smsdeliverer Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 Ами то заглавието говори само..Купувам захранване за Compaq Deskpro Очаквам оферти тук или на ЛС. Не ми е спешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted January 16, 2005 Author Share Posted January 16, 2005 Вече ми е спешно! Изглежда да е АТХ , АТХ накрайника влиза, обаче не пасва на кутията отзад и не виждам как ще приспособя бутона за включване...... Айде де, някой няма ли в мазето нещо такова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted January 16, 2005 Share Posted January 16, 2005 Ами дай някоя снимка да подсетиш хората за кой вид кутии става дума!Ако са от онези хоризонталните мисля че Firmajia продаваше от тях и то за без пари и може да има някое захранване. Аз имам такова,но не го продавам и мисля,че е АТ. Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 аз имам но нз ква цена я кажи ти колко пари даваш щото наистина незнам кви пари да ти поискам Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted January 20, 2005 Author Share Posted January 20, 2005 Закупена от BuFu50. Моля, затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.