Jump to content
BulForum.com

Buy: Data cable за Nokia 3120

Recommended Posts

• 3 months later...

Все още не съм намерил , пробвах десетки , но ГРЕДА :angry1

Ако някой има.... купувам само след проба :wacko:

Не стават кабели , от 6100 , 7250 , 6230 и т.н.

Все още не съм намерил , пробвах десетки , но ГРЕДА  :angry1

Ако някой има.... купувам само след проба  :wacko:

Не стават кабели , от 6100 , 7250 , 6230 и т.н.

Телефонът ти е съвместим само с кабел DKU-5 от 6100,6610,7210,7250 а 6230 е с DKU-2.Щом DKU-5 не става значи маш проблем я с телефона я с РС-то.Драпни си драйвер за кабела от тук и след това си качи последния PC Suite.

Телефонът ти е съвместим само с кабел DKU-5 от 6100,6610,7210,7250 а 6230 е с DKU-2.Щом DKU-5 не става значи маш проблем я с телефона я с РС-то.Драпни си драйвер за кабела от тук и след това си качи последния PC Suite.

Къде да си купя такъв , на който пише DKU-5 , защото аз съм си направил труда и знам ,че това е модела кабел , но ако ида на кап. Райчо и кажа, кабел за Нокия 6100(защото е по разпространен) , ми казват - няма проблем , а след това не работи .

Та за това ви питам дали знаете такова място или продавате същия.

Къде да си купя такъв , на който пише DKU-5 , защото аз съм си направил труда и знам ,че това е модела кабел , но ако ида на кап. Райчо и кажа, кабел за Нокия 6100(защото е по разпространен)  , ми казват - няма проблем , а след това не работи .

Та за това ви питам дали знаете такова място или продавате същия.

Аз моя кабел си го взех от първия магазин на бул.Руски,казах им че искам кабел DKU-2 за 6230 и ми отговориха ,че са свършили тези с дисковете и имат само оригинални които са взети от комплекта на телефона на цена 20 лв.Май имаха DKU-2 защото питах и за 7210 ама не помня.Бях проверил и в Германос ама щяха да ми отрежат главата с цена от 50 лв.

Като си вързах телефона не ми го разпознаваше и ме хвана яд :angry1 .Някаде прочетох в сайта на нокиа че трябва да си сложа първо драйвер за кебела и след това PС Suite.Сложих си ги и всичко заспа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...