Jump to content
BulForum.com

Легендата за Зеления Дракон

shadowblack

Recommended Posts

Някой играе ли Легендата за Зеления Дракон?? И то тази версия, към която съм дал линк, 'щото някъде имаше и по-стара версия също на български. Ако да, кажете какво е мнението ви за играта.

Играта е изцяло на български (освен ако някъде няма пропуск в превода, останал незабелязан досега) и напълно безплатна (и така и ще си остане).

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Аз я цъкам и мноо са кефа.Ако някои изка злато мога да му дам :P

PS.Аз говоря за другата версия на играта www.Dragon.interbgc.com ма сега нещо не бачка. :huh:

Puk az ne moga da si vlezna v account-a se nqmalo mqsto bati to da ti omruzne da 4aka6 da se log-ine6. :angry1

В момента играта нещо се е бъгнала. Пише "Герои онлайн (703):", а ограничението е между 40 и 50 (не съм сигурен колко е в момента). С форума също има проблем.

Зарибяваща игрица :) Ама като убиеш дракона нещо изчезва стимула за игра ;)

Не бих казал. За мен лично тръпката ще изчезне чак когато се озова в топ 10 и почти не останат хора, които не мога да убия. Пък и като се сетя колко хора са ме убивали, а не съм им го върнал...

Аз я цъкам и мноо са кефа.Ако някои изка злато мога да му дам :P

PS.Аз говоря за другата версия на играта www.Dragon.interbgc.com ма сега нещо не бачка. :huh:

Адреса на версията, за която говориш, е http://dragon.interbgc.com/. И нея я играя от време на време, обаче версията, за която ви питам, просто предлага много повече възможности, а и още модули се очакват. Или поне досега беше така. Като приключи upgrade-а ще видим.

Кво става тая игра няма ли да я оправят вече, че вчера цял ден се мъча да влезна, а и днес сървърът е все пълен, а много ми се играе :huh: .

Аз играя http://dragon.interbgc.com/ , бъгнатата  :P  Ами не е зле, яко е направена игрицата, с чувство за хумор.Засега съм само паж.

и аз играя на тази и вече съм кметица :bgrin:

От вчера е така играта, ама модераторита мълчат нищо не казват......имат някъв проблем......аз от скоро я играя още съм фермер ама 7ниво :P .Много е интерсна играта и да си кажа повече ми харесва от bulfleet, щото не трябва да чакаш толкова време за да играеш :)

за да се регистрирам трябва да излезе някой, така ли? малко глупаво, но такива са възможностите. но проблемът е друг, пише че няма хора онлайн, но в същия момент казва "сървърът е пълен". лошо :) това е на линка от първия поуст.

Aйде скачайте оправи се .....дано да няма повече проблеми :)

Проблеми всякак ще има - все пак още няколко модула са преведени и чакат да бъдат качени. Но дано да са краткотрайни.

а кланче няма ли да си направим? или вие всички си имате :)

Преди малко почнах да играя и много ме зариби.bulfleet изобщо не можах да я схвана :P , но тази ми харесва много.Обаче малко гадно ми се струва това като ти свършат ходовете и какво?Чакаш няколко часа до другия ден?Малко кофти е така.

4 4аса са един ден :) ....като умреш можеш да ходиш да измъчваш души :devil недей да излизаш веднага. Там като спечелиш точки благоразположение на пазителя на мъртвите при определен брой те възкресява абе с повече игра ще я разберете ;)

4 4аса са един ден  :) ....като умреш можеш да ходиш да измъчваш души  :devil  недей да излизаш веднага. Там като спечелиш точки благоразположение на пазителя на мъртвите при определен брой те възкресява абе с повече игра ще я разберете ;)

А има ли друго с повече точки благоразположение от 100?Например 250-Рамиус се вселва в теб :devil

А има ли друго с повече точки благоразположение от 100?Например 250-Рамиус се вселва в теб :devil

xexexex няма или поне не етапа в който съм аз няма, щото аз съм още фермер 9 левел и са боря със всички. На ден поне по 3 дявола ме убиват и ми зимат сума ти опит и после пак тряя да го възтановявам. Ама те ще видят и аз като стана голям как ще ги бия :P :)

Ако имате въпроси питайте ако мога ще отговарям ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...