Jump to content
BulForum.com

kypyvam satelit

Recommended Posts

какъв диаметър на чинията търсиш? дигитален или аналогов приемник?

smjtam da spiram kabelnata i zatova mi triabva satelit za da gledam njkoia i dryga programa.

Защо не погледнеш по специализираните магазини

Цените на ново обурудване са доста сносни

пък редовен абонамент за белгарските програми можеш да си направиш

smjtam da spiram kabelnata i zatova mi triabva satelit za da gledam njkoia i dryga programa.

:punk виж в скю на цар борис 3 почти срещъ ПУ се пада магазина а другото място е на ъгала на Хр.Ботев и Источен под блока

а сетих се и за другаде:на Данаил Николаев също има хубав магазин

Znachi naj evtinija variant na pazara e na Bulstacom ~150lv, NO !!! vseki mesec plashtash po 12-13lv +taxa za bankov prevod 2lv = 15lv. Drugija variant e da si kupish priemnik s EMULACIJA , kojto da ti razkodira opredeleni programi, no ne i bylgarskite, modelite koito znam na Hotbird razkodirat okolo 80 kodirani programi. V nikakyv sluchaj ne si kupuvaj YU-MA-TU ili Baftec ili Keyto, Koyoto, Sunny... dobri sa General Satellite ili Botech

General Satellite 7001S - 2 ili 3g garancija, raboti stabilno, ~$75-$80

Botech CA 9000 FTA - AutoUpdate Nagravision keys (Discovery, Animal Planet... na polski obache :) ) za garancija .. okolo 1g., ama malko lamerski im e serviza ~$80

tva e ot men , dano sym bil polezen

PS.

Za bTV i Kanal 1 she ti trjabva obiknovena antena. Na bTV svobodno se izly4vat samo novinite i raznite mu tam predavanija, no ne i filmite

доста несериозен купувач си. аз мога да ти предложа 90см чиния и аналогов приемник. с тях може да хванеш всички турски, полски, източноевропейските на сателт Астра (тези, които не са кодирани). БНТ, българския сателит, а за БТВ не знам. но ако искаш битиви няма смисъл, защото както каза човекът преди мен, когато дават филми е кодирано. помисли какво искаш и напиши

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...