archangel Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Добре, аз защо не мога да влезна в играта. Всеки път ми дава game closed . Иначе много ми се играе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Добре, аз защо не мога да влезна в играта. Всеки път ми дава game closed .Иначе много ми се играе . <{POST_SNAPBACK}> Дава ти Game Closed понеже вече сме почнали състезанието и ти няма как да влезеш.Трябва да идваш по-рано за да можеш да влезеш.20.00 се прави сървара и чакаме до 20.30 някъде и след това пускаме състезанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Сезон 2003 и 4 писти за същия.Пистите се "инсталирват" като просто ги копирате в: drive:\dir?\season data\circuits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 12, 2005 Author Share Posted March 12, 2005 6 Писти за сезон 2004 "инсталирването" както по-горе. Като просто ги копирате в: drive:\dir?\season data\circuits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 abe hora kajete kak gi opravihte tezi pisti. az si gi copirah tam kadeto trabvashe ama kitai i bahrain ne se zarejdat, t.e. zarejda A1 RING. inache za servara dano oshte igraite shtoto dove4era shte se vluchvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 abe hora kajete kak gi opravihte tezi pisti. az si gi copirah tam kadeto trabvashe ama kitai i bahrain ne se zarejdat, t.e. zarejda A1 RING. inache za servara dano oshte igraite shtoto dove4era shte se vluchvam <{POST_SNAPBACK}> По-напред специално за Бахрейн е казано (чети read me-то) ,а Китай е в единия от ъпдейтите така ,че той не би трябвало да ти е проблем ако си инсталирал всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 Още 10 писти за 2004.Повечето познати от Инди Кар и Тока.За инстала както по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 tezi pisti i tqh li kato drugite se opravqt. kopirat se nali? a do kolkoto starite nai setne gi napravih i sam mn dovolen che sa se postarali za tazi v kitai zashtoto pistata e naistina hubavo napravena i priqtna za karane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 За феновете още 12 писти, за сезон 2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Еми мога да Ви кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!! Искам само да ъплоуднете 2005 сезон когато излезне МОДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Еми мога да Ви кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!! Искам само да ъплоуднете 2005 сезон когато излезне МОДА <{POST_SNAPBACK}> По-всяка вероятност ще почакаме няколко месеца.Но като излезе ще сме на линия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Дали има мод за някой сезон под 99, имам предвид 95,96,97,98 някой от тях???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Мод-ове има за всички от сърце:тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Надявам се сървара да работи утре (31.03) към 20:00 часа, че и аз се включвам само Бахрейн ми прави някви мизерии и ми зарежда А1 затова ще помоля на всяка друга да е само не на Бахрейн!! По възможност СПА или ИМОЛА или МОНАКО или ХОПЕНХАИМ или ... съжалявам за "ИЛИ"-тата!! Аве която си изберете без Бахреин Link to comment Share on other sites More sharing options...
javor Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Много се извинявам,но може ли някой да каже има ли ги тези ъпдейти на някой БГ сървъп или да е някой free защото тези дето са дадени по-горе ми иска кинти или аз нещо бъркам Благодаря Ви предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted April 25, 2005 Author Share Posted April 25, 2005 Много се извинявам,но може ли някой да каже има ли ги тези ъпдейти на някой БГ сървъп или да е някой free защото тези дето са дадени по-горе ми иска кинти или аз нещо бъркам Благодаря Ви предварително <{POST_SNAPBACK}> Бъркаш нещо ...особено ако кажеш къде точно са ти искали кинти-те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Проверете това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 9, 2005 Author Share Posted May 9, 2005 А няма да е лошо и това.В раздел F1 ПРАВИЛА пък има много интересни работи, за това какво е писта и от къде се минава за да се зачете обиколка.Или това ,че на моето РС функцията REPLAY e изключена,или имам бъгове нещо ама нейсе.Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 А няма да е лошо и това.В раздел F1 ПРАВИЛА пък има много интересни работи, за това какво е писта и от къде се минава за да се зачете обиколка.Или това ,че на моето РС функцията REPLAY e изключена,или имам бъгове нещо ама нейсе.Успех. <{POST_SNAPBACK}> Роби ти участваш ли?? Ако не да забравим за глупавия гаф между двама ни и да вземем да направим 1 тим а ? А може повече, например и Лепер да се включи, и Чефо??? Едит: Тук има всичко за тая игрица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted May 10, 2005 Author Share Posted May 10, 2005 Роби ти участваш ли??Аз не ,че само участвам ами от "матрицата" не съм и излизал никога.да забравим за глупавия гаф между двама ниаз гафове между мен и някой друг нямам освен в случаите когато ме подразнят много ( в случай ,че си помислят ,че нямам "Live Camera" докато те карат),да направим 1 тим а ?никакъв проблем.А може повече, например и Лепер да се включи, и Чефо???никакъв проблем колкото повече толкова повече калбета на първи завой( както и тука е казано Състезание не се печели в първия завой!)а бе поне весело да става.Тук има всичко за тая игрица.. ааааа тука няма всичко за тази игрица..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Ние с Лепер направихме вече свой тим. А ти от кой тим си??? И най-важното имаш ли пистата в Бахрейн??? Свалих си я ама или съм под асвалта или някъде във въздуха кожи как да го оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Igraete li oshte ? I ako e taka koga i ot de da si drupna tochnata versiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Прочети първата страница в темата и ще разбереш. Трябва да се отбележи обаче, че вече няма warez.ru и трябва да ги дърпаш от сайт с международен трафик. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Прочел сам цялата тема, и сам на ясно със сичко. Питах тъйкато от 1ви я пост до сега са минали няколко месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Прочел сам цялата тема, и сам на ясно със сичко. Питах тъйкато от 1ви я пост до сега са минали няколко месеца. <{POST_SNAPBACK}> Понеже и аз претърпях малък катаклизъм с играта, ми се наложи да ги свалям отново и се видях в чудо. Все пак намерих в дата.бг. Там са за сезон 2004RH Trackpack и base v1.04. За останалите виж в www.racesimulations.com или нещо такова беше. Айде супех и ако намериш нещо казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.