Jump to content
BulForum.com

Server F1_99-02

Robi

Recommended Posts

Всяка вечер с колеги "разцъкваме" F199-02 на EA.

Ако има мераклии спокойно могат да се включат в играта.

Тя започва всяка вечер от (около) 20.00_20.30 и трае около 1 до 3 часа (зависи от настроенията).За да играете с нас освен играта ще са ви нужни update (за пистите и колите) до версия 1.4 до сезон 2004 вкл.Можете да си ги изтеглите от тук:1

и от тук :2.

Ако има проблеми и желание може и да ги upload.

Сървъра винаги се нарича "Robi-BG" а ако е заключен с парола тя е :

406 или 4о6 . Това е за сега. Добре сте дошли и газ до дупкааа......

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

"Тегли" се 1.4->Basic,Trackpack и 1.3->Expansionpack-a от

тук

всъщност всичко ,може само без това за гумите(освен ако не искате да ви лъскат).

Това всичко ли трябва да сваля http://www.sportplanet.com/emac/f1200x/index.html#news

На практика тука са абсолютно всички ъпдейти от 2002 до днес.

Най-важни са тези от версия 1.3 и нагоре включително base-та,expansion-и,trackpack-ове и т.н.ВНИМАВАЙ да са само за 99-02 а не за 2002 щото на практика са две различни игри.

На практика тука са абсолютно всички ъпдейти от 2002 до днес.

Най-важни са тези от версия 1.3 и нагоре включително base-та,expansion-и,trackpack-ове и т.н.ВНИМАВАЙ да са само за 99-02 а не за 2002 щото на практика са две различни игри.

Хайде да свалиш ъпдейта и да го качиш в някой БГ сайт, и да дадеш линк, че оттам не иска да ми сваля ;) Или поне аз не мога да го пусна...

Хайде да свалиш ъпдейта и да го качиш в някой БГ сайт, и да дадеш линк, че оттам не иска да ми сваля ;) Или поне аз не мога да го пусна...

Аз ще го сваля и ще го кача в дата.бг ама то май и от там не можеш да сваляш :blink: Земи си пусни ЕК и заспива всичко бе :huh:

Аз ще го сваля и ще го кача в дата.бг ама то май и от там не можеш да сваляш :blink: Земи си пусни ЕК и заспива всичко бе :huh:

качи го там и дай линк, свалям малко по бавно от там.най добре го качи в free.datacom.bg c flash fxp

Edit: Black_Hacker даи после линкче... :)

Супер вече си имаме още един играч.За него и за останалите два последни update за пистите.

Истинският Бахрейн вместо А1 която е няма в календара за 2004г.

И Hitchin."Измислена" писта от град в Англия

Четете "readme"-та за правилна инсталация и на двете.Успех, и заповядайте.

Лети защото "караш" на А1. Както казах по-напред четете ВНИМАТЕЛНО readme-та та за да си е инсталирате правилно.

Аз си прочетох и си инсталирах всичко даже и ъпдейтите, но като си я пусна играта и след интрото ме изхвърля. Защо??? ПЛС хелп че ми се играе ;)

С кви driveri си за видеото?

едит:аз съм с 44хх и неам проблеми сложи си такива :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...