JoroBoy Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Tova e mishoka...poneje mi e nagrada ot Gamery Show i neznam kolko struva shte kaja,cena ei taka naizust da rechem 15 kinta!!Imam i oshte edna sushto chisto nova i tia mi e nagrada mai beshe Deluxe...tia mai e ot nai prostite za neia iskam 5 kinta!I dvete mishki sa optichni!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Взимам Делукса само кажи кога и каде на ПМ. HDD WD 80Gb 7200Rpm 8024cash FOR SALE Това не го бях забелязал. Мисля,че не си го пускал във форума. Я дай някаква цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Tova e mishoka...poneje mi e nagrada ot Gamery Show i neznam kolko struva shte kaja,cena ei taka naizust da rechem 15 kinta!!Imam i oshte edna sushto chisto nova i tia mi e nagrada mai beshe Deluxe...tia mai e ot nai prostite za neia iskam 5 kinta!I dvete mishki sa optichni!! <{POST_SNAPBACK}> Може да се договорим за тая от 15 кинта, но ако може да я видя на живо 1-во Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Я да питам аз тая мишка сменя ли си цветовете или си свети все така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 моята е същата мишока струва 16 лева и 99 стотинки от техномаркет европа http://info.datacom.bg/drane/Pictures/Image048.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 @Tool Deluxa go biah podaril na edin priatel,no se okaza che PC-to mu e super staro i daje s prehodnik ne moje da ia polzva tia dni sha mi a donese i shte ti pusna PM s telefona mi!Diska veche se otkazah da go prodavam pone zasega! @Stenli razbira se,che moje da ia vidish koi kupuva neshto bez da go e vidial @Midas mishkata ima dva dioda sin i cherven i kato se mesti sveti mnogo got @CTo9H na moita mishka kabela e prozrachen i neznam dali e sushtia modela Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 намерих няколко сайта където а4 е по 12 $ ако я даваш за 10 лева ще я взема още днеска Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 намерих няколко сайта където а4 е по 12 $ако я даваш за 10 лева ще я взема още днеска <{POST_SNAPBACK}> Niamam nikakuv zor s prodajbata taka,che shte si chakam klient na 15 kinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 намерих няколко сайта където а4 е по 12 $ако я даваш за 10 лева ще я взема още днеска <{POST_SNAPBACK}> 12х1.5=18лв. JoroBoy ти от кой квартал си другата седмица ако не си купя телефон ще я взема. А ако си купя пак ще я взема ако някой не ме изпревари, но с малко закъснение Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 12х1.5=18лв. JoroBoy ти от кой квартал си другата седмица ако не си купя телефон ще я взема. А ако си купя пак ще я взема ако някой не ме изпревари, но с малко закъснение <{POST_SNAPBACK}> Trakia Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 17, 2005 Author Share Posted January 17, 2005 моята е същата мишока струва 16 лева и 99 стотинки от техномаркет европа http://info.datacom.bg/drane/Pictures/Image048.jpg <{POST_SNAPBACK}> Dnes vidiah mishkata v tehnopolis i struva 23 kinta.....kakto kazah moje modelite da sa razlichni!!!!A4-kata oshte se prodava,Deluxa zasega e obeshtan!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 19, 2005 Author Share Posted January 19, 2005 Delux-a e prodaden A4-kata oshte se prodava!Mishkata si e v krasiva blister opakovka stava i za podaruk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Nova cena na A4-kata 14 kinta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raiter Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 iskam da q vidq pishi mi na LC Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Aide be hora nikoi li ne go iska toia chisto nov super krasiv mishok?......veche samo za 13 levcheta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Щом е толкова чисто нов и супер красив мишок и изобщо щом е нещо хубаво защо искаш да се отарвеш от него и второ аз сам я взел моита от промоция за тва е толкова евтина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted February 3, 2005 Author Share Posted February 3, 2005 Щом е толкова чисто нов и супер красив мишок и изобщо щом е нещо хубаво защо искаш да се отарвеш от него и второ аз сам я взел моита от промоция за тва е толкова евтина. <{POST_SNAPBACK}> Ami 1-vo zashtoto sum game-ar i si igraia s moia Logitech ot kak se pomnia....igraia multiplayer CoD i prsoto sum sviknal s moita si mishka!S taia poigrah niakolko,chasa no chisto i prosto rukata si mi e sviknala na starata!2-ro kato si ia kupil tvoita ot promocia,kvo zablujdavash horata,koe kolko pari struva?.....,kato niamash interes prosto nedei pishi(to mai si imashe pravila v toia forum ama......)...i 3-to garantiram,che mishkata e perfektna prosto ne mi e nujna za tova iskam da se "OTURVA" ot neia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.