Gats Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Imam vapros koito e dosta prost.Neka seki koito si spomnq kakva zodia e bila(bil) gadjeto da spodeli. ne6to kato anketa da stane i da vidim dali ima ne6to vqrno.Prosto pi6ete vie kakva zodia ste i s koq zodia nai dobre se razbirate Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddy Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Аз съм Лъв а гаджето ми е Везни и се разбираме много добре .Бившето ми гадже беше Стрелец и само дето не се избихме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Аз съм Риби и май се разбирам доста с Деви/ако говорим за гаджета/,даже и сегашното ми е Дева.Иначе си пасвам чудесно с Водолей,Стрелец и Риби разбира се. .Не се погаждам особено със Скорпиони и Раци.Честно казано не вярвам много в зодии,а в хороскопи въобще,но съм забелязала,че понякога представители на една и съща зодия имат много общи неща и затова си правя изводи.Но всичко е индивидуално,не можеш да прецениш човека само по зодията му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Аз съм Лъв,а приятелката ми е скорпион,обаче няма и ден в който да не се скараме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Първо - OffTopic - има две зодии, скорпиони и ухапани от скорпиони * Иначе съм скорпион(вода). Според опростения зодиак трябва да се разбирам най-добре със риби и раци. Един рак ме лиши от девствеността ми, но не беше нещо кой-знае колко повече. Първото ми гадже беше стрелец (огън). Според зодиакалните разбирания за стихиите във зодиите, трябваше да се изядем. Много се обичахме и все още сме много добри приятели. Най-силните ми любови са със Близнаци (въздух) и водолей (въздух)... може би си падам по издухани... Но не смятам, че зодиите са определящи за една връзка. Системата на зодиите е изключително опростена и много звездни/планетни фактори не са взети под особено внимание. Ако търсите астрологически съвети на тема любов - изчислете си асцендента (моя е Дева), разгледайте разположението на съзвездията и планетите в деня/часа на раждане и потърсете тълкувание. Вижте разположението на зодиакалните си планети (моите са Марс и Плутон, само още една зодия има две планети :] ) Ако мързела ме пусне може да кача една астрологична програмка. __________________________________ * Моля ви, ако искате да ми обясните колко не съм прав във твърдението ми в началото на пост-а - направете го на PM, нека не цапаме форума с караници. С удоволствие бих поспорил на тема Скорпионската Хегемония в зодиака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Везни съм - идеално се разбирам с Близнаци, а като видя Скорпион веднага отивам на другия тротоар. Това са крайностите, а по-умерено - добре ми понасят раците, трудно издържам рогатите зодии (Овен, Телец). П.П. Наблюденията ми са най-вече от контактите ми с лица от женски пол, тъй като имам връзки предимно с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Аз съм Водолей, сегашният ми приятел, както и голямата ми любов са СТРЕЛЦИ!! Това е със стрелците определено се разбирам, направо им чета мислите от време на време. И разбира се Водолеите и с тях се разбирам. С раците като че ли нещо не си пасваме . Но според мене, ако Стрелец мъж и жена Водолей не се разберат значи, не са истински представители на зодията си . Да определено вярвам в зодиите, препоръчвам книгата "Слънчевите значи на зодиака" от Линда Гудман , прочетете, вижте пък сами си правете изводите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Mi ne vqrvam mnogo v tezi raboti s zodiite, no pove4eto gadjetata mi dosega sa bili Bliznaci s koito spored raznite mu tam astrologi4eski neshtica trqbva da se razbiram ( Vodolei sym ). No ot druga strana trqbva da se razbiram i s Veznite, a tqh ne gi ponasqm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 И аз съм скорпион - бил съм с риба и се получава, но най-добре се разбирам с везни едни от най-добрите ми приятели са били кантари. Скорпионе ще се радвам ако качиш тази програмка, да я видя !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Аз съм Водолей с асцендент Телец и наистина най-много се разбирам с тези 2 зодии. И двата пъти, в които съм била тотално влюбена е било в Телец. Сегашният ми приятел, с който съм от 3 години също е Теле. Би трябвало да се разбирам с Близнаци, но с тях се привличаме само сексуално, за разбирателство и дума неможе да става. Прекалено са ми повърхностни. Истината е, че наистина ме разбират само мъже Водолеи. Само те издържат на откачените ми възгледи и идеи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Аз съм риби и не се разбирам с никакви зодии. EDIT: Искам да ви кажа, че за да разберете каква личност сте и с какви хора бихте се разбирали според зодиите трябва да знаете и асцендента си и още куп щуротии (лунен знак, слънчев знак), защото това са тъй да се каже нещата, които ви различават