Jump to content
BulForum.com

Prodavam mishok

Recommended Posts

Tova e mishoka...poneje mi e nagrada ot Gamery Show i neznam kolko struva shte kaja,cena ei taka naizust da rechem 15 kinta!!Imam i oshte edna sushto chisto nova i tia mi e nagrada mai beshe Deluxe...tia mai e ot nai prostite za neia iskam 5 kinta!I dvete mishki sa optichni!! ;)

Взимам Делукса само кажи кога и каде на ПМ.

HDD WD 80Gb 7200Rpm 8024cash FOR SALE

Това не го бях забелязал. :blink:

Мисля,че не си го пускал във форума.

Я дай някаква цена.

Tova e mishoka...poneje mi e nagrada ot Gamery Show i neznam kolko struva shte kaja,cena ei taka naizust da rechem 15 kinta!!Imam i oshte edna sushto chisto nova i tia mi e nagrada mai beshe Deluxe...tia mai e ot nai prostite za neia iskam 5 kinta!I dvete mishki sa optichni!! ;)

Може да се договорим за тая от 15 кинта, но ако може да я видя на живо 1-во :)

@Tool Deluxa go biah podaril na edin priatel,no se okaza che PC-to mu e super staro i daje s prehodnik ne moje da ia polzva tia dni sha mi a donese i shte ti pusna PM s telefona mi!Diska veche se otkazah da go prodavam pone zasega!

@Stenli razbira se,che moje da ia vidish koi kupuva neshto bez da go e vidial

@Midas mishkata ima dva dioda sin i cherven i kato se mesti sveti mnogo got

@CTo9H na moita mishka kabela e prozrachen i neznam dali e sushtia modela

намерих няколко сайта където а4 е по 12 $

ако я даваш за 10 лева ще я взема още днеска

12х1.5=18лв. JoroBoy ти от кой квартал си другата седмица ако не си купя телефон ще я взема. А ако си купя пак ще я взема ако някой не ме изпревари, но с малко закъснение :(

12х1.5=18лв. JoroBoy ти от кой квартал си другата седмица ако не си купя телефон ще я взема. А ако си купя пак ще я взема ако някой не ме изпревари, но с малко закъснение :(

Trakia

моята е същата мишока струва 16 лева и 99 стотинки от техномаркет европа :)

http://info.datacom.bg/drane/Pictures/Image048.jpg

Dnes vidiah mishkata v tehnopolis i struva 23 kinta.....kakto kazah moje modelite da sa razlichni!!!!A4-kata oshte se prodava,Deluxa zasega e obeshtan!!!

• 2 weeks later...

Щом е толкова чисто нов и супер красив мишок и изобщо щом е нещо хубаво защо искаш да се отарвеш от него и второ аз сам я взел моита от промоция за тва е толкова евтина.

Щом е толкова чисто нов и супер красив мишок и изобщо щом е нещо хубаво защо искаш да се отарвеш от него и второ аз сам я взел моита от промоция за тва е толкова евтина.

Ami 1-vo zashtoto sum game-ar i si igraia s moia Logitech ot kak se pomnia....igraia multiplayer CoD i prsoto sum sviknal s moita si mishka!S taia poigrah niakolko,chasa no chisto i prosto rukata si mi e sviknala na starata!2-ro kato si ia kupil tvoita ot promocia,kvo zablujdavash horata,koe kolko pari struva?.....,kato niamash interes prosto nedei pishi(to mai si imashe pravila v toia forum ama......)...i 3-to garantiram,che mishkata e perfektna prosto ne mi e nujna za tova iskam da se "OTURVA" ot neia! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...