dechko Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Аз съм 7 ниво,но до два дена ще стана 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Е*аси и сайта!!!От миналата седмица само веднъж в 2:34 през нощта успях да вляза като 43 човек!!!Постоянно прелива сайта!!!Ако трябва всеки месец ще пращам SMS,ама поне 100 човека да направят лимита!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 I az reshih da vidq tova Online-RPG ama nemoga da vlezna servera e full. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Az nqmam nikav problem s vlizaneto.Iz4akvam moje bi po 1-2 minuti i si vlizam nai-spokoino.Igricata si q biva,daje mn se zaribih po neq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dechko Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 аз си купих дърварска брадва(+15),но Петкан не показва по-силни оръжия. Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient_Evil Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 аз си купих дърварска брадва(+15),но Петкан не показва по-силни оръжия. Защо? <{POST_SNAPBACK}> Mi zna4i sega si fermer,kato stane6 15 level trqbva da ubie6 drakona.Sled tova stava6 paj,oryjenosec i exc.Togava ima grugi oryjiq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted February 6, 2005 Author Share Posted February 6, 2005 Ей хора кой слон да си взема?Летящия или другия?edit:ей не видях, че последния пост е мой сори. <{POST_SNAPBACK}> Няма никакво значение кой слон ще си вземеш - еднакви бонуси дават. Къде мога да намеря 30бисера?Какво прави онази скала в столицата? <{POST_SNAPBACK}> Убий дракона и ще разбереш за какво е скалата. А къде се крие зеления гущер ? <{POST_SNAPBACK}> В гората. Стани 15-то ниво и лесно ще го намериш. Съветвам те обаче да не тръгваш да го търсиш ако нямаш бонуси от слона и/или от Кока. Имайте предвид, че можете да търсите Зеления Дракона само по веднъж на ден. И ако избягате от него, губите точка Чар. Най-доброто оръжие, което можете да си купите, дава +15. С учителя се бийте САМО ако сте на максимум живот. И по възможност гледайте да имате най-доброто, което можете да си купите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
control Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Някой случайно, ама съвсем случайно да има соурс кода на играта, (БЪЛГАРСКИЯ вариант). edit: открито Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted June 7, 2005 Share Posted June 7, 2005 Hora ne mi se otvaria saita.Ako moge niakoi da go dade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 играх я преди 7-8 месеца и не успях да се зарибя стигхнах до 7 ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 В момента почти не играя, и основно с главния герой. В клана съм със втория ми герой - Illore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 И аз я играя.10 ДК съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 http://dragon.interbgc.com/ Аз играя на тоя сървър.За кво има два? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Срещаш Доместос. Врагът веднага се нахвърля върху теб с Милиони микроби ще умрат!! Т'ва е малко странно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 http://dragon.interbgc.com/ Аз играя на тоя сървър.За кво има два? <{POST_SNAPBACK}> Я, тоя сървър са го пуснали най-после? Че и на хитри се правят - изпратете СМС и получете еди-какво-си. Не са познали, а и късно са се сетили - в този сървър в момента има 11 играчи, а в другия - 60 и няколко. Сами си направете извода кой е по-популярен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Аз играя и все още съм 1во ниво btw на колко опит ставаш 2 ,че имам над 100 вече А и ще може ли да се присъединя към клана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 Аз играя и все още съм 1во ниво btw на колко опит ставаш 2 ,че имам над 100 вече А и ще може ли да се присъединя към клана? <{POST_SNAPBACK}> Когато събереш достатъчно опит да вдигнеш ниво лентата с опита ти става синя. След като имаш достатъчно опит трябва да предизвикаш учителя си (ще го намериш в родния си град) и да го победиш (желателно е да си на максимум и да си си купил орижие и броня, поне докато си на малко ДК-та). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Когато събереш достатъчно опит да вдигнеш ниво лентата с опита ти става синя. След като имаш достатъчно опит трябва да предизвикаш учителя си (ще го намериш в родния си град) и да го победиш (желателно е да си на максимум и да си си купил орижие и броня, поне докато си на малко ДК-та). <{POST_SNAPBACK}> Ми на синьо съм ама нз къде до га намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted July 14, 2005 Author Share Posted July 14, 2005 Ми на синьо съм ама нз къде до га намеря <{POST_SNAPBACK}> В родния ти град - Школа за Воини. Родният ти град го пише вдясно, при статистиките ти - примерно на Елфите родния им град е Глорфиндал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Вече съм 2ро ниво Кажете ми как да се присъединя към клана Едит: подадох молба в WaReZ'rU Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Мен нещо не ми хареса игрицата ... играх малко , ама е доста еднообразна поне от това , което видях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Еднообразна ? Тая игра ме кара да се спуквам от смях бе . Лафове като "Напада те геймърче с дванайска батълкруузъри" и още по-смешни са култови бе ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.