориентира. Гледай температурата на спирачките да не се качва над 1000-1100 градуса на най-тежкото спиране на пистата. На дълги състезания не увеличавай общото спирачно усилие над това, което е зададено, щото се стопяват преди края на състезанието и оставаш без спирачки...

Налягането на гумите - когато са по-напомпени си по-бърз, но с по-неустойчива на завоите кола, съответно обратното... Но не ги прави прекалено меки, че понякога се получават и нежелани ефекти.

За други неща не се сещам. Ако имаш конкретен въпрос - питай, може и да знам отговора :)

едит - Гледай как ти загравят гумите. Трябва навсякъде температурата да е близка (имам предвид във всички части на гумата). Ако това не е така, значи колата стъпва основно на някоя част и сцеплението логично се намалява. Има един единствен показател в настройките, който се измерва с degrees. От него променяш, докато се оправи работата. Между другото това с ъгъла понякога помага и като имаш нестабилна предница на разни криви писти като Спа и Нюрбургринг. Пробвай да увеличиш ъгъла. Целта е предните гуми да станат ей така / - \ :D

Начи кво да ти кажа. С твърди гуми караш повече без да се износват. Но губиш като чисто време в една обиколка с малко. С меки гуми винаги тествам и карам аз. А заради тоя сайт дето ти го дадох карам и без гориво за да правя по до-добри времена. АКо забележиш из таблиците за сезон 2004 версия 1.5 аз водя хорото сред българите. Едно аверче пък има 6 рекорда на пистите през сезон 2000 и той е Пловдив. Относно наколона на гумите към шасито. C(h)AMBER май се води. Давай ги с по голям наклон. Зависи къв караш си. Дали искам балансиран кола с повече ъндер или оуверстиъринг. Аз карам бетонирана предница и по шавлива задница. Почти на всяка писта предното крило се дава на 50 а задното според това дали е бърз или бавна дали търсиш скоросъ или грип. Много се играе с дифереренциалите и анти-ролбаровете както и с окачването наколата и наколона на задницата спрямо предницата. Тук обаче идва момента да разбираш как действат в куп тия компоненти и кое как влияе върху другите. Аз съм не компетентен и не мога да ти помогна. Знам какво трябва да стане, но не знам как да го напря. За тва слвалям сетъпи от сайте и от нета като цяло. Има един тип КИМСТЕР. аз карам с негови сетъпи. ДОколкото разбрах той прави и част от модовете за играта. ДАно съм ти помогнал. НО сеъпите не са толко вълшебни и работят най добре при човека който ги е правил Аз например си скъсвам задника от каране и съм с около 1,5 до 2 сек по слаб от човека който е правил сетъпите. За въпросния Кимстер става въпорс. Основното е добър сетъп, който да ти допада и много тренировки.

А да и карай с МЕКИ ГУМИ. За дъжд ползвай ИНЕТЕР, за МОНСУУН - WET :laughing:

Leper има нещо. Дай си оборотите на МАКС и радиаторите на МАКС и няма да имаш проблем дори и в БАХРЕЙН. Там само със спирачките можеш да сгафиш

Абе не могат да се обяснят всички настройки с една дума, но гледай Ф1, Иван Тенчев специално казва много полезни неща. Най-трудното в играта е окачването. Играя ги от сума време, но още не мога да се науча да си го настройвам и използвам готовите настройки. Но останалото е лесно.

RPM Limiter - то си е ясно...ограничава оборотите на двигателя. Колкото повече - толкова повече мощност и по-малко издръжливост и респективно обратното.

Engine Brake Map - ефектът е същия като от лимитера.

Преден и заден спойлер са за прилепянето към пистата. В зависимост от правите и завоите се задават различни стойности. На бързи писти - по-малки, а на бавни по-големи. Ако обаче вдигнеш предното крило много се получава свръхзавиване, което е неприятно. Имаш и баланс на масите, това също донякъде играе роля за това, дали колата ти ще недозавива или свръхзавива.

Имаш ъгъл на завиване - ясно за какво е...

При спирачките предполагам ти е известно...разпределя се спирачното усилие на предна/задна ос. Гледай на пистите, които са по-тежки за спирачките или бавните (Монако) Brake Duct Size да ти е повечко, че ще им видиш сметката :D Между другото докато караш можеш да видиш температурите на спирачките, водата и маслото. Това ще те ориентира. Гледай температурата на спирачките да не се качва над 1000-1100 градуса на най-тежкото спиране на пистата. На дълги състезания не увеличавай общото спирачно усилие над това, което е зададено, щото се стопяват преди края на състезанието и оставаш без спирачки...

Налягането на гумите - когато са по-напомпени си по-бърз, но с по-неустойчива на завоите кола, съответно обратното... Но не ги прави прекалено меки, че понякога се получават и нежелани ефекти.

За други неща не се сещам. Ако имаш конкретен въпрос - питай, може и да знам отговора :)

едит - Гледай как ти загравят гумите. Трябва навсякъде температурата да е близка (имам предвид във всички части на гумата). Ако това не е така, значи колата стъпва основно на някоя част и сцеплението логично се намалява. Има един единствен показател в настройките, който се измерва с degrees. От него променяш, докато се оправи работата. Между другото това с ъгъла понякога помага и като имаш нестабилна предница на разни криви писти като Спа и Нюрбургринг. Пробвай да увеличиш ъгъла. Целта е предните гуми да станат ей така / - \ :D

Това симулира кривата на мощността. Аз мисля че не е от голямо значение.

Напротив. Мен това ме кефи много. То се компенсира с анти ролбарите до колкото знам. И става гот.:)

Винаги на МАКС ако не искаш проблеми :)

Иначе за телеметрията. Разгледай я. Дава хубави криви на сичко. Все едно си пилот и инженер едновременно. Има РИАЛ ТАЙМ. Сиреч гледаш си обиколката как си я направил. Телемтрията показва сичко. Ама ако я гледаш може сърцетуп да получиш с толкова много криви.:)

kaji mi koga igraete

pak vzemete si svalete chamcar seriite ot racesimulations.com

Ами в неделя караме ама то е за лигата ни. Иначе през седмицата почти не караме в МУЛТИ. Ако стане нещо случайно иначе само в неделя. А това горе си е в сайта за рекордите. Иначе аз имах 5, 6 мода за Ф1 и никой от тях не играя само ФОРМУЛА 1

pusni njakoja 2005 az sam gotov kaji parola

2005 не карам. Това е най-противния ми МОД. ДОкато не излезнат сетъпи за него няма да го карам че може и след това да не го карам :sick

AGOP4O izviniavai не исках така да стане, Ако сега си свободен има игра. Име и пасс съшите както предните. На сезон 2004. НЕ знам що имаше загряващя обиколка. Другата седмица съм по айляк и ще напрфавим игра обещавам ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...