Jump to content
BulForum.com

Легендата за Зеления Дракон

shadowblack

Recommended Posts

Ей, що не си направим собствен клан? :punk

Възможен отговор: Щото немаме пари! :cry

Но може да съберем... "Сговорна дружина клан сформира!" :beerchug :beerchug

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

хаха в какъв смисъл какъв е смисъла :lol: :lol: и аз не знам, неска си зех стая в глиганската глава и там ме намериха мръсниците .....два пъти :angry1 :angry1 ама сега отивам, че мож :) е и да стана 10 левел тая вечер

изключително тъпо е да те убият в стаята. днес и мен ме опукаха два пъти.

дайте да си направим клан. не знам каква ще е ползата, но да сме си на едно :)

Тази игра е много зарибяваща

Как да си наема бодигард в "Глиганската глава"?

10х предварително

Когато си наемеш стая бодигардът ти го слага автоматично. Освен това за да те нападне някой трябва да даде подкуп (което понякога излиза доста скъпо - Седрик е е*ати обирджията!).

А има ли друго с повече точки благоразположение от 100?Например 250-Рамиус се вселва в теб :devil

Ми май няма. Освен... аве не би трябвало да ви го казвам тъй като не съм сигурен, но благоразположението на Рамиус влияе върху бонуса на вампирите. И да, има такава раса - убийте дракона 5 пъти и ще видите.

Ауе ше ги  :censored2: тъпите дяволи!Какъв е смисала да те утрепат докато спиш?!?!?!За едно излизане 2 пъти ме утрепаха ама някав като ме е нападнал и аз съм го убил :P Значи докато съм спял и 3 пъти са ме нападнали!!Какъв е смисъла?

Дяволите (пък и не само те) нападат най-силните, които могат да убият, с цел трупане на опит. Лошото е, че понякога само Фермери има за трепане. Освен това след като излезеш от играта могат да те убият точно веднъж докато не влезеш отново. Убият ли те, не могат да те нападат докато не влезеш в играта (въпреки че понякога заради бъг получаваш две съобщения, че те е убил някой).

хайде да се организираме да се съберем в клан. парите все ще ги натрупаме. аз съм 4-о ниво фермерче. но ако сме повечко ще съберем парички, навити ли сте?

да, прочетох ти предложението. нищо против клана, но по-хубаво ще е да си имаме собствен клан. не знам да има особена полза, ама ако трябва да се направи нещо може да го обсъдим в темата. вие решете.

Upgrade-а в interbgc.com е приключил. Доста неща са се променили, включително и това, че доста неща сега не са преведени (което е голям проблем ако не знаете английски). Между другото вампирите там ги няма, но пък котките ги има (във версията на Чернобил още не са добавени, макар че модула е преведен). Във всеки случай е доста объркващо когато за пръв път влезеш.

Що се отнася до клана, аз съм в Dragon alliance <DА> (нови членове засега не се приемат). Ако обаче се направи нов клан, може и да дойда.

емм, за този нов клан ще трябват парички. не знам точно колко, но аз едва ли ще ги имам. ако се съберат още 2-3-а ще се организираме да спретнем кланче на warez.ru.

трябва някой капут да излезе от сървъра. сега е фул. и аз не мога да вляза.

Винаги в началото на новия ден сървъра е пълен. Търпение, скоро ще започне да се освобождава място. Аз лично преди малко успях да вляза. Между другото, ограничеят брой играчи се дължи на това, че иначе сървърът се скапва (при над 50 човека).

Тая игра е много тъпа обаче!!

От както се регнах не съм влизал в самата игра!! :laughing: :laughing:

За да си направиш клан ти трябват 5000 стотинки и 10 бисера :)

10 Бисера?!?!? Няма начин! Откакто си купух Розов Слон у мен бисери не се задържат за по-дълго, отколкото е нужно да отида до Деголбург и да ги разменя за живот. Иначе 5000 не са проблем. Даже и 50000 не са.

Опа грешка току що се оттеглих от клана си (бригада) и погледнах да вида колко ще струва..........10000 въшки и 15 бисера :cry

Ще се опитам да събера парите имам за сега 11 бисера и към 5000 ако желаете помогнете ми за да стане по-бързо може да ми пращате -hEka- ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...