iVAAN Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Трябва ми програма, която да записва абсолютно всичко въведено от клавиатурата. Извинявам се предварително, ако има друга такава тема, но просто аз не намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Може би един кийлогьр ще ти свьрши добра работа! Но тези програми се водят за вируси или по точно за шпионски софтуеьр! Ако имаш антивирусна може да го махне! Иди в Data.bg и напиши KeyLog в тьрсачката и ще ти излезне каквото ти трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Трябва ми програма, която да записва абсолютно всичко въведено от клавиатурата. Извинявам се предварително, ако има друга такава тема, но просто аз не намерих. Ima ja, daje njakolko i v poslednata sam pisal i az. Dostatachno e v tarsachkata na wareza(za fajlove) da napishesh keylogger i shte izlezne edna, no ima izvestni problemi sled instalaciata s kontolnia i panel, zatova si iztegli tazi ot tuk - http://www.warez.ru:8080/FTP/Docs/!TEMP/Za.bryan_b.M65/ - programata e: Perfect Keylogger v1.5.3.7.rar - skoro e izprobvana i kazaha, che raboti perfektno. Close the topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Мерси много, след малко ще я пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Ima ja, daje njakolko i v poslednata sam pisal i az. Dostatachno e v tarsachkata na wareza(za fajlove) da napishesh keylogger i shte izlezne edna, no ima izvestni problemi sled instalaciata s kontolnia i panel, zatova si iztegli tazi ot tuk - http://www.warez.ru:8080/FTP/Docs/!TEMP/Za.bryan_b.M65/ - programata e: Perfect Keylogger v1.5.3.7.rar - skoro e izprobvana i kazaha, che raboti perfektno. Close the topic! <{POST_SNAPBACK}> На мен тоя Perfect Keylogger F-Prot ми го засича като вирус и не ми дава да го инсталирам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 BlazingTools Perfect Keylogger Lite 1.0 Абсолютно невидим записвач на цялата активност на клавиатурата Дали просто от любопитство или поради някаква друга по сериозна причина сигурно ви се е искало да знаете какво става с личния ви компютър докато ви няма. Тази програма проследява съвсем невидимо (не се показва в task manager-а) и безплатно активността на клавиатурата, като след това можете да прехвърлите резултатите в HTML. Може да настроите програмата да работи само с определени приложения. Изисквания: Pentium 100, 16MB of RAM, Windows 95 ТУКА Keyboard Spectator Pro 1.1 Клавиатура-шпионин Keyboard Spectator Pro е мултифункционален следящ софтуер за клавиатури (key logger). Програмата записва всяко натиснато копче върху клавиатурата. Може да се стартира в "скрит" режим, да следи за имената на стартираните програми, поддържа множество ОС, различни езици и др ТУКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.