Mate Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Temata ne se otnasia za tezi koito slushat metal i vsi4kite mu tam stilove. Ta vaprosa mi e ima li hora koito gi drazni tazi muzika i zasto. Li4no az nemoga da q ponasqm. Nadiavam se 4e ne vsi4ki v Wareza slushat samo metal. Prosto mi e interesno da razbera dali ima niakoi kito ne haresva metala i kakvo ne mu haresva v tazi ushhh muzika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil jon Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 i Men me drazni strashno toq metal ili kvoto tam go nari4at. Ne poznavam ovajavasht sebe si 4ovek koito moje da izdarji pove4e ot 2 sekundi na taq izpadnala muzika. kato gledam kvi pi4ove q slushat taq pomiq napravo mi stava super smeshno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Усещам 4е тая тема скоро ще се превърне в поредната пълна с обиди. А ина4е като те дразни не го слушай. И мен ме дразни 4алгата ама ща неща я слушам. Ти поне имаш избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUSTA Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 abe kvo da vi kaja prosto neznam. nemoga da povqrvam 4e vopshte moje da ima hora koito da slushat taq gadost. az li4no predpo4itam 4algata pred taq prostashka muzika. ako izkam da si promiq mozaka shte po4na da slusham gadniq metal. moga da kaza samo edno na teq deto slushat metal Sprete dokato ne e stanalo prekaleno kusno. ste razberete kvo imam predvid sled vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 Усещам 4е тая тема скоро ще се превърне в поредната пълна с обиди. А ина4е като те дразни не го слушай. И мен ме дразни 4алгата ама ща неща я слушам. Ти поне имаш избор <{POST_SNAPBACK}> Mene me drazni i zatova iskam da razbera samo az li ne moga da ja ponasiam tazi muzika ili ima i drygi hora. Tai kato gledam 4e e dosta populiaren metala tyk v Wareza i se 4udia kakvo tolkova me razli4ava s vas 4e nemoga i edna secunda da slusham ot tazi muzika. A az po princip slusham po4ti vsiakakva muzika i se stremia da slusham vsiakakvi stilove. No tova krestene i vrqkane me otvrastava ot danoto na dushata mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Всеки си има право да си слуша това,което му харесва нали аз не съм голям привърженик на Метъла,но има доста песни,които ми харесват и си ги слушам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Усещам 4е тая тема скоро ще се превърне в поредната пълна с обиди. А ина4е като те дразни не го слушай.. <{POST_SNAPBACK}> Слушам както метъл така и много други неща за които някои от вас изобщо не са и подозирали че съществуват. http://afx.hit.bg/shtz/playlist.html Темата е безсмислена, защото които не разбира определен стил просто ще продължава да си го плюе и няма да се получи дискусия, а размяна на обиди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Porednata bezmislena tema v foruma. Iavno niakoi e re6il da trupa postove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Оффф, не мога да ги понасям тези стилове рок и метъл! Баси ужаса!! Хиляди пъти предпочитам да слушам далеч по-смислени стилове, отколкото тези. Искате пример - готово: 1) Чалга - невероятен стил със чиста, натурална аВтурска, аВгръцка, аВсръбска музика, текстове изпълнени със съдържание, написани от забравени от всички добри наши поети, които се опитват да преживяват. Естествено изпълнителката няма роля нито в музиката, нито в текста, защото тя има далеч по-важна задача - да си показва ц****е пред 15-16 годишни деца и да се прави на свръх интелегентна по интервюта - все пак е завършила 7-ми клас! 2) Рап и Хип-Хоп - тук организацията е наистина на много високо ниво - 2-ма наркомана пишат музиката, един "компютърен специалист" се поразравя малко из Интернет, за да намери да открадне някой и друг ритъм и песента е готова! Сега остава да се намери някой сутеньор, наркопласьор или убиец да изпълни песента в компания на 5-6 чисто голи "порядъчни балерини" и готово! След това да се плати на някоя национална или друга гледана телевизия този клип да се върти денонощтно за да може и 6 годишните да пеят "всички женки разклатете ц****е" 3)Техно - е