Jump to content
BulForum.com

Легендата за Зеления Дракон

shadowblack

Recommended Posts

Еднообразна ? Тая игра ме кара да се спуквам от смях бе ;). Лафове като "Напада те геймърче с дванайска батълкруузъри" и още по-смешни са култови бе ... :)

Да е . Отиваш в гората да търсиш нещо за убиване ... доста интересно :bgrin:

zombiesmiley2.gif

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Само на мен ли не ми отваря сайта....

Само на мен ли не ми отваря сайта....

И при мен е така. Няма нищо, най вероятно за всички е невъцможно да влязат и да безчинстват над бедните ни геройчета :D

Еднообразна ? Тая игра ме кара да се спуквам от смях бе ;). Лафове като "Напада те геймърче с дванайска батълкруузъри" и още по-смешни са култови бе ... :)

И аз така мислех до 3-я ден, който я играех, след това почна да ми става еднообразна и скучна и на 3-я ДК се отказах...

И аз така мислех до 3-я ден, който я играех, след това почна да ми става еднообразна и скучна и на 3-я ДК се отказах...

Аз издържах 2 дена ... и от тогава не съм влизал .

• 2 weeks later...
Извинявайте за въпроса,но играта онлайн ли е :confused ,и има ли нещо общо с Rose Online :woot

:wacko: :wacko: онлайн е да.Може би трябваше да прочетеш 1-2 поста....Жанра на Розе-то е ММОРПГ а това е много далече от мморпг ;)

Вижте каква версия намерих :woot цък!

Много повече неща има!Като дигнеш ниво май може да си дигаш stats(нз щот още не съм дигнал ниво :) )Иначе като умреш има много места за ходене и като си правите герой може да си направите и друид!Задължително я пробвайте!! :)

click!

Още една много яка игра :)

• 1 month later...

Я кажете от къде мога да си намеря по-добро оръжие и по-добра броня от тези предлагани в магазините ?

• 4 weeks later...

играта си е номер 1 :)

рядко влизам вече :) но все пак я взех към сайта ми, защото я играех много зарибено

подавайте молби за клан DantoS по-добрия клан :punk

ето статията, малко некадърно сканирана, но се чете

http://stih4e.com/baner/dragon-9str.jpg

http://stih4e.com/baner/dragon-10str.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...