Jump to content
BulForum.com

Server F1_99-02

Robi

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply
Добре, аз защо не мога да влезна в играта. Всеки път ми дава game closed :blink: .

Иначе много ми се играе :D .

Дава ти Game Closed понеже вече сме почнали състезанието и ти няма как да влезеш.Трябва да идваш по-рано за да можеш да влезеш.20.00 се прави сървара и чакаме до 20.30 някъде и след това пускаме състезанието.

• 2 weeks later...
abe hora kajete kak gi opravihte tezi pisti. az si gi copirah tam kadeto trabvashe ama kitai i bahrain ne se zarejdat, t.e. zarejda A1 RING. inache za servara dano oshte igraite shtoto dove4era shte se vluchvam

По-напред специално за Бахрейн е казано (чети read me-то) ,а Китай е в единия от ъпдейтите така ,че той не би трябвало да ти е проблем ако си инсталирал всичко.

Еми мога да Ви кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!!  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  Искам само да ъплоуднете 2005 сезон когато излезне МОДА  :punk  :punk  :punk  :punk

По-всяка вероятност ще почакаме няколко месеца.Но като излезе ще сме на линия.

Надявам се сървара да работи утре (31.03) към 20:00 часа, че и аз се включвам :D само Бахрейн ми прави някви мизерии и ми зарежда А1 затова ще помоля на всяка друга да е само не на Бахрейн!! По възможност СПА или ИМОЛА или МОНАКО или ХОПЕНХАИМ или ... :bgrin: съжалявам за "ИЛИ"-тата!! :bgrin: Аве която си изберете без Бахреин :P :P :P :P

• 4 weeks later...

Много се извинявам,но може ли някой да каже има ли ги тези ъпдейти на някой БГ сървъп или да е някой free защото тези дето са дадени по-горе ми иска кинти или аз нещо бъркам :(

Благодаря Ви предварително B) B) B)

Много се извинявам,но може ли някой да каже има ли ги тези ъпдейти на някой БГ сървъп или да е някой free защото тези дето са дадени по-горе ми иска кинти или аз нещо бъркам  :(

Благодаря Ви предварително  B)  B)  B)

Бъркаш нещо ...особено ако кажеш къде точно са ти искали кинти-те?

• 2 weeks later...

А няма да е лошо и това.В раздел F1 ПРАВИЛА пък има много интересни работи, за това какво е писта и от къде се минава за да се зачете обиколка.Или това ,че на моето РС функцията REPLAY e изключена,или имам бъгове нещо ама нейсе.Успех.

А няма да е лошо и това.В раздел F1 ПРАВИЛА пък има много интересни работи, за това какво е писта и от къде се минава за да се зачете обиколка.Или това ,че на моето РС функцията  REPLAY e изключена,или имам бъгове нещо  ама нейсе.Успех.

Роби ти участваш ли?? Ако не да забравим за глупавия гаф между двама ни и да вземем да направим 1 тим а ? А може повече, например и Лепер да се включи, и Чефо???

Едит: Тук има всичко за тая игрица :) :)

Роби ти участваш ли??
Аз не ,че само участвам ами от "матрицата" не съм и излизал никога.
да забравим за глупавия гаф между двама ни
аз гафове между мен и някой друг нямам освен в случаите когато ме подразнят много ( в случай ,че си помислят ,че нямам "Live Camera" докато те карат),
да направим 1 тим а ?
никакъв проблем.
А може повече, например и Лепер да се включи, и Чефо???
никакъв проблем колкото повече толкова повече калбета на първи завой( както и тука е казано
Състезание не се печели в първия завой!
)а бе поне весело да става.
Тук има всичко за тая игрица
.. ааааа тука няма всичко за тази игрица.....

Ние с Лепер направихме вече свой тим. А ти от кой тим си??? И най-важното имаш ли пистата в Бахрейн???

Свалих си я ама или съм под асвалта или някъде във въздуха кожи как да го оправя. :) :)

Прочети първата страница в темата и ще разбереш. Трябва да се отбележи обаче, че вече няма warez.ru и трябва да ги дърпаш от сайт с международен трафик. Успех :bgrin:

Прочел сам цялата тема, и сам на ясно със сичко. Питах тъйкато от 1ви я пост до сега са минали няколко месеца.

Прочел сам цялата тема, и сам на ясно със сичко. Питах тъйкато от 1ви я пост до сега са минали няколко месеца.

Понеже и аз претърпях малък катаклизъм с играта, ми се наложи да ги свалям отново и се видях в чудо. Все пак намерих в дата.бг. Там са за сезон 2004RH Trackpack и base v1.04. За останалите виж в www.racesimulations.com или нещо такова беше. Айде супех и ако намериш нещо казвай ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...