Jump to content
BulForum.com

Легендата за Зеления Дракон

shadowblack

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Е*аси и сайта!!!От миналата седмица само веднъж в 2:34 през нощта успях да вляза като 43 човек!!!Постоянно прелива сайта!!!Ако трябва всеки месец ще пращам SMS,ама поне 100 човека да направят лимита!!! :angry1 :angry: :angry1 :angry:

аз си купих дърварска брадва(+15),но Петкан не показва по-силни оръжия.

Защо? :throw:

Ей хора кой слон да си взема?Летящия или другия?

edit:ей не видях, че последния пост е мой сори.

Няма никакво значение кой слон ще си вземеш - еднакви бонуси дават.

Къде мога да намеря 30бисера?

Какво прави онази скала в столицата?

Убий дракона и ще разбереш за какво е скалата.

А къде се крие зеления гущер :wacko: ?

В гората. Стани 15-то ниво и лесно ще го намериш. Съветвам те обаче да не тръгваш да го търсиш ако нямаш бонуси от слона и/или от Кока. Имайте предвид, че можете да търсите Зеления Дракона само по веднъж на ден. И ако избягате от него, губите точка Чар.

Най-доброто оръжие, което можете да си купите, дава +15.

С учителя се бийте САМО ако сте на максимум живот. И по възможност гледайте да имате най-доброто, което можете да си купите.

• 4 months later...

Някой случайно, ама съвсем случайно да има соурс кода на играта, (БЪЛГАРСКИЯ вариант). :smile1:

edit: открито

играх я преди 7-8 месеца

и не успях да се зарибя

стигхнах до 7 ниво

• 5 weeks later...
Срещаш Доместос. Врагът веднага се нахвърля върху теб с Милиони микроби ще умрат!!
:confused Т'ва е малко странно ...

http://dragon.interbgc.com/ Аз играя на тоя сървър.За кво има два?

Я, тоя сървър са го пуснали най-после? Че и на хитри се правят - изпратете СМС и получете еди-какво-си. Не са познали, а и късно са се сетили - в този сървър в момента има 11 играчи, а в другия - 60 и няколко. Сами си направете извода кой е по-популярен.

Аз играя и все още съм 1во ниво btw на колко опит ставаш 2 ,че имам над 100 вече :) А и ще може ли да се присъединя към клана? :)

Аз играя и все още съм 1во ниво btw на колко опит ставаш 2 ,че имам над 100 вече :) А и ще може ли да се присъединя към клана? :)

Когато събереш достатъчно опит да вдигнеш ниво лентата с опита ти става синя. След като имаш достатъчно опит трябва да предизвикаш учителя си (ще го намериш в родния си град) и да го победиш (желателно е да си на максимум и да си си купил орижие и броня, поне докато си на малко ДК-та).

Когато събереш достатъчно опит да вдигнеш ниво лентата с опита ти става синя. След като имаш достатъчно опит трябва да предизвикаш учителя си (ще го намериш в родния си град) и да го победиш (желателно е да си на максимум и да си си купил орижие и броня, поне докато си на малко ДК-та).

Ми на синьо съм ама нз къде до га намеря

Ми на синьо съм ама нз къде до га намеря

В родния ти град - Школа за Воини.

Родният ти град го пише вдясно, при статистиките ти - примерно на Елфите родния им град е Глорфиндал.

Вече съм 2ро ниво :)

Кажете ми как да се присъединя към клана :)

Едит: подадох молба в WaReZ'rU :)

Еднообразна ? Тая игра ме кара да се спуквам от смях бе ;). Лафове като "Напада те геймърче с дванайска батълкруузъри" и още по-смешни са култови бе ... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...