Midex Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Абе не разбирам какво толкова спорите - нали всички(май не всички... ) знаем, че има оптични и лазерни....като вторите по правило са доста по-прецизни, но и по-скъпи... искаш да кажеш оптични и лазрнА. до колкото знам тя е само една. ето я @w00x, мисля че ме разбра какво исках да кажа с обобщението на технологията. Че е една-една е, но засега....съвсем скоро се чака инвазията от азиатците. А ако ти хареса тази, можеш да си я прекръстиш на лазерна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 Абе не разбирам какво толкова спорите - нали всички(май не всички... ) знаем, че има оптични и лазерни....като вторите по правило са доста по-прецизни, но и по-скъпи... искаш да кажеш оптични и лазрнА. до колкото знам тя е само една. ето я Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 малее зарибихте ме и ся се чуда дали да го сменя да пробвам При мен не става уаааа имам един син мноо як от запалката ми ама тои е на 4.5волта а тоя в мишката явно е много по малко шото неще да светне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 Logitech says it has a Class 1 laser for optical tracking, which really doesn't mean squat to me. The laser is in the infrared spectrum, so it's not visible to the naked eye, and there's no little telltale red dot, like with laser pointers and the SWAT team's laser gun sights. http://www.computingunplugged.com/issuespr...1/00001448.html <{POST_SNAPBACK}> Добре,съгласи ме.Така да бъде.Щом хората си го пишат значи е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted January 18, 2005 Share Posted January 18, 2005 hora nzm ama toq sin diod deto si go vzeh si sveti sas su6tata intenzivnost kakto i originalniq 4erven na mi6kata mi /logitech/ mejdu drugoto ne se smenqt mnoo trudno vuprosa e da imate fin poqlnik za6toto mnogo trudno 6te go zapoite. az li4no se mu4ih s poqlnik tip pistolet i baq zor vidqh. no se polu4i. daje se 4udq taq mi6ka dali da ne q prodam 6tot az si izpolzvam Creative Desktop Wireless, i ne mi trqbva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 в същия дух на смена диоди може да ги смените и на клавиатурата! Много е яко ако сложите сини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.