Jump to content
BulForum.com

GSM 4X4

Recommended Posts

Търся си ударо и водоустойчив GSM, кажете някакви модели.

Бях видял преди две години една нокия, но не помня модела :(

В момента се сещам само за Сименс М35, Нокия 5210 и Нокиа 5100.

Също и Нокиа 6250 и Siemens ME45.

Ако нещо друго ми дойде на акъла, ще едит-на  :)

Ами на инфото, което намерих пише само водоустойчиви, а на мене ми трябва като го изпусна на някой камък да не го събирам два дена. :D

По принцип вървят в комплект - водоустойчив + прахоустойчив + удароустойчив. Те си имат нещо като гумен калъф под панела (на някои тва си се пада самия панел :laughing: ) и няма да се разпадне на чаркове, ако го изтървеш от високо - би треало да си остане цяло паве, а дали ще е работещо зависи от колко високо го изпуснеш :D :)

По принцип вървят в комплект - водоустойчив + прахоустойчив + удароустойчив. Те си имат нещо като гумен калъф под панела (на някои тва си се пада самия панел  :laughing: ) и няма да се разпадне на чаркове, ако го изтървеш от високо - би треало да си остане цяло паве, а дали ще е работещо зависи от колко високо го изпуснеш  :D  :)

На баща ми нокята 3310 колко шутове е видяла и си работи.

На мен ми трябва, като ходя по планините и се спъна да не се чудя какви димни сигнали да пращам, нама ли някой телефон направен точно с тая цел? :D

Иначе ми хареса една от тези нокии.

Ами на инфото, което намерих пише само водоустойчиви, а на мене ми трябва като го изпусна на някой камък да не го събирам два дена. :D

Siemens m65. даже някъде тука в страницата имаше една тема спор.. в която имаше краш тестове на телефона.

За планински ГСМ се сещам само за Ериксон А1018. Ритан, изпускан, за малко мач не се игра с него, падал е от колело и от кво ли не. А бе - здрава работа. Ама едно, че и размерите са му планински, и друго, че си е обикновена слушалка, не е кой знае какво. Друго здраво е Нокиа 5110 - тва специално аз лично съм го изтървавал през балкон на 2рия етаж - нищо му няма, само панелът се напука.

И двата телефона обаче не са водоустойчиви, просто са old school и са яки копелета.

За планински ГСМ се сещам само за Ериксон А1018. Ритан, изпускан, за малко мач не се игра с него, падал е от колело и от кво ли не. А бе - здрава работа. Ама едно, че и размерите са му планински, и друго, че си е обикновена слушалка, не е кой знае какво. Друго здраво е Нокиа 5110 - тва специално аз лично съм го изтървавал през балкон на 2рия етаж - нищо му няма, само панелът се напука.

И двата телефона обаче не са водоустойчиви, просто са old school и са яки копелета.

Ако ми дадеш инякое инфо направо ще си златен.

Ами ако като се спъна и падна в някоя локва? :)

Nokia 5100 Има всичко за планиката фенери ала бала водоустоичив и удароустоичив нищо че не пише там сас изцяло гумен(или нещо като гума) панел е отгоре мноо здрав пред мен един пич го фарли вав стената сас сичка сила и му немаше нищо наи многото дет може да му стане от удар е да му падне долната част на панела а тва требе да е наистина силен удар падне ли върху камак или нещо такова дори от 2 метра нема да му стане нищо а ако паднеш ти от повече от 2 метра не виждам за какво ти е телефон

П.П.виж TYK на далаверка моеш да го намериш втора ръка пък и можеш да говориш с човек които го е притежавал да ти обясни :)

Nokia 5100 Има всичко за планиката фенери ала бала водоустоичив и удароустоичив нищо че не пише там сас изцяло гумен(или нещо като гума) панел е отгоре мноо здрав пред мен един пич го фарли вав стената сас сичка сила и му немаше нищо наи многото дет може да му стане от удар е да му падне долната част на панела а тва требе да е наистина силен удар падне ли върху камак или нещо такова дори от 2 метра нема да му стане нищо а ако паднеш ти от повече от 2 метра не виждам за какво ти е телефон

П.П.виж ТУК на далаверка моеш да го намериш втора ръка пък и можеш да говориш с човек които го е притежавал да ти обясни :)

Няма да го хвърлям или нещо такова просто ми трябва нещо сигурно. Тази Nokia 5100 много ми хареса ама къде ТУК?

Супер лудо телефонче. То ще е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...