Jump to content
BulForum.com

MP3 имена

RottenBrain

Recommended Posts

Този въпрос незнам дали е за тук.но все пак.Прочетох правилата за ъплоуд и не ми стана ясно имената на MP3-ките трябва ли да са с точки вместо интервали или тва правило е само за фолдърите? 10х предварително и пак сори ако съм объркал мястото на въпроса.

Желателно и задължително са две съвсем различни неща :bgrin: . Проблем ли ще е наистина ако са без точки, и ако са така ще ми ги изтрият ли? От ся казвам,че тва което ще качвам го няма на нито един друг сървър и ще се хареса на много тесен кръг хора.

От ся казвам,че тва което ще качвам го няма на нито един друг сървър и ще се хареса на много тесен кръг хора.

Е да.. то май почти винаги е така. Наистина дано не ти го изтрият, както вече се случи с мен. Затова аз лично съм решил да не ъплоадвам нищо въпреки че имам неща дето ги няма изобщо във bg peering-a, ама няма да се разберем да качвам със 5 и после да се чудя защо ми ги няма нещата (въпреки че съм чел правилата и съм се консултирал със други ъплоадери преди това)

И преди да ме обвинят че нареждам - да това наистина си е мнение и мое решение така че подчертавам: не го налагам на никого.

Относно MP3 имената когато попитах човек който дълго време качва, той на мене каза: не, само гледай да са по правилата. И наистина ако аз бях администратор на сървъра и аз бих сложил такова правило, защото наистина е адски неудобно да се разправяш с интервали в командния ред.

Ми тук съм виждал цели албум без точки ама не са изтрити...

Аха...

Пък аз съм виждал от близо Памела Андерсън, виждал съм петия крак на трикракото магаре и как се дави жаба в плитко съм виждал...

Не ми ли вярваш? И що?!

Имената на файловете е желателно да са с точки вместо интервали, хубаво е и да не съдържат изброените там символи - с тях имат проблеми някои даунлоуд мениджъри. На ръка е кофти да се прекръщава, но то за това има 100 програми за преименуване на файлове по маска и шаблон.

ov3rm4an,ако можеш дай линк за някоя такава програма и да се реши проблемът

Е,предполагам,че мрънкащите ще се кротнат малко след като имат и програми,за да си оправят имената на mp3-тата

ov3rm4an,ако можеш дай линк за някоя такава програма и да се реши проблемът

Total Commander или Windows Commander

download

rename.JPG

Аха...

Пък аз съм виждал от близо Памела Андерсън, виждал съм петия крак на трикракото магаре и как се дави жаба в плитко съм виждал...

Не ми ли вярваш? И що?!

http://warez.ru:8084/mp3/*Chalga/Den.i.Nosht.(2004)/ браво и аз ще отида да ги погледам каде се намират?

Аааа на нептун? Ем следващото хилядолетие ще отида :angry1

За имената на песните не е задължително шпациите да са заменени с точки, но е задължително имената да съществуват. При upload на Track 01.mp3, Track 02.mp3 тези песни "мистериозно" ще изчезнат ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...