Jump to content
BulForum.com

Guns N' Roses & Def Leppard

bigico

Recommended Posts

bigico, ами купи си някой оригинален албум или виж обложката на някой, за да разбереш какво пише:)

z-man, най-накрая някой да мисли като мен горе долу:)

Ancient_Evil... от къде да започна

1 - Първо проектът е на Slash, Duff and Matt. Тоя хахо е избиран чрез прослушване. Макар, че за мен идеалното попълнение щеше да е Sebastian Bach (ex Skid Row)... но той не бе одобрен на това прослушване. Това си остава загадка за мен :huh: :huh:

2 - Да ненавиждам сегашния състав на Guns. Като изключа Axl... Всичко останало е банда пънковци премешени с много некадърно свирене. Да не забравяме, че новия албум е 95% инстроментали и някакви си 5% вокали, което ме изтормози токато го излушам. Онзи BuckedHead (вече ex-Guns'N'Roses) има един много добър проект самостоятелен казва се "Colma", но в Гънс зимаше ролята на Slash и то доста зле. Някакъв си палячо с маска и с кутия от пуканки на главата... блях... мизерия :sick :sick. За другите просто е изключено да говоря.

3 - Axl... е незнам как можа да излезе на музикалните награди на mtv преди 2 години май бяха на плитки... и с някаква ръгби фланелка... поне неизменния орнамент присъстваше, а именно кърпата на главата :D Иначе вярно напълнял е доста, но се пак отказа наркотиците, нормално, евала му за което. И много хора се изявиха, че Axl вече няма глас... Ехх... готов съм да споря. Axl издокарва старите парчета идеално, свидетелсвто за това са концертите 2003 който направиха. Старите песни ги прави идеално като за Live!!! Въпреки, че Axl утре става на 42, той се още се справя подобаващо на сцената и дай Боже, скоро отново да видим истинските и неподправени Гънс. С дивите парччета, ненормалните концерти, дори с адките каприци на Axl:)

(поздрав)Guns'N'Roses - My Michelle - Та такива ми ти работи покрай Guns:)

• 3 weeks later...
Deba skoro 4etah v neta 4e sa otkradnali 6apkata na Slash :cry  :cry  :cry

15 godin s taa 6apka sa podmqta i sq da zemat da mu e otkradnat...

lo6o 6apkata nogu mu otiva6e i mene nogu ma kefi6e (oba4e koi 6e trugne da krade 6apka :confused :confused ?????)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...