това е чудото на 21-ви век! Сяда един 18-19 годишен програмист пред домашния си компютър и след половин час редене на пъзели са готови първите 6 парчета от албума! Те неминуемо стават хитове по партита и паради! Е същите са като последните 250 от миналата седмица, може би заради не натрапчивия лек ритъм: туп, цъс, туп, цъс, туп, цъс, но на никой не му пука, защото е погълнал доволно количество халюциногени, амфетамини и всякакви други полезни за здравето бонбонки! Та за какво ми е да слушам противния рок и метъл, след като мога да слушам такива, изпълнени със съдържание и носещи такова морално и духовно извисяване на човека, стилове!? За какво да съществуват песни като Master of puppets, след като има песни като "Аз обичам да съм напушен", защо Nothing else matters, a не "Гъци-гъци", защо Тurn the page, а не "Аз обичам пички, да ги мина всички" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Bravo Sandman ti gi razbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 No tova krestene i vrqkane me otvrastava ot danoto na dushata mi. <{POST_SNAPBACK}> Аз в друга тема вече го казах, но тук ще го повторя: Метъл музиката не се ограничава до крясъци и врякане. Има стилове, които нямат дори едно крясъче. Има нежни и лирични мелодии с красиви женски и мъжки вокали, както има и брутални и непоносими такива пак с женски и мъжки вокали. Опитай... знам, че няма да ти хареса, но да твърдиш нещо, което е напълно грешно и да си вярваш с такава пълна сила... поне съм го казал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Абе и аз не слушам метал ама не се оплаквам. Ми като не ви кефи какво мрънкате, просто не слушайте и тва е. Що трябва да се обсъждат такива глупости! Ся да пуснем по-една тема за чалгата, техното и там всичките стилове. 3)Техно - е това е чудото на 21-ви век! Сяда един 18-19 годишен програмист пред домашния си компютър и след половин час редене на пъзели са готови първите 6 парчета от албума! Те неминуемо стават хитове по партита и паради! Е същите са като последните 250 от миналата седмица, може би заради не натрапчивия лек ритъм: туп, цъс, туп, цъс, туп, цъс, но на никой не му пука, защото е погълнал доволно количество халюциногени, амфетамини и всякакви други полезни за здравето бонбонки! <{POST_SNAPBACK}> Е аз пък не мисля, че техното е само туп,цъс както си се изразил. Свали си на Schiller-Seen it all и пак си помисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 4akam poslanieto ot ov3rm4n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Mate, теми против са си чисто и просто заяждане и не ми разправяй, че ти било интересно и не знам какво си... Не съм толкова глупав нито аз, нито другите хора в този форум и ще взема да се обидя, щом се опитваш да ме правиш на прост. С това правене на пук най-много да намериш каквото търсиш и то няма да е нещо което ще те зарадва. Не се мисли по-по-най-хитър. Като ти е итересно дали има привърженици на други стилове защо не намери темата със съответната анкета в нея - има и такава, тя щеше да задоволи любопитството ти? Да ти кажа ли защо? Защото не това те интересува. Просто си решил да се поядеш след като съвсем уместно ти беше изтрит пост, който не си беше на мястото. Гледам спестили са ти процентите за това изпълнение, но ти упорито си ги търсиш, държиш да ги имаш... Теми в този форум има за какви ли не стилове музика и за какво ли не - нещо което отново пропускаш, защото така си решил, че ти оттърва. Но теми против стилове музика няма да има. Имаше една-две против чалгата и въпреки че аз лично не я харесвам и я мразя - бяха затворени, някои от тях лично съм затворил. Защото идеята на форума не е да се плюем или да плюем по това което някой харесва, а ние не. Ако ти имаш друго виждане и си тук само за да създаваш напрежение и да плюеш по хората или вкусовете им - просто ми кажи. Нещата ще се уредят бързо в интерес на форума и хората които не са тук за това, без да се занимават всички с теб и твоята отрицателна нагласа, твоите настроения тип смърф - и това мразя, и онова мразя, и тоя мразя, и всичко мразя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.