ZGAN Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 sbluskah se s problem...captvam ot edna video karta ot roda na pixel view samoche zapisvaiki s Power VCR Pro pravi mpeg2 fail 600mb i sled tva si pravi nov i taka...ako nqkoi ima veteran v zapisvaneto po tozi nachen da drasne 2-3 reda. Ne iskam ot TV da zapisvam a ot video kamera...ako tva ima znachenie de.Nachini mnogo v internet prosto nqmam vazmojnost da gi izprobvam poradi redicva prichini. 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
valbg54 Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Програмата ти ги "цепи" на инфо под 700Мб, защото смята, че ще правиш CD. Не съм работил точно с тази програма, но потърси в settings DVD Compatible file, за да направи само един файл. Това се случва само в компресия MPEG2, ако зададеш VCD или SVCD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Това се случва само в компресия MPEG2, ако зададеш VCD или SVCD. <{POST_SNAPBACK}> Мда.. имам малък опит със същото нещо. Аз съм със Pinnacle и ползвам софтуера на Pinnacle, и при SVCD (MPEG-2) програмата автоматично (без да ме пита) ми отряза филма точно на 1 час и 30 минути, като автоматично продължи със следващият файл (както и да е филма и без това беше накрая). По едно време заби и бързо (колкто е възможно) дадох пак Rec. И за моя изненада не бяха 2 а 3 файла .. като единия е въпросния 1:30h. със VCD (само че там вече съм на 352x288) съм записвал 6 часа без никакъв проблем. Така че за твоя проблем - пробвай след това да ги join-еш с някоя програма. Значи единствената на която аз попаднах е "Easy Video Joiner", тя горе долу joinва, обаче си личи къде точно става това.... с две думи: за нищо не струва но спаси временно положението. Така че ако имате някаква идея по този въпрос, нека да разискваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Пробвай IuVCR. Аз записвам с тази програма и съм най-доволен от нея. Имах един проблем, crack-а не беше наред нещо и ми правеше файлове под 1 ГБ, но като намерих с/н, всичко е наред. Задаваш си компресия (от кодеците в Уиндоус), настройваш опциите за да няма десинхронизация на видео с аудио и готово. Иначе действително това дето ти го прави е въпрос на настройка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Иначе действително това дето ти го прави е въпрос на настройка. <{POST_SNAPBACK}> Е да.. но не винаги има възможност за такава. Специално ако в тази програма има - супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted January 15, 2005 Author Share Posted January 15, 2005 Spored nastroikite mi moje da pravi fail do 8gb...no kvo da se pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Ще ти отговоря по начин който може би си очаквал да ти се отговори Adobe Premiere прави и хваща всичко което ти трябва в каквито искаш формати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.