Jump to content
BulForum.com

Смях, Смях...

Warez-boy

Recommended Posts

Гледам, че пускате разни забавни темички вьв форума, та решех и аз да ви кажа нещо забавно!

Сутринта рано Майка ми и Баща ми заминаха за село да видят Баба и Дядо! Заключили са двете входни врати и са трагнали като са си мислили, че аз имам ключове! Сега идва смешното! Те ще си дойдат утре вечер! Хо-хо-хо, много смешно,нали :angry1 ? Хайде сега смейте се! Единствената ми врьзка кам вьншния свят е интернета и сега ако спре тока ще се самоубия ! :blowup: !

Утре ако прочете те вьв някой вестник, че тинейджьр се е самоубил да знаете, че сьм аз. Няма почти нищо за ядене, трябва да слезна да си купя, но невиждам как ще стане! Не ми казвайте да излезна през терасата, живея на 13-я етаж, ха-ха-ха :angry1 ! Немога да се обадя на родителите ми, защото телефона на Баба е развален, а GSM-ите нямат обхват! Хайде смейте се :angry: ! Ха-ха-ха :angry1 ! Сигурно ще умра до утре вечер :cry ! Ох, ако знаете колко ми е смешно :sick ! Или ще се самоубия или ще умра от глад до утре вечер, сбогом братя :cry !

Ами,наистина е смешно!!!

Ще се самоубиеш от глад ли?!Глупости на търкалета - човек може да изкара до 3 дни без(!!!) никаква храна.А ти у вас имаш най-малкото захар.Имаш интернет - пробвай да пратиш смс на познат или роднина който си е тука.Толкова ли е трудно да се сетиш?И веднага да ревеш за самоубииство?

Аре за другите идеи прояви изобретателност - няма да ти обяснявам как се разбива врата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...