lubb Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 някой може ли да ми каже къде мога да намеря волан за писито ми из пловдивските фирми.някой ако някъде е мяркал да се обажда, че ми писна да обикалям и само да ме лъжат-имаме го, дайте капаро и след половин час ми знънят да ми кажата, че то всъщност ги нямали и се били объркали.мерси предварително. а и да уточня- става въпрос за хубав волан, не такъв за по 50-60 лева. на лоджитех и момо волан е отказах да търся, но дайте нещо друго като предложение и да е малко по-зле от горецетирания волан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 В Reset-а със сигурност съм вижвал, но не знам точно какъв беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 някой може ли да ми каже къде мога да намеря волан за писито ми из пловдивските фирми.някой ако някъде е мяркал да се обажда, че ми писна да обикалям и само да ме лъжат-имаме го, дайте капаро и след половин час ми знънят да ми кажата, че то всъщност ги нямали и се били объркали.мерси предварително.а и да уточня- става въпрос за хубав волан, не такъв за по 50-60 лева. на лоджитех и момо волан е отказах да търся, но дайте нещо друго като предложение и да е малко по-зле от горецетирания волан. <{POST_SNAPBACK}> В технополис няма ли хубави??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 В технополис няма ли хубави??? <{POST_SNAPBACK}> Има ама ще трябва да дадеш 20-30 лева отгоре ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backo9 Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Ами тогава се ориентирай пак в ресет, Лоджитех Формула Форс. Иначе аз лично съм с Rockfire Vibra. Във ВАЛИ го имат и е около 70 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.