CyberHill Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Data cable за Nokia 3120, давам парите веднага за работещ кабел! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Все още не съм намерил , пробвах десетки , но ГРЕДА Ако някой има.... купувам само след проба Не стават кабели , от 6100 , 7250 , 6230 и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackas Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Все още не съм намерил , пробвах десетки , но ГРЕДА Ако някой има.... купувам само след проба Не стават кабели , от 6100 , 7250 , 6230 и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Телефонът ти е съвместим само с кабел DKU-5 от 6100,6610,7210,7250 а 6230 е с DKU-2.Щом DKU-5 не става значи маш проблем я с телефона я с РС-то.Драпни си драйвер за кабела от тук и след това си качи последния PC Suite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Телефонът ти е съвместим само с кабел DKU-5 от 6100,6610,7210,7250 а 6230 е с DKU-2.Щом DKU-5 не става значи маш проблем я с телефона я с РС-то.Драпни си драйвер за кабела от тук и след това си качи последния PC Suite. <{POST_SNAPBACK}> Къде да си купя такъв , на който пише DKU-5 , защото аз съм си направил труда и знам ,че това е модела кабел , но ако ида на кап. Райчо и кажа, кабел за Нокия 6100(защото е по разпространен) , ми казват - няма проблем , а след това не работи . Та за това ви питам дали знаете такова място или продавате същия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackas Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Къде да си купя такъв , на който пише DKU-5 , защото аз съм си направил труда и знам ,че това е модела кабел , но ако ида на кап. Райчо и кажа, кабел за Нокия 6100(защото е по разпространен) , ми казват - няма проблем , а след това не работи . Та за това ви питам дали знаете такова място или продавате същия. <{POST_SNAPBACK}> Аз моя кабел си го взех от първия магазин на бул.Руски,казах им че искам кабел DKU-2 за 6230 и ми отговориха ,че са свършили тези с дисковете и имат само оригинални които са взети от комплекта на телефона на цена 20 лв.Май имаха DKU-2 защото питах и за 7210 ама не помня.Бях проверил и в Германос ама щяха да ми отрежат главата с цена от 50 лв. Като си вързах телефона не ми го разпознаваше и ме хвана яд .Някаде прочетох в сайта на нокиа че трябва да си сложа първо драйвер за кебела и след това PС Suite.Сложих си ги и всичко заспа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.