hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Колкото по-скъпо ти е животното толкова повече рундове има.Аз имах сокол -той имаше 60. Ся си зех боен кон и съм мноо доволен има 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 такаа, пари съм събрал, бисерите ги имам. да се решим кой да го направи клана и по колко ще му се даде. така кои са желаещите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Аз мога да го направя клана днеска се отказах от този в който бях. само че не знам май бисери не могат да се пращат аз имам 11 @groover ако си малко левели парите и бисерите ще ти трябват вервай ми @snatch естествено, може да се присъединиш изчакайте още малко да събера 4 бисера и ще ви кажа колко стинки не ми достигат да ми пратите малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 доворявам се на теб. ако има начин да ти дам бисери ще ти дам като го направиш кажи. ее оредихме се. името нека да си е традиционно - warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Надявам се до утре вечер да събера 4 бисера, а за парите.......ще пиша тука ако не ми достигат .......или ще взема заем и после ще ми помогнете да го върна .... А да значи клана е warez.ru .....ами трябва да има и съкращение предложете нещо например <WZ.ru> или ако не може <WZ> не знам предложете!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 може да е <WRZ> други комбинации май не мога да измисля . ако може да се напише направо <WAREZ> или <WAZREZ.ru> Ще е перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 А не може ли да измислим дума да започва с "с" и съкращението да е <wc> Не, на мен <WZ> ми изглежда добре А бисери сигурни ли сте, че не може да се пращат, защото аз имам към 9. <{POST_SNAPBACK}> Ами в момента съм малко умрял и не мога да погледна иначе съм вътре де ако някой има възможност да види.....да каже @snatch aбе то може и изобщо warez да не е ама вие ще ме набиете..... edit: ами предлагайте тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 А тва вярно ли е, че докато си вътре и не правиш нищо 600 секунди автоматично те изважда? Иначе мен само ме убиват някви и оставам постоянно без злато Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Еми да верно е и тва за златото ходи в банката и си го внасяй и после си тегли така хем няма да ти го пипат хем и лихва има Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Играта е много зарибена!! Мен лично много си ме радва Аз съм Фермерка Dragonz ... 6 ниво... Аммм да питам за тоя клан... ще може ли и аз да се присъединя Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Еми да верно е и тва за златото ходи в банката и си го внасяй и после си тегли така хем няма да ти го пипат хем и лихва има <{POST_SNAPBACK}> Да аз си ги внасям парите ама така като имам по малко около 40-50 и като ме убият 5 пъти и мн ме хваща яд и също нали взимат и от опита Многооо гадно. Ама ся утрепах някъв от по-горно ниво и съм мн весел Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Играта е много зарибена!! Мен лично много си ме радва Аз съм Фермерка Dragonz ... 6 ниво... Аммм да питам за тоя клан... ще може ли и аз да се присъединя <{POST_SNAPBACK}> Абе чакайте да го направя пък после който ще да влиза -аз съм либерален @snatch начи за името <OLIGO.ru>...... не бе базикам се <WAREZ.ru> ako не може пак същото за съкращение <WAR.ru> става ли?? EDIT: НАМЕРИХ БИСЕР Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 ГОТОВОООООО Най после клана стана реалност!!!!!!! сега обаче ще ви помоля да ми помогнете с малко пари щото тряя да връщам заем демек имам 0 злато 0 бисери, а тряя и да връщам 600 злато на банката За улеснение може да ги слагате в касата на клана!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 ГОТОВОООООО Най после клана стана реалност!!!!!!! сега обаче ще ви помоля да ми помогнете с малко пари щото тряя да връщам заем демек имам 0 злато 0 бисери, а тряя и да връщам 600 злато на банката За улеснение може да ги слагате в касата на клана!!! <{POST_SNAPBACK}> Az 6te gi dam,ako me pusnete v klana . Edit:Имаш 500 злато от мен вече.Повече не мога днес да ти пратя... A vizte kakvo mi napisa kato zavedoh Violet gore: "Глиганската Глава" Като вихрушка прелиташ през странноприемницата и хващаш Виолет, която обхваща с ръце шията ти, и я занасяш горе до нейната стая. След не повече от 10 минути слизаш по стълбите, пушейки лула, ухилен до уши. Печелиш една точка чар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 Колкото по-скъпо ти е животното толкова повече рундове има.Аз имах сокол -той имаше 60. Ся си зех боен кон и съм мноо доволен има 90 <{POST_SNAPBACK}> Най-добре е Розов Слон, без знаение кой от двата - +10 хода, +120% Атака, +100% Защита, бонусите са за 120 рунда. А тва вярно ли е, че докато си вътре и не правиш нищо 600 секунди автоматично те изважда? Иначе мен само ме убиват някви и оставам постоянно без злато <{POST_SNAPBACK}> Вярно е, след 10 минути без активност те изхвърля. А за парите си има банка. Що се отнася до клана, ще кандидатствам с втория си герой - Фермерка Illore, а основният ми герой Ангел shadowblack си остава където е сега. ЕДИТ: Подадох молба за членство и чакам отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 я сега провери и ми кажи дали можеш да теглиш от касата......да само аз мога да приемам молби Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Тя била много тъпа тая трансмутация!Аз си викам"Охааа,ся като ги подпукам,сигурно ще стана някое чудовище за един ден или нещо такова от тая трансмутация",а пък то било да си смениш расата Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Как да си оправа настроението, понеже моя герои е в много лошо настроение Къде е тази "Глиганска глава " ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Как да си оправа настроението, понеже моя герои е в много лошо настроение Къде е тази "Глиганска глава " ? <{POST_SNAPBACK}> Настроението мисля, че не можеш да си го оправиш. То всеки ден е различно и в резултат на това печелиш или губиш допълнителни ходове. А "Глиганската глава" се намира в Деголбург Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerazur Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Някой играе ли Легендата за Зеления Дракон?? И то тази версия, към която съм дал линк, 'щото някъде имаше и по-стара версия също на български. Ако да, кажете какво е мнението ви за играта. Играта е изцяло на български (освен ако някъде няма пропуск в превода, останал незабелязан досега) и напълно безплатна (и така и ще си остане). <{POST_SNAPBACK}> Otkade da si q svalq??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.