Jump to content
BulForum.com

Zodia-Ne6to ob6to s lubovta??

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Не вярвам в зодиите! тва са разни древни окултни вярвания, но щом ви е интересно - ОК! :P Според мен обаче взаимотношенията между хората си зависят само от тях самите! people are people :D

Козирог съм - рогато, копитесто и упорито като магаре!!! Разбирам се най-много с Дева, Риби и други Козирози (поне така ми се струва :D )

ми аз съм РИБИ и доколкото съм забезязъл от моита зодия сме супер общителни хора и можем да се разбираме добре с хората

ина4е аз съм наи добре със :

скорпион , овен , водолеи и други риби

Аз съм козелски рог и не се разбирам с никой, ама не ми пука особенно.

Здравейте...аз съм Водолей..,който обикновено се влюбва в Лъвове - незнайно защо...някакъв странен съвпад,може би,на характери или "вибрации"..не знам,но има значение - често...

може би защото съм с аксцедент Овен,а той както и Лъвчетата е огнен знак... :blowup:

В една връзка всяко нещо има значение - важно е да се знае,че няма абсолютни неща...всичко е ОТНОСИТЕЛНО...

:tongue

Така или иначе от нас зависи всичко...никой не може да ни причини това,което сами сме способни да причиним на себе си...

Много Любов....and keep smiling...

IvanMM,трябва просто да се научиш на самоконтрол...на това твойто му се вика Импулсивност,която си има и положителна страна - Смелост....да се хвърлиш в окото на вихъра...да бъдеш самият вихър... :grin:

така че чак "голям проблем" не е...според мен...

Я,раче - осмокраче..... :woot

...кристално езеро..или дива река...хм!!!

...ако си някъде по средата ше бъде the best!!!

Какво си имаме..- много чувствителен...често свръх?!;завидни "интуитивни" или "пророчески" дарби...

Здравейте...аз съм Водолей..,който обикновено се влюбва в Лъвове - незнайно защо...някакъв странен съвпад,може би,на характери или "вибрации"..не знам,но има значение - често...

може би защото съм с аксцедент Овен,а той както и Лъвчетата е огнен знак... :blowup:

В една връзка всяко нещо има значение - важно е да се знае,че няма абсолютни неща...всичко е ОТНОСИТЕЛНО...

:tongue

Така или иначе от нас зависи всичко...никой не може да ни причини това,което сами сме способни да причиним на себе си...

Много Любов....and keep smiling...

Ехеее ,аз съм лъвче :D ... Готови сме значи.... :D :D :D Отсега нататък ще знам ,водолейка ще да е :D

Amiiiii.......az sym zodiq :excl: STRELEC :P .Razbiram se prekrasno sys vsichki zodii(s izkluchenie na jeni LYV :devil ).Favoriti sa mi:BLIZNACI i VEZNI(myje razbira se :wub: )

P.S.Tova,che se vlubvame na vseki 5 min ne e vqrno-vlubvame se na vseki 6 ;)

mda zodii i hora,mnoo e osobeno:maika mi i baba mi sa na edna data-raci,oba4e znaete li za kva razlika staa? !!!sigurno 6ot 2ta e ot t.nar. energiini vampiri(ne gi zabravqite)za sujalenie sa mnoo :(

AuReOlus-vlubva6 se v luvove 6oto vodoleite bivat privle4eni ot tqh,a puk luvovete im se radvat,6oto gi slu6at :)

ne6o interesno:vruzkata koqto NIKOGA ne prosu6testvuva(ili zavur6va s tragi4en karai): rak(jena) i vodolei(muj)=NEVER

nai-dobrata ruzka e mejdu:rak(muj) i skorpion(jena)=ALWAYS

Az sym telec i se razbiram s hora ot vsi4ki zodii/plius tova ne sym i tipi4en telec i horoskopa nikoga ne mi e veren/.Moje i da ima ne6to svyrzano sys zodiite,no kogato 4oveka te kefi,edva li e ot zna4enie zodiqta.Ina4e sym zabelqzala,4e kozirozite,veznite i vodoleite mi dopadat,makar 4e spored horoskopa i ribi trqbva da vkliu4a... :rolleyes:

• 4 weeks later...

Аз съм Риби, но според мен не зодиите са определящи в една връзка - или се разбираш с човека отсреща, или не.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...