Jump to content
BulForum.com

Продавам хендсфрий за сименс

Recommended Posts

Имам хендсфрий за сименс, заменям го с доплащане за хендсфрий за Нокиа, да става на Нокиа 6600, може и доплащане. Ако някой продава, също да се обажда. Хендсфрийто да е стерео(със слушалки за двете уши :music ). Цена до 7-8 лева.

ve4e si kupih handsfree za nokiata,taka 4e tova za siemens se prodava, v perfectno sastoqnie e, cena 5 lv

• 4 weeks later...

Става ли за SL45 (предполагам става де) ... Сега имам едно ама е с 1 слушалка, та въпроса ми е - с 2 слушалки ли е и има ли микрофон ? Ако има - 3 лева веднага :)

Шшшшш айде малко по-спокойно, първо съм отговорил няколко поста по-нагоре, че съм заинтересован, второ, не си го купил, и трето, когато нещо не е купено още май тема не се затваря. Рилакс, окей ?

Става ли за SL45 (предполагам става де) ... Сега имам едно ама е с 1 слушалка, та въпроса ми е - с 2 слушалки ли е и има ли микрофон ? Ако има - 3 лева веднага :)

ami s 1 slu6alka e, ina4e si ima mikrofon. na c60 sigurno bi stanalo. kuplunga e debel okolo 3 mm. hora kato pamporov koito iskat da im go zanesa do tqh da ne mi se obajdat, vse pak za 3 lv e :wir dostavka ne se vklu4va :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...