VEDi Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Ей, що не си направим собствен клан? Възможен отговор: Щото немаме пари! Но може да съберем... "Сговорна дружина клан сформира!" :beerchug Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 хаха в какъв смисъл какъв е смисъла и аз не знам, неска си зех стая в глиганската глава и там ме намериха мръсниците .....два пъти ама сега отивам, че мож е и да стана 10 левел тая вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 изключително тъпо е да те убият в стаята. днес и мен ме опукаха два пъти. дайте да си направим клан. не знам каква ще е ползата, но да сме си на едно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 на мен ми харесва...за какъв клан става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Тази игра е много зарибяваща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Ае да си праим клан де,играта е доста зарибена и доста и се кефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Влизайте в БезОпасна Група(БОГ).Аз съм от там вече.С удоволствие приемат нови членове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 Как да си наема бодигард в "Глиганската глава"?10х предварително <{POST_SNAPBACK}> Когато си наемеш стая бодигардът ти го слага автоматично. Освен това за да те нападне някой трябва да даде подкуп (което понякога излиза доста скъпо - Седрик е е*ати обирджията!). А има ли друго с повече точки благоразположение от 100?Например 250-Рамиус се вселва в теб <{POST_SNAPBACK}> Ми май няма. Освен... аве не би трябвало да ви го казвам тъй като не съм сигурен, но благоразположението на Рамиус влияе върху бонуса на вампирите. И да, има такава раса - убийте дракона 5 пъти и ще видите. Ауе ше ги тъпите дяволи!Какъв е смисала да те утрепат докато спиш?!?!?!За едно излизане 2 пъти ме утрепаха ама някав като ме е нападнал и аз съм го убил Значи докато съм спял и 3 пъти са ме нападнали!!Какъв е смисъла? <{POST_SNAPBACK}> Дяволите (пък и не само те) нападат най-силните, които могат да убият, с цел трупане на опит. Лошото е, че понякога само Фермери има за трепане. Освен това след като излезеш от играта могат да те убият точно веднъж докато не влезеш отново. Убият ли те, не могат да те нападат докато не влезеш в играта (въпреки че понякога заради бъг получаваш две съобщения, че те е убил някой). Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 хайде да се организираме да се съберем в клан. парите все ще ги натрупаме. аз съм 4-о ниво фермерче. но ако сме повечко ще съберем парички, навити ли сте? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Влизайте в БезОпасна Група(БОГ).Аз съм от там вече.С удоволствие приемат нови членове. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 да, прочетох ти предложението. нищо против клана, но по-хубаво ще е да си имаме собствен клан. не знам да има особена полза, ама ако трябва да се направи нещо може да го обсъдим в темата. вие решете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 Upgrade-а в interbgc.com е приключил. Доста неща са се променили, включително и това, че доста неща сега не са преведени (което е голям проблем ако не знаете английски). Между другото вампирите там ги няма, но пък котките ги има (във версията на Чернобил още не са добавени, макар че модула е преведен). Във всеки случай е доста объркващо когато за пръв път влезеш. Що се отнася до клана, аз съм в Dragon alliance <DА> (нови членове засега не се приемат). Ако обаче се направи нов клан, може и да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 емм, за този нов клан ще трябват парички. не знам точно колко, но аз едва ли ще ги имам. ако се съберат още 2-3-а ще се организираме да спретнем кланче на warez.ru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 аз пък нещо не мога да влезна и да се регистрирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 трябва някой капут да излезе от сървъра. сега е фул. и аз не мога да вляза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 Винаги в началото на новия ден сървъра е пълен. Търпение, скоро ще започне да се освобождава място. Аз лично преди малко успях да вляза. Между другото, ограничеят брой играчи се дължи на това, че иначе сървърът се скапва (при над 50 човека). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 За да си направиш клан ти трябват 5000 стотинки и 10 бисера Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Тая игра е много тъпа обаче!! От както се регнах не съм влизал в самата игра!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Tряя да си по-настоятелен Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 kvo predstavlqva taq igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted January 24, 2005 Author Share Posted January 24, 2005 За да си направиш клан ти трябват 5000 стотинки и 10 бисера <{POST_SNAPBACK}> 10 Бисера?!?!? Няма начин! Откакто си купух Розов Слон у мен бисери не се задържат за по-дълго, отколкото е нужно да отида до Деголбург и да ги разменя за живот. Иначе 5000 не са проблем. Даже и 50000 не са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 Опа грешка току що се оттеглих от клана си (бригада) и погледнах да вида колко ще струва..........10000 въшки и 15 бисера Ще се опитам да събера парите имам за сега 11 бисера и към 5000 ако желаете помогнете ми за да стане по-бързо може да ми пращате -hEka- Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 24, 2005 Share Posted January 24, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.