nikifor Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 аз като съм лъв това какво трябва да означава.свързано с любовта де?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 Аз съм лъв, а приятелката ми е водолей и се разбираме много добре,но мисля,че всичко си е до човека не вярвам във въздействието на зодиите върху отношенията между хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted January 21, 2005 Author Share Posted January 21, 2005 Az neznaino za6to vqrvam makar 4e ne razbiram kak stava toq nomer.se pask v sqka laja ima kapka istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Не мога да разбера какво общо има това кога си роден с характера?Наистина ли мислите, че зодията определя човека?...........Не вярвам в зодии и не мисля, че те имат някакво влияние в/у една връзка.(по-точно, че зодията има влияние в/у характера на човека и от там на връзката)Дори не знам приятелката ми какво зодия е(знам датата, но не съм сигурен коя зодия е тогава)и не ме интересува. <{POST_SNAPBACK}> Имам един приятел, който по дата и час на раждане може да ти направи толкова изчерпателен и точен хороскоп, че след като го прочетеш, ще гледаш опулен като прясно уловен шаран... П.П. Изтрили са Астро-програмките, които бях качил. Изглежда администраторите ги е погнала музата да чистят warezа от "боклуци" :]. Линковете тук са обновени и вече работещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ami az sam si kozirog... Dali naistina zodiata ima ne6to ob6to s ka4estvata na edin 4ovek ili toi sam si gi izgrajda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALISA Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 изказвания от типа :”Аз съм такава и такава зодия, и се разбирам добре с партньори от тази и тази зодия, пък гаджето ми е таз зодия,а еди коя си зодия направо не мога да я трая!” звучат несериозно. Венера е планетата, предопределител на любовните връзки. Ако кажете:”в моя хороскоп Венера е в осми дом и в опозиция със слънце примерно,поради което взаимоотношенията с партньора ми са еди какви си”-тогава знаете за какво става въпрос. Хороскопа е нещо полезно за да опзнаеш себе си,да видиш къде ще са ти изпитанията в живота, в какво имаш късмет,да разбереш защо нещата с партньора не вървят и др. полезни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Имам един приятел, който по дата и час на раждане може да ти направи толкова изчерпателен и точен хороскоп, че след като го прочетеш, ще гледаш опулен като прясно уловен шаран... <{POST_SNAPBACK}> Я кажи кой е този приятел и колко би ми струвало да ми направи хороскоп. Аз имах един (хороскоп, не приятел), който потурчих някъде и сега си търся кой да ми направи нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 tva deto go pi6e vav vestnicite za horoskop sa absolutni gluposti, no ima vryzka mejdu tva koq zodiq si i haraktera ti, vsqkvi takia svarzani s li4nosta na 4ovek ne6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 tva deto go pi6e vav vestnicite za horoskop sa absolutni gluposti, no ima vryzka mejdu tva koq zodiq si i haraktera ti, vsqkvi takia svarzani s li4nosta na 4ovek ne6ta <{POST_SNAPBACK}> Прав си ама и идея си нямаш колко много. Ще говоря за моята зодия Дева. Имам доста познати, които са деви включително и братовчед ми. Ние се оприличаваме с това, че обичаме да изглеждаме добре, когато влезем в един магазин винаги харесваме това, което е най-скъпо и най-хубаво (което не е много хубаво качество, ако нямаш парички). Аз примерно без да се избръсна, да се изкъпя, да се нафъчкам с дездорант(парфюм) просто не можеш да ме накараш да излезна. Другите от моята зодия са абсолютно същите. Гледат да изглеждат перфектно. Разбира се от всичко това когато се запознавам с някой човек първо ми прави впечатление как е облечен/а и след това всичко останало Всяка зодия си има такива специфични черти, които са безспорни поне за мен. Примерно везните много се чудят какво решение да вземат и такива работи Не мога да кажа с какви зодий се разбирам и с кои не Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 .............. Ще говоря за моята зодия Дева. ..................... Аз примерно без да се избръсна, да се изкъпя, да се нафъчкам с дездорант(парфюм) просто не можеш да ме накараш да излезна. Другите от моята зодия са абсолютно същите. Гледат да изглеждат перфектно. Разбира се от всичко това когато се запознавам с някой човек първо ми прави впечатление как е облечен/а и след това всичко останало .................... <{POST_SNAPBACK}> аз пък винаги съм си мислел че суетността е характерна за везните. познавам няколко кантара (две кантарки даже много отблизо) и най- се