agop4o Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 leper samo v igrata li polu4i kataklizam ili v njakoj 6ikan xaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 obadi se imam vsi4ko na diskove Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Защо оставам с обеждението, че играта Grand Prix 4 е с десетина пъти по-добра графика и един въпрос към Роби - Вече виждам много скрийншотове с болидите от 2005г по-точно Ферари, Макларън, Рено, Бар, Заубер, Уилямс нещо да се знае за Мод 2005???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Ъпдейт на автомобилите за 2005 има,но MODза 2005 година още няма.По въпроса за Grand Prix? за мен най-добра си остана 2-ката ,нагоре всичко забозиха , но все пак това е само мое лично мнение.Все пак да не забравяме, че една игра не се гради само от графиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 за мен най-добра си остана 2-ката ,нагоре всичко забозиха , но все пак това е само мое лично мнение.Все пак да не забравяме, че една игра не се гради само от графиката. <{POST_SNAPBACK}> Така е. Grand Prix 2 беше.....да не казвам голяма дума, ама почти феноменална за времето си. Графиката беше много добра, като се има предвид на какви машини вървеше. Имаше и невероятен реализъм. Лично аз досега не съм видял рали симулатор с толкова много видове повреди, а и държанието на колата отговаря на действителността на всичкото отгоре. Пък и друго нещо ми харесва в нея. Фераритата бяха номер 26 и 27 и така се чупехаааааааа Направо ми се пълни душата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Ако говорим за F1 симулатори за мен най-великия ще си остане F1 Simulation Racing на Ubi Soft.Там наистина гумите загряваха за една две обиколки и се усещаше,да минеш през тревата или пясък беше голямааааа грешка и докато не паднеше от гумите(даже се виждаше как постепенно изчезва) трябваше да се внимава много.Това е само малко от онзи "реализъм" който Ubi го бяха достигнали до невероятно ниво.За графиката ....ами... още тогава(малее колко пари дадох за ВУДУ 1 за да я подкарам) се подържаше 1024х768, ами сега ако е пуснете на нова карта предлага 1600х1200, Force Feed Back-a още тогава си беше за подражание, за настройките на автомобила си имаше абсолютен Tutorial с картинки и подробни обяснения, е нямаха пари за лиценз на втората версия и колите бяха " измислени" но се преглъщаше.Все още си я имам на оригинално CD и си я пазя най-ревностно.Даже си мисля ,че ей сега ще си я инсталирам пак......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Robi ae pls poneje ne moga da se oprava iz tezi saitove da mi kaje6 vkoi HUB na DC++ vliza6 i da mi gi share-ne6.I az 6a se join Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ето и мод за 2005 година http://www.off-only-for-fun.com/ Сваляйте на воля Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Доста голям е... , ако става дума за Install_NAR2005_10 ли е?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Чесно казано понятие си нямам ама ми го даде една швеицарка Тя ми прати сайта и мода в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Това е МОД само на тези пичове,а не "официален" за 2005 година(сиреч промените в правилника,автомобилите,физиката и т.н). То и 1.05 вече има на Емак-а но както са казали това ,че завършва на ...5 не означава мод за 2005 година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Значи само бих се прецакал с него така ли аз понеже не ги разбирам много тия работи ако някой има нещо по ново да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Robi, може ли да дадеш нови линкове (например в gamez.com.tw или data.bg), защото старитe са в warez-а, от оная страница в топик-а ми иска няква регистрация дето така и немога да я направя. Още ли се иска 1.4 Basic и 1.3 Expansion и играете ли още всяка вечер в 20.00 часа и ако да в интернет или ЛАН? И ако може някво линкче за Бахрейн и Китай, защото си дтъпнах няква бета на Бахрейн дето няма рийдми и летя по пистата. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Трябва ти само 1.4 base и 1.4 trackpack.Ние играем с това всичките.По-българските сървъри не ги намирам.DC+ не ползвам но можем евентуално да ги "източим" през skype-примерно.А иначе си играем всяка вечер.Търси на "internet".За Бахрейна: първо изтриваш папката (Бахрейн) която се намира в играта, и HAT. файла на Бахрейн от папката drive?:\dir?\LOG\HAT .След това инсталираш пистата.Успех и заповядай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Само чрез някав мод ли може да се играе сезон 2005 Нямали няква игра да се казва Ф1-2005 или нещо такова и ако някои има нов МОД да даде ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 К`во става с RH2005? Между другото си дръпнх сезон 1995, 1998 и преработка на 1999. На RH2003 си сложих гуми като на 2004 (избираш между)4 модела. Сложих мод и сега на Силвърстоун, Ягуарът от 2003 има рекламата на Т3 и на Монако е с розавата котка. 1998 1995 Как се инсталира 1995??? отваряте 1995 мод-а и исталирате в временна папка (която трябва да бъде Ф1 2002 но не е задължително); отваряте конверера и задавате създадената папка и тази на Ф1 Челъндж; оставяте го да поработи над конвертирането и сте готови... Аре да направим 1 мрежа на 1995, а? Возилата са невероятни. Едит: Запълних колекцията си с мод за 1996 год. Сега играта ми е 95-04 год. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 http://www.emacf1.com/f19902/rh05/index.html Когато ревюто е готово излиза и мода... За сега са само БАР и Минарди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Мдааа ще чакаме.Сървъра пак почва да работи от понеделника сигурно(мястото и часа е ясен).Качвайте си и новите писти ако сте преинсталирвали.И да "боднем" едно шампионатче най-накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Мдааа ще чакаме.Сървъра пак почва да работи от понеделника сигурно(мястото и часа е ясен).Качвайте си и новите писти ако сте преинсталирвали.И да "боднем" едно шампионатче най-накрая. <{POST_SNAPBACK}> За 1.05 ли става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Значи най-добре (за да е еднакво за всички) F199_02 чиста инсталация и 1.04 base и 1.4 trackpack-а само, без разни там 1.3 ,1.2 и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Значи най-добре (за да е еднакво за всички) F199_02 чиста инсталация и 1.04 и 1.4 trackpack-а само, без разни там 1.3 ,1.2 и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Ами Роби аз сложих 1.05 тракпак, base и експанжъна. Бахрейн е без грешка невероятна писта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Аз по РТЛ видях да се прави реклама на Ф1 2005 ама ставаше дума за ПЛЕЙ СТЕЙШЪН2 А играта май бе не Електроник артс Някой знае ли дали ще ни огрее скоро да играем целия сезон 2005 но без мод Но и на мод съм съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Аз по РТЛ видях да се прави реклама на Ф1 2005 ама ставаше дума за ПЛЕЙ СТЕЙШЪН2 А играта май бе не Електроник артс Някой знае ли дали ще ни огрее скоро да играем целия сезон 2005 но без мод Но и на мод съм съгласен <{POST_SNAPBACK}> ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Абе ще правим ли шампионат в края на краищата или кво? Аз тука само сухи тренировки ми писна леко. Дайте да се организираме и да почваме. Малко хора ли сме? Към 6-7 човека сме, достатъчно, за да стане много интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 А бе то хубаво за ШАМПИОНАТ ама някой може ли да ми каже как да си настроя ВОЛАНА щото ми е с ФФБ и не мога да се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.