от останалите представители на зодията. То си има цяла наука затова. Астрология и викали хората. Ако на някой му е интересно може да вземе някоя книжка (има огромен избор от подобни четива) и да четееее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EndOfAllHope^ Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Аз съм Козирог... така наречената планинска козичка... Разбирам се със секи... но ако става дума за за партниорки. Предишната ми приятелка бепе Дева.... Но аз лично не уважавам тази зодия поради ред причини. Първата ми любов беше Риби. Добре се разбирам и със Козирози и Телци Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 аз съм Везни , приятелката ми с която съм сега е Близнаци и се разбираме идеално - ходим от 3 месеца и до сега никой не е повишил тон на другия или пък да сме се скарали Определено не се разбирам с момичета от зодия Везни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
damajanata Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 mi bratleta kvo da vi kaja zodiite xaxaxaxaxax tva nqma nikvo zn4eni vajno e da se obi4ate a kolkoto do problemite sas zodiite tva e do 4oveka ako ne vi e priaten ne e ot zodiata tva e lek den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Стрелец съм и най-много се разбирам с везни, каквато зодия е и последния ми приятел С риби не мога да се разбера, имам чувството, че те траят,траят,траят, обаче кажат ли 'Не' и край.. до там са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Някой ме помоли - качих. Поотделно Skychart III Demo - това е една изключително полезна програмка. По-скоро астрономическа. С нейна помощ можете да разберете точното разпределение на звездите, планетите и небесните тела в определена дата и час. Например тази на вашето раждане. Тълкованието им обаче е друга тема, с това не мога да помогна. Z-Info - Тази програмка я видях в този форум, не помня вече коя тема, но със въвеждането на ЕГН-то ви изчислява (поне за мен) много точна информация за вас. Вероятно го прави, като изчисли датата на раждане с местоположението, защото тази информация се съдържа в ЕГН-то. Zet-7 - Прекрасна астрологическа програмка. За мен даде доста интересна информация. Предполагам, че ще ви е от полза. Skyglobe - Тази програмка е подобна на Skychart III, нея я видях случайно на диска си и съм я погледнал съвсем бегло. Не знам функциите й. Някой ден ако ми остане повече време - ще го направя. ... Някои от програмките искат по-прецизни настройки, като географска ширина, точна надморска височина, часова зона, но се надявам да се справите. Ако не - пишете, да се надяваме, че ще успея да помогна И все пак... убеден съм, че звездите с огромната си енергийна мощ и планетите като филтри, огледала и гигантски трансформатори на звездна и космическа енергия влияят изключително силно върху нас. И все пак... ако обичаш някой(я) и той/тя те обича... нима ще оставиш факта, че е от "неподходяща" зодия да те спре? Звездите са съветници, не господари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Аз съм девичка Разбирам се с везни, друга дева, козирог. Така казват, пък и опитът ми може да го потвърди. Сега съм със стрелец (и преди съм била със стрелец) и имаше (сега също) много противоречия помежду ни... Но аз не искам да се доверявам на зодиите, защото съм влюбена, а не мисля, че нещо толкова дребно трябва да ми пречи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 ами аз съм везни и много добре се разбирам с дева,даже повече отколкото с близнаци.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 mi bratleta kvo da vi kaja zodiite xaxaxaxaxax tva nqma nikvo zn4eni vajno e da se obi4ate a kolkoto do problemite sas zodiite tva e do 4oveka ako ne vi e priaten ne e ot zodiata tva e lek den <{POST_SNAPBACK}> i az sam na tova mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 ami az sam uven a gadjeto e ribi razbirame se dosta dovolno ina4e v tiq havi s zodiite mnoo ne me vlekat Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 az sum Vezni i tui kato sme osobeno diplomaticni si pasvam s pocti vsicki zodii.no po-lubimi sa mi dvulicnite bliznazi i strelzite,cetem si mislite obiknovenno.edinstvenata koiato mi e trudno da ponesa e zenata oven....kato opredeleno ne iskam nikoi da obidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 az sam strelec nqkoi znae li imam li neshto obshto s lubovta Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 az sam strelec nqkoi znae li imam li neshto obshto s lubovta <{POST_SNAPBACK}> imas nesto obsto s lubovta..vlubvas se na vseki 5 minuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gats Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 hm iaz sam strele4 a pak ne se razbiram s koi sam dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 20, 2005 Share Posted January 20, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.