AN4ETO Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Аз пък не мисля, че между зодиите и любовта има нещо общо ( може и хороскопа ми да е сбъркан). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 най-добре се разбирам със зодията след риби, не я знам коя е, и разбира се със везни. аз съм близнак и наистина е вярно това, че трудно решавам какво да правя. лутам се ту наляво, ту надясно. най-голямата ми любов беше с момиче от зодията след риби. разбирахме се страхотно, но сега не можем да се гледаме. <{POST_SNAPBACK}> зодията след Риби е Овен. моята зодия. учудвам се че си се разбирал добре с рогати животни кат нас. Странното между любовта и зодиите в моя случай е че все налитам на хора, които според зодиака са ми противопоказни, а с тези дет трябва да си подхождам все се появяват разни недомислици. ама ми остават още 3 знака от хороскопа да пробвам и ще имам пълна колекция, тогава ще мога да съдя за всички кой какъв е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 tctctct moje i da ima ne6t0 ob5t0 naistina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 зодията след Риби е Овен. моята зодия. учудвам се че си се разбирал добре с рогати животни кат нас.Странното между любовта и зодиите в моя случай е че все налитам на хора, които според зодиака са ми противопоказни, а с тези дет трябва да си подхождам все се появяват разни недомислици. ама ми остават още 3 знака от хороскопа да пробвам и ще имам пълна колекция, тогава ще мога да съдя за всички кой какъв е <{POST_SNAPBACK}> mobo qk signature ima6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Забавлява ме факта, че никой не пише, че се разбира със скорпиони. Защо ли <{POST_SNAPBACK}> аз се разбирам чудесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 изказвания от типа :”Аз съм такава и такава зодия, и се разбирам добре с партньори от тази и тази зодия, пък гаджето ми е таз зодия,а еди коя си зодия направо не мога да я трая!” звучат несериозно. Венера е планетата, предопределител на любовните връзки. Ако кажете:”в моя хороскоп Венера е в осми дом и в опозиция със слънце примерно,поради което взаимоотношенията с партньора ми са еди какви си”-тогава знаете за какво става въпрос.Хороскопа е нещо полезно за да опзнаеш себе си,да видиш къде ще са ти изпитанията в живота, в какво имаш късмет,да разбереш защо нещата с партньора не вървят и др. полезни неща. <{POST_SNAPBACK}> Хех! Ми то не всички са вещи в тези неща, пък и не се влияя от тези предсказания... Peace!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 offtopic:На мен тази програмка z-info ми показва невалидна дата!!А иначе съм овен и почти не се разбирам с никои! <{POST_SNAPBACK}> Провери дали случайно не са допуснали грешка при записването на ЕГН-то ти в акта за раждане, има такива случаи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokt0rA Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 MMMM vezni sam ... ne znam s koi se razbiram!? No znam 4e tva bliznacite sa mi hiper lesni za edna ve4er ... moje i da se izhvarlqm malko,no nqkaksi bliznaka mnogo mi varzva ... mejdo drugoto IMA LI BLIZNACI TUK ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Ami az sum 4istokruven oven 30 Mart 1988god. Ami spored zodiaka trqbva da se razbiram s ogninite zodii t.e. strelec i luv. Ama az se razbiram dobre i s ribi i vodolei. Mislq 4e naistina ima ne6to vqrno v zodiaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Smith Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ми аз не знам каква съм зодия,обаче иначе се разбирам много добре със себе си.Е,имаме малки разногласия,но те не вредят много на връзката ни. Сериозно-тия работи със зодиите са щуротии,измислени от някой кретен с много свободно време. Пример:Досега се разбираш много добре със зайци,обаче един ден идва някой със зодия кашалот и ти си изгубваш разсъдъка от любов.И други такива.А пък и честно казано още не съм намерил човек,с когото да се разбирам,та камо ли с цяла група от хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 mi az sum vezni i se razbiram ednkvo sus vsi4ki => ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 8, 2005 Share Posted February 8, 2005 mi az sum vezni i se razbiram ednkvo sus vsi4ki => ne <{POST_SNAPBACK}> Napalno sam saglasen s tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 abe ne e si4ko 1 kum 1,no ima mnoo verni raoti-cqla godina mi se padaha kozirozi(az sam luv)i hi4 ne be6e priqtno-suotvetno kratko!a sus strelec izkarah celi 2 godini,kakto i s oven! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Има нещо общо ама не е чак от такова значение Според мен не трябва чак токова да вярваме на зодийте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 аз съм риби и се разбирам с почти всички зодии немам проблем за разбирането самоче съм от хората когато е много яко и няма кфо да искаш повече от една връзка и се прецаквам нещо ! ама не съм искал да се прецака ама така става и почти винаги е било кофти за мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 BRUM, az sum bliznacI! razbiram se s tezi, koito mi dopadat! a tezi, s koito ne mi xaresvat ne ob6tuvam izob6to!!!! ili pone sted tova te ne iskat da govorqt s men! ne smqtam 4e zodiite igraq factor za vzaimootno6eniqta mejdu xorata,! moqta priqtelka e rak! kazvat 4e rak i bliznaci ne se razbirat! ama sme si 6taslivi ot 2.5 godinki! E verno 4e se poskaravame 4at pat ama to bez tova ne moje! malko offtopic: vsqka sutrin ili ve4er/kogato imam vreme/ si 4eta xoroskopa v gbg.bg da se posmeq malko ne "prognozite", no naistina ponqkoga poznavat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badniggazz Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 аз съм СКОРПИОН и много трудно се разбирам с всички други зодии, но най-дълго съм Успявал да държа фронта с ДЕВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Аз съм стрелец и по принцип нямам проблеми с някоя определена зодия. Най-добре се разбирам със себеподобни - стрелчета ) Повечето ми близки приятели са такива Иначе се разбирам и с водолей, телец,овен...А що се отнася до любовта - до сега най-дълго съм била с близнаци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_li Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 mi bratleta kvo da vi kaja zodiite xaxaxaxaxax tva nqma nikvo zn4eni vajno e da se obi4ate a kolkoto do problemite sas zodiite tva e do 4oveka ako ne vi e priaten ne e ot zodiata tva e lek den <{POST_SNAPBACK}> Да и аз така мисля. Навсякъде пише, че овен и телец не се понасят и немогат да живеят дълго време заедно, ама ето на - аз съм овен и живея с телец вече доста време /години/ и се разбираме превъзходно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 Е, аз съм риби и...С кой се предполага, че трябва да се разбирам? Казвали са ми, че би трябвало да се разбирам с Раците! Вярно приятелката ми е рак и се разбираме горе-долу, но и брат ми е рак, а с него въобще не се разбираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted February 24, 2005 Share Posted February 24, 2005 РАК съм , чудесно се разбирам с БЛИЗНАЦИ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 25, 2005 Share Posted February 25, 2005 аз съм СКОРПИОН и много трудно се разбирам с всички други зодии, но най-дълго съм Успявал да държа фронта с ДЕВА <{POST_SNAPBACK}> И аз съм скорпионче ама най-добре се разбирам с МЪЖЕТЕ раци Не знам защо жените от същата тази зодия не мога да ги понасям (както и те мен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
solenka Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Аз съм Дева и прекрасно се разбирам с Раци.Гаджето ми беше Лъв и много ,много не си пасвахме.Разбирам се и с момчета Близнаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Аз съм Дева и прекрасно се разбирам с Раци.Гаджето ми беше Лъв и много ,много не си пасвахме.Разбирам се и с момчета Близнаци. <{POST_SNAPBACK}> Aз съм близнаци и си нямам на идея с кой се разбирам и с кой не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted February 26, 2005 Share Posted February 26, 2005 Разбирам се с всякакви хора- като зодия, пол, интереси и т.н. (това в графата общи, не сърдечни връзки). Обаче като се замисля, познавам много мъже Деви, съответно девите са ми малко предвидими. Мъжо ми е телец, като майка ми и баща ми- хубави хора, ей . Не вярвам, че зодията е чак толкова определяща, никак даже. Може би влияе все пак на характера на човека, но съвсем не съществено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.