Jump to content
BulForum.com

Hearts of Iron

d3Mag

Recommended Posts

Разархивираш ... разархивираш втория архив... от фикса екстрактваш uha-та, и инсталираш както е описано в първото нфо.

Sry че пак питам...но нещо се прецаква Setup-a!Като го пусна и излиза някъв прозорец, който веднага изчезва и после Uha.exe-to се самоизтрива..??

i pri men stana taka i siq  drupnah ot arenata na .bin napravo :) ako bqha napravili taq igra pohodova 6te6e da stane kultova :)

Аре стига уе :)

Писна ми!! Първо от warez-a нещеше да ми се инсталира..сега Второ от Arena-ta нещо bin-a е смотан и пак проблеми...и ми пише следното:

Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was comlited.

Някой да има идеи...?

• 5 weeks later...
Sry че пак питам...но нещо се прецаква Setup-a!Като го пусна и излиза някъв прозорец, който веднага изчезва и после Uha.exe-to се самоизтрива..??

I na men taka mi stava :angry: Nqkoi moje li da obqsni po podrobno kvo se pravi v toq slu4ei :huh: Shtoto ot infoto na igrate nishto ne moje da se razbere

ама нещо нестава пробвах хиляда варианта и нестава! :angry:  :angry:

Ами аз в момента си я играя без проблеми.Друг е въпроса,ако не можеш да си пуснеш архивите.И играта наистина е много яка!!!

Az sym ubeden, che stava, no tova e drug vapros. Igrata si struva i v blizkite dni shte kacha ISO versiqta - togava shte mojesh da igraesh spokoino.

Сигурен съм че играта е много яка и ще съм ти супер благодарен ако я качиш колкото се може по скоро на ISO.И пак ти благодаря иначе ще чакам да я качиш с нетърпение!!!! :woot

ТОВА СЕ КАЗВА НОВИНА!!!!! :woot :woot :woot

Сега я свалям и мисля да разтреса Европа :)

И пак ти благодаря DREAMER че се занимава толкоз :D

Искаш ли да си напраим мулти на Hearts of Iron II? :punk :punk И как мога да си направа скрийншот?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...