vas90 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Еднообразна ? Тая игра ме кара да се спуквам от смях бе . Лафове като "Напада те геймърче с дванайска батълкруузъри" и още по-смешни са култови бе ... <{POST_SNAPBACK}> Да е . Отиваш в гората да търсиш нещо за убиване ... доста интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Само на мен ли не ми отваря сайта.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Остин Пауърс напада с Йеа Бейби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Само на мен ли не ми отваря сайта.... <{POST_SNAPBACK}> И при мен е така. Няма нищо, най вероятно за всички е невъцможно да влязат и да безчинстват над бедните ни геройчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Еднообразна ? Тая игра ме кара да се спуквам от смях бе . Лафове като "Напада те геймърче с дванайска батълкруузъри" и още по-смешни са култови бе ... <{POST_SNAPBACK}> И аз така мислех до 3-я ден, който я играех, след това почна да ми става еднообразна и скучна и на 3-я ДК се отказах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 И аз така мислех до 3-я ден, който я играех, след това почна да ми става еднообразна и скучна и на 3-я ДК се отказах... <{POST_SNAPBACK}> Аз издържах 2 дена ... и от тогава не съм влизал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Вече съм 20ДК Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Извинявайте за въпроса,но играта онлайн ли е ,и има ли нещо общо с Rose Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 predi igrah na sa6tata igra druga versiq i tq be6e mnigo qka oba4e zakriha saita sega6nata ne me kefi kolkoto predi6nata Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Извинявайте за въпроса,но играта онлайн ли е ,и има ли нещо общо с Rose Online <{POST_SNAPBACK}> онлайн е да.Може би трябваше да прочетеш 1-2 поста....Жанра на Розе-то е ММОРПГ а това е много далече от мморпг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Вижте каква версия намерих цък! Много повече неща има!Като дигнеш ниво май може да си дигаш stats(нз щот още не съм дигнал ниво )Иначе като умреш има много места за ходене и като си правите герой може да си направите и друид!Задължително я пробвайте!! click! Още една много яка игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Я кажете от къде мога да си намеря по-добро оръжие и по-добра броня от тези предлагани в магазините ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Играта ства все по-популярна. Вижте какво има в днешния вестник "24 часа" => http://free.data.bg/sintia/24chasa-drakon.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_NUTSO Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 играта си е номер 1 рядко влизам вече но все пак я взех към сайта ми, защото я играех много зарибено подавайте молби за клан DantoS по-добрия клан ето статията, малко некадърно сканирана, но се чете http://stih4e.com/baner/dragon-9str.jpg http://stih4e.com/baner/dragon-10str.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.