Jump to content
BulForum.com

PS2

Recommended Posts

Някой знае ли дали в Пловдив някаде сменят чипа на PS2 за да може да се играят нелегални игри. Значи аз видях чиповете в интернет и схемите за слагане обаче ми трепери ръчичката :D и най хубаво да ми кажете къде могат да ми го сменят или пък някой ако може да пусне PM.

P.S Естествено смяната срещу заплащане

Гледай ся.Аз си смених чипа на конзолата,бях си сложил в началото ЕКСПЛОДЕР ама той не четеше ДВД,смених го с такъв който чете много съм доволен,няма подкачващо СД чете МР3 ДИВХ много е добър.Незнам дали ги сменят в Пловдив,а и тука им нямам никво доверие,та то един свясен сервиз няма.Моя го смениха в сепвиз "БУШОНА" София,пратих го по куриерска фирма,за два три дена ми го върнаха.Цялата услуга ми струваше около 120-130лв.Ако решиш да го сменяш и ти кажи.Ще ти дам тел.и адреси.

Пиши ако имаш интересни игри,да сменим нещо.

Може и да ти изпратят чипа по пощата,което е по евтино,но НЕ СЕ ПРОБВАЙ ДА ГО СЛАГАШ ТИ ИЛИ ТВОЙ ПРИЯТЕЛ КОЙТО Е ЗАВЪРШИЛ "ТЕТА",И СИ МИСЛИ ЧЕ РАЗБИРА

Аз за Бушона знам ама е в София надявах се и в Пловдив да има но като гледам няма и ще си го сменям сам май или и аз ще го изпратя до София.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...