G.Kushev Posted July 17, 2003 Share Posted July 17, 2003 Dava pitam igrata dobra li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted July 17, 2003 Share Posted July 17, 2003 download--->install---> i preceniash sam moje da ti haresa na men ne mi hareswa Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted July 17, 2003 Share Posted July 17, 2003 Добра е основно за Multyplayer. С bot-ове само ако имаш МНОГО мощен компютър, щото много ресурси гълтат. Но на мен най ми харесва Desert Combat mod за Battlefield 1942. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Kushev Posted July 17, 2003 Author Share Posted July 17, 2003 A spored vas koq e po dobra igra Medal Of Honor Allied Assault ili Battlefield 1942 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted July 18, 2003 Share Posted July 18, 2003 A spored vas koq e po dobra igra Medal Of Honor Allied Assault ili Battlefield 1942 ??? towa kakwo ozna4awa ???!!!! na men mi hareswa medal na drug ET na 3-ti Battlefield 4-ti HL wseki hareswa razli4ni igri to za towa ima tolkowa mnogo na po4ti edna i sasta tematika otgowora e swaliash niakoia instalirash e i po4wash da igraesh kato ti pisne istriwashe i slagahs druga are Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted July 18, 2003 Share Posted July 18, 2003 Да бе, наистина, стига си разпитвал. Сваляй, пускай и ти кижи. Няма да получиш единодушен отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 18, 2003 Share Posted July 18, 2003 na men pyk battlefield ne mi trygva, premigva za deseta ot sekundata ekrana i sym pak na desktop, pravi mi go na vtora mashina, s update 1.4 cracknat pak prai syshtoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ART attack Posted July 19, 2003 Share Posted July 19, 2003 spored men Battlefield 1942 e mnogo qka igri4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Аз имам един тъп въпрос:Как подяволите се играе в Multyplayer на тая игра???? С еидн приятел искаме да играем,той е на Гигабит,аз съм на Евроком.Та въпроса е евроком и гигабит могат ли да играят в локална мрежа и ако не-как да игарем по интернет,като ние си правим сървър,а не да влизаме в чужди.И има ли някъв patch или нещо такова та да не ми иска CD Kay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Аз имам един тъп въпрос:Как подяволите се играе в Multyplayer на тая игра????С еидн приятел искаме да играем,той е на Гигабит,аз съм на Евроком.Та въпроса е евроком и гигабит могат ли да играят в локална мрежа и ако не-как да игарем по интернет,като ние си правим сървър,а не да влизаме в чужди.И има ли някъв patch или нещо такова та да не ми иска CD Kay? <{POST_SNAPBACK}> хммм еми мулти плаъер от там праиш сервер , след което даваш ип-то на твоя приятел и играете , иначе по темата ИГРИЦАТА е МНОГО добра за времето си и за сичко ....... тва да можеш да караш абсолютно всичко е много яко ! щом можеш да караш подводница си представи за ко става въпрос ! иначе с патцха за ДЕСЕРТ ЦОМПБАТ става наистина много ЯКА ! ЕдИт: А ве ко да си говорим инсталваите я и идваите в БГ сервера на ви и линк http://games.online.bg/ аиде радваите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 хммм еми мулти плаъер от там праиш сервер , след което даваш ип-то на твоя приятел и играете , иначе по темата ИГРИЦАТА е МНОГО добра за времето си и за сичко ....... тва да можеш да караш абсолютно всичко е много яко ! щом можеш да караш подводница си представи за ко става въпрос ! иначе с патцха за ДЕСЕРТ ЦОМПБАТ става наистина много ЯКА !ЕдИт: А ве ко да си говорим инсталваите я и идваите в БГ сервера на ви и линк http://games.online.bg/ аиде радваите ! <{POST_SNAPBACK}> Пробвах с ИПто обаче не става За порт не знам какво да пиша затова го оставам както си е.Пише ми че не открива сървърът.А зa internet не трябва ли да имаш оригинален CD kay,защото аз преди време пробвах да играя и не можех да влезна в сървърите защото ми искаше CD kay Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Пробвах с ИПто обаче не става За порт не знам какво да пиша затова го оставам както си е.Пише ми че не открива сървърът.А зa internet не трябва ли да имаш оригинален CD kay,защото аз преди време пробвах да играя и не можех да влезна в сървърите защото ми искаше CD kay <{POST_SNAPBACK}> А ве не ти трябва оригинален ЦД кей ве ! играй в сервера , който съм ти дал на линка горе ..... преди съм играл там и нямах никви проблеми само малко пинг от време на време иначе не ти иска оригинал ........ тва за лан досега не съм го правил , но не ти и трябва ...... двамата се цонектвате към онзи сервер , който съм дал и готово ...... еи сегичка ще потърса и една тема дето имаше инструкции за влизане ! ама не мисля , че има некви особенни просто копирваш ип-то от линка и готово ! уфффф еи сия са порових значи ЕТО ти саита ! там ще видиш наи-първия сервер е баттле + роад роме има едно копче , на което пише форум влизаш там и ще видиш едно баттле фиелд , след тва влизаш и там после има една тема ''АКО сте нов'' и там четеш и там са ти сичките инструкциии сорка ама неще нещо , не мога да ти дам точен линк ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.