Jump to content
BulForum.com

Hardware-en vapros

Recommended Posts

Zdraveite poneje ne me biva mnogo s ezitsite, bihte li mi kazali ne6to pove4e za Sli i saotvetno Xli tenologiqta za6toto az 4etoh 4etoh ama ne6to ni6to ne 4atnah.

10x predvaritelno !!!

Edit: Molq u4astie po temata da vzimat samo kompetentni lica . :angry1 , a ne " :allien "

Zdraveite poneje ne me biva mnogo s ezitsite, bihte li mi kazali ne6to pove4e za Sli i saotvetno Xli tenologiqta za6toto az 4etoh 4etoh ama ne6to ni6to ne 4atnah.

10x predvaritelno !!!

Edit:  Molq u4astie po temata da vzimat samo kompetentni lica . :angry1 , a ne " :allien "

Значи SLI е технология която може подкара две видео карти да работат паралено (обработват данните линиярно).