Jump to content
BulForum.com

Легендата за Зеления Дракон

shadowblack

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Аз искам да попитам има ли някъв друг начин да се лекувам освен при Лечителя, щото тоя е голям кожодер и аз след някоя битка като спечеля малко злато и повечето отива за здравето и няма кво да сложа в касичката :huh: :D

Аз искам да попитам има ли някъв друг начин да се лекувам освен при Лечителя, щото тоя е голям кожодер и аз след някоя битка като спечеля малко злато и повечето отива за здравето и няма кво да сложа в касичката :huh:  :D

Еми няма аз поне друго място не съм намерил....така е за съжеление понякога дори давам повече за точки живот, от колкото съм взел от тоя дето съм го убил .......ама все се събира нещичко де, тряя да си по-уверен ;)

Аз искам да попитам има ли някъв друг начин да се лекувам освен при Лечителя, щото тоя е голям кожодер и аз след някоя битка като спечеля малко злато и повечето отива за здравето и няма кво да сложа в касичката :huh:  :D

Лечителя е основния начин за лекуване. В началните етапи на играта патите, които получаваш от чудовищата, са достатъчни да излекуваш напълно и да ти останат (освен ако няколко битки поред не се лекуваш). В по-късните етапи не винаги е така. След победа над учителя също си възстановяваш живота. Също и ако имаш късмет да спасиш някоя принцеса може като награда да бъдеш излекуван. И разбира се след Възкресение си на максимум живот, но това не се брои. Също така ако слуаш Сет в Глиганската Глава може да имаш късмет да изсвири мелодия, кояти ти възстановява живота до максимума, а може дори да го вдигне над максимума (зависи от късмета и от мелодията). А, да, и при нов ден също си възстановяваш живота. Други начини в тази версия май няма. Поне за момента. Предстои качване на нови модули, така че не се знае дали няма да се появи още някой.

П.П.: Настроението не се оправя - каквото е в началото на деня, такова е до края на същия.

П.П.П.: За малко да забравя: Ако сте избрали като специалност Мистични Сили, то можете да използвате:

Регенерация - цена 1 точка, трае 5 рунда или докато умрете. Всеки рунд си възстановявате живот раввен на нивото ви.

Източване на живот - цена 3 точки, трае пет рунда или докато умрете, всеки удар ви дава толкова живот, колкото щета сте нанесли, стига да имате рани за възстановяване. Ако имате късмет може с един удар да си възстановите живота.

Ауе то това май е най-яко!Изглежда съм се прецакал с тая кражба, дето си я избрах.

Благодарение на последното умение на Крадците много хора са убивали Дракона с един удар. Но и без нега аз веднъж го убих с един - просто направих удар с МЕГА сила.

Проблема със сървъра още не е оправен. :(

оправили са проблема. ако не сте разбрали, казвам ви :) влизайте докато е още празно :)

Ок разбирам, че просто някой неща в играта няма голяма полза (шапката, татоса), а каква е функцията на тоалетната?2 пъти съм си намирал там пари като единия ми ги даде "феята на чистотата" или нещо такова, защото си измих ръцете :P , но има ли друга полза?

edit:дасога не съм се напивал и предполагам, че ти се налага да я използваш като си пиян така ли е?

Ами не, тоалетната можеш да я ползваш веднъж на всеки игрален ден. Няма значение пил ли си - аз лично не пия. Съветвам ви да ползвате платената. Ако имате късмет, може освен 3 злато от деята да намерите и бисер до вратата. Е, ако нямате, нищо няма да намерите. Но си заслужава да пробвате.

По принцип май няма значение, аз имам розов ..... без крила :) и съм много доволен. За един ден качвам по два левела.... :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...