забавлявам като ги гледам как се спират пред абсолютно всяка огледална повърхност, за да проверят все още ли изглеждат добре в сравнение с преди 2 минути. да вървиш по главната с тях понякога е истинско изпитание на нервите - нали се сещате колко огледални витрини има там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 noo sr ,a iskam da pitam kak raboti taq programa za asytro programata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ami tva za suetnostta mai ne zavisi ot zodiata 6toto az sam oven i super mnogo kibi4a pred ogledaloto, grija se za tqloto si i t.n. qvno v toq forum sme sa sabrali vse suetni hora koeto v nikav slu4ai ne e lo6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Във вестниците пишат глупости, защото се опитват прекалено много типове хора да ги обобщят под общия знаменател на 12 зодии... Точен хороскоп може да ти се направи като се изчисли зодия, асцендент, разположение на планетите в деня/часа на раждане, аспектите им, разположенията им в домовете и съответно да се изчислят в определени дни как ще са разположени и съответно какво влияние ще окажат. Извинявам се, но не мога да ги тълкувам добре. Но за сметка на това в Zet 7 се дава доста и интересна информация. Ако има желаещи - мога да си направя труда за някой-друг желаещ да му изчисля хороскопа. Няма да е много точен, понеже ползвам готови програми, не правя изчисленията лично аз. Само pls ми трябва дата и час на раждане и града, в който сте роден(а). Ако разбирате английски ще ми спестите занимавката в превеждането... Колкото по-точна е информацията - толкова по-голям шанс има за точен хороскоп. А, да поясня, за евентуалните юзери на SkyChart. Географската ширина на Пловдив е 42"09'00"N 24"45'00"Е Часова зона +2 София - 42"41'00"N 23"19'00"E Часова зона +2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Суета-муета .. тва са супер глупости..Дали си суетен, много суетен и т.н. си е до човека, а не до зодията.. Щото например и аз обичам по цял ден да се гледам пред огледалото и да се преобличам, ама не съм зодия дева.. Първия ми приятел ходеше на работа от 7:00часа той ставаше в 5:30, за да се гледа колко бил красив- ама беше зодия риби.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerji Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 offtopic:На мен тази програмка z-info ми показва невалидна дата!! А иначе съм овен и почти не се разбирам с никои! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 az sam DEVA i priqtelia mi e DEVA . razbirame se mnogo dobre, imame spokoina vrazka ,ama to nie devi4kite kato sme takiva mili i nevinni daje ne mojem da se karame kato horata ... makar 4e puk opre do tam , mai stava mnogo zle az vqrvam v tva za zodiite devite se razbirat mnogo dobre s telec za priqteli i sam se ubedila v tova , i ne mogat da se ponasqt s oven Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown_sugar Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Bliznaci sum! Ako stava vupros za vruzka,nai-dobre se razbiram s vezni i vodolei! A za priqtelstvo(nai-dobrata mi priqtelka e vodolei),poprincip se razbiram s vsichki zodii,no nai-mnogo s gorespomenatata i s vezni!Nai-malko s oven i ribi! Imam nabludeniq pri bliznaci momicheta,te sa na sushtiq hal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Забавлява ме факта, че никой не пише, че се разбира със скорпиони. Защо ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 miii..az sum skorpion i edna programa..[bqha q spomenali v druga tema]z-info mi pokaza 4e nai-dobre se razbiram s ribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 az sam strelec nqkoi znae li imam li neshto obshto s lubovta <{POST_SNAPBACK}> ami strelcite sa mnogo vliub4ivi vsa6nost ti trqbva da si znae6 po dobre! Забавлява ме факта, че никой не пише, че се разбира със скорпиони. Защо ли <{POST_SNAPBACK}> tova ne e taka az se razbiram naprimer sas skorpion mnogo dobre az sam rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 16 Ноември разбирам се с всички ама понякога решавам - и никой не ме разбира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Най-добре се разбираш с който се разбираш най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 най-добре се разбирам със зодията след риби, не я знам коя е, и разбира се със везни. аз съм близнак и наистина е вярно това, че трудно решавам какво да правя. лутам се ту наляво, ту надясно. най-голямата ми любов беше с момиче от зодията след риби. разбирахме се страхотно, но сега не можем да се гледаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Според мен също зодиите нямат никакво значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.