shadowblack Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Някой играе ли Легендата за Зеления Дракон?? И то тази версия, към която съм дал линк, 'щото някъде имаше и по-стара версия също на български. Ако да, кажете какво е мнението ви за играта. Играта е изцяло на български (освен ако някъде няма пропуск в превода, останал незабелязан досега) и напълно безплатна (и така и ще си остане). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Аз я играя ама нещо не ме грабна както Bulfleet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Да бе то и аз се регнах ама нещо не ме зариби и ме домързя да я разучавам. Булфлийт е по яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Puk az ne moga da si vlezna v account-a se nqmalo mqsto bati to da ti omruzne da 4aka6 da se log-ine6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Зарибяваща игрица Ама като убиеш дракона нещо изчезва стимула за игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Аз я цъкам и мноо са кефа.Ако някои изка злато мога да му дам PS.Аз говоря за другата версия на играта www.Dragon.interbgc.com ма сега нещо не бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 i men si me kefi mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 Puk az ne moga da si vlezna v account-a se nqmalo mqsto bati to da ti omruzne da 4aka6 da se log-ine6. <{POST_SNAPBACK}> В момента играта нещо се е бъгнала. Пише "Герои онлайн (703):", а ограничението е между 40 и 50 (не съм сигурен колко е в момента). С форума също има проблем. Зарибяваща игрица Ама като убиеш дракона нещо изчезва стимула за игра <{POST_SNAPBACK}> Не бих казал. За мен лично тръпката ще изчезне чак когато се озова в топ 10 и почти не останат хора, които не мога да убия. Пък и като се сетя колко хора са ме убивали, а не съм им го върнал... Аз я цъкам и мноо са кефа.Ако някои изка злато мога да му дам PS.Аз говоря за другата версия на играта www.Dragon.interbgc.com ма сега нещо не бачка. <{POST_SNAPBACK}> Адреса на версията, за която говориш, е http://dragon.interbgc.com/. И нея я играя от време на време, обаче версията, за която ви питам, просто предлага много повече възможности, а и още модули се очакват. Или поне досега беше така. Като приключи upgrade-а ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Кво става тая игра няма ли да я оправят вече, че вчера цял ден се мъча да влезна, а и днес сървърът е все пълен, а много ми се играе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dechko Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 не само ти не можеш да влезнеш нещо се нервя :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Аз играя http://dragon.interbgc.com/ , бъгнатата Ами не е зле, яко е направена игрицата, с чувство за хумор.Засега съм само паж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Аз играя http://dragon.interbgc.com/ , бъгнатата Ами не е зле, яко е направена игрицата, с чувство за хумор.Засега съм само паж. <{POST_SNAPBACK}> и аз играя на тази и вече съм кметица Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 От вчера е така играта, ама модераторита мълчат нищо не казват......имат някъв проблем......аз от скоро я играя още съм фермер ама 7ниво .Много е интерсна играта и да си кажа повече ми харесва от bulfleet, щото не трябва да чакаш толкова време за да играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Играта ми изглежда яка ,но някои знае ли кога ще я оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 за да се регистрирам трябва да излезе някой, така ли? малко глупаво, но такива са възможностите. но проблемът е друг, пише че няма хора онлайн, но в същия момент казва "сървърът е пълен". лошо това е на линка от първия поуст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Aйде скачайте оправи се .....дано да няма повече проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 ne e losha ama bulfleeta e po dobre.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Aйде скачайте оправи се .....дано да няма повече проблеми <{POST_SNAPBACK}> Проблеми всякак ще има - все пак още няколко модула са преведени и чакат да бъдат качени. Но дано да са краткотрайни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 а кланче няма ли да си направим? или вие всички си имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkiSan Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз също е играя. Интересна ми е за сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Как да си наема бодигард в "Глиганската глава"? 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Преди малко почнах да играя и много ме зариби.bulfleet изобщо не можах да я схвана , но тази ми харесва много.Обаче малко гадно ми се струва това като ти свършат ходовете и какво?Чакаш няколко часа до другия ден?Малко кофти е така. <{POST_SNAPBACK}> 4 4аса са един ден ....като умреш можеш да ходиш да измъчваш души недей да излизаш веднага. Там като спечелиш точки благоразположение на пазителя на мъртвите при определен брой те възкресява абе с повече игра ще я разберете Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 4 4аса са един ден ....като умреш можеш да ходиш да измъчваш души недей да излизаш веднага. Там като спечелиш точки благоразположение на пазителя на мъртвите при определен брой те възкресява абе с повече игра ще я разберете <{POST_SNAPBACK}> А има ли друго с повече точки благоразположение от 100?Например 250-Рамиус се вселва в теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 А има ли друго с повече точки благоразположение от 100?Например 250-Рамиус се вселва в теб <{POST_SNAPBACK}> xexexex няма или поне не етапа в който съм аз няма, щото аз съм още фермер 9 левел и са боря със всички. На ден поне по 3 дявола ме убиват и ми зимат сума ти опит и после пак тряя да го възтановявам. Ама те ще видят и аз като стана голям как ще ги бия Ако имате въпроси питайте ако мога ще отговарям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.