boysweet Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 свалих си СМ 2001/2002 от уареза. форматът на файла е .vcd тъй като съм хипер неук, не знам кво да правя за да инсталирам/стартирам играта..... Някой може ли да ми помогне, мерси предварително.... пп. разяснете и за .iso пп2. Сигурен съм, че това което питам, ще ви накара повечете да ми се смеете, ама кво да правя че нищо не разбирам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Специално за тези неща има специална забодена тема: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23368 Там е обяснено за архиви, имиджи и т.н. Както за ISO, така и за .vcd пише. Дори и да не разбираш - с търсене и гледане и четене ще се научиш. Но не бързай да пускаш нови теми преди да си търсил дали нужната информация вече не е налична във форума. Правила: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0 P.S. Football Manager 2005 rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
boysweet Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 мерси, ще се постаря следващия път да съм потърсил предварително... СМ 2001/2002 е класика.... новите версии от СМ 4 насам не ми допадат ) мерси, много за помощта...... темичката ако не ти е проблем може да я изтриеш тенкс..... няма да се повтори сори ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 тъй като няма тема за играта ще постна тук... ако някой играе все още тази велика игра може да си свали последния ъпдейт за всички трансфери до 01.09.2005г. от тук... изискванията са да имате Patch 3.68... дано този ъпдейт съживи малко интереса към играта, въпреки че вече сме в ерата на Football Manager... приятна игра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 От къде мога да издърпам новите пачове за играта ? И какво трябва да имам, за да го подкарам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 От къде мога да издърпам новите пачове за играта ? И какво трябва да имам, за да го подкарам от тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.