terapio Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Prodavam pc marka IPC Kam nego vlizat: 15" monitor 16mb ram 300mb hdd 66 Mhz videokartata mai e s 1 mb floppy 1,44 s win95 na nego Stava za internet,pechatane,ruter i za mnogo drugi neshta predpolagam Cenata e 50lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 само монитора продаваш ли? EDIT : монитора и ram-a за 25 кинта...ако си съгласен ще ги зема Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 A samo komputyra? Davam 10lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 Ami sled kato se kombinirate moje da gi prodam pootdelno.Samo che 10lv e malko malko za pc-to.Ne mislish li.Sashtoto vaji i za monitora.Ako ostanete samo vie jelaeshti shte vi go dam i ako ne go prodam na drug forum.Inache se razberete koi kakvo shte vzeme.Niamam protiv i komentari na drugi ot foruma za cenata.No mislia che 50lv za cialoto neshto e normalna i dostatachno evtina cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Ami sled kato se kombinirate moje da gi prodam pootdelno.Samo che 10lv e malko malko za pc-to.Ne mislish li.Sashtoto vaji i za monitora.Ako ostanete samo vie jelaeshti shte vi go dam i ako ne go prodam na drug forum.Inache se razberete koi kakvo shte vzeme.Niamam protiv i komentari na drugi ot foruma za cenata.No mislia che 50lv za cialoto neshto e normalna i dostatachno evtina cena <{POST_SNAPBACK}> на мен ми трябва само монитора.....ама мога да зема и рама заедно с него...както казах по горе.. 25 кинта мен ми се струват достатъчно....за рам и монитор...при положение че цялото РС е 50 кинта.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Prodavam pc marka IPCKam nego vlizat: 15" monitor 16mb ram 300mb hdd 66 Mhz videokartata mai e s 1 mb s win95 na nego Stava za internet,pechatane,ruter i za mnogo drugi neshta predpolagam Cenata e 50lv. <{POST_SNAPBACK}> samo monitora za 23lv. sled kato se probva estestveno. taka sht mozez otdelno da prodade6 cialoto PC pishi PM ako re6i6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 I taka.Iavno nelimsm shte vzeme monitora.Taka che ostava ostanaloto pc za XeForce3.Obache XeForce3 shte dadesh li 15lv ako kam pc-to dobavia floppy(veche go dobavih gore) i klaviatura? Ako niakoi dade poveche ot XeForce3 toi shte go poluchi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 16 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 I taka.Iavno nelimsm shte vzeme monitora.Taka che ostava ostanaloto pc za XeForce3.Obache XeForce3 shte dadesh li 15lv ako kam pc-to dobavia floppy(veche go dobavih gore) i klaviatura?Ako niakoi dade poveche ot XeForce3 toi shte go poluchi. <{POST_SNAPBACK}> terapio i az iskam da zema monitora,prosto pitah dali 6te dade6 i rama...ama kato gledam mai 6te zema samo monitora Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 Dobre.Koito iska da vzema neshto da mi pishe pm i ako e seriozen da mi ostavi icq ili domashen telefon da se razberem.Znachi saglasen sam s ofertata na Friedrich koito dava 16 lv za pc-to.A ako nelimsm ne vzeme monitora shte go dam na speed_. Prosto veche mu go obeshtah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 Dobre.Koito iska da vzema neshto da mi pishe pm i ako e seriozen da mi ostavi icq ili domashen telefon da se razberem.Znachi saglasen sam s ofertata na Friedrich koito dava 16 lv za pc-to.A ako nelimsm ne vzeme monitora shte go dam na speed_. Prosto veche mu go obeshtah. <{POST_SNAPBACK}> Vzemam monitora! Imash PM ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Monitora e prodaden.Ostana samo pc-to zasega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 i na kakva cena e bez monitora Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Ami zasega nai-visokata e 16lv.Ako dadesh 20 go vzimash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 за 3 кинта ще дадеш ли рама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Ami zasega go prodavam celia.Inache ako se kombinirate moje da go prodam na chasti.No zasega varvi celia Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted January 23, 2005 Author Share Posted January 23, 2005 Vsichko e prodadeno.CLOSE TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.