Krasi Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Имам Win XP и Win 98 на два дяла, основно ползвам ХР-то. От известно време като мина на 98 и скороста пада на около 3КБ, а под ХР си сваля с около 15-16 КБ. Преди около година бях на Д+ пак имах подобен проблем и се решаваше с рестарт на модема само от сайта на Моторола , но сега и рестарта не помага. Ако някой има идея на какво може да се дължи, ще съм благодарен за съвет. Рядко съм под 98, но е дразнещо когато се наложи да превключа да виждам тези скорости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 И аз това съм го забелязал. Преди на достъпна + скороста беше 30. На ХР ми сваляше с средна скорост толкова, а под 98 с 24. На икономична+ вместо 180 сваляше с 150. Незнам на кво се дължи това но съм го забелязал и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 98 е по-стара система!Не можете да очаквате нещо кой знае какво! Там ги няма повечето екстри на Win XP. Обаче не знам как да ви помогна. Пробвали ли сте флаш гет ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted January 18, 2005 Author Share Posted January 18, 2005 98 е по-стара система!Не можете да очаквате нещо кой знае какво!Там ги няма повечето екстри на Win XP. Обаче не знам как да ви помогна. Пробвали ли сте флаш гет ! <{POST_SNAPBACK}> Преди бях с флашгет, сега съм с DownloadMaster. Проблема е че всичко си е нормално до едно време и после без видима причина се прецаква, даже преди с флашгета просто го видях как изведнъж скоростта падна рязко и докато не ми рестартираха модема от съпорта не се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 тогава си дръпни Win XP Обаче го слагай ако мислиш че системата ще може да борави с него Ако е някакво Pentium 2 на 300-350 MHz , 64 RAM ,просто забрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 тогава си дръпни Win XP Обаче го слагай ако мислиш че системата ще може да борави с него Ако е някакво Pentium 2 на 300-350 MHz , 64 RAM ,просто забрави! <{POST_SNAPBACK}> BTW На П1 на 233мхз и 128мб рам ми вървеше доста добре ХП е не перфекно лагва си и то понякога доста но като цяло определено може на такава машина да се нахака ХП и ако е само за интернет става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 тогава си дръпни Win XP <{POST_SNAPBACK}> Еми аз горе съм казал че основно полз вам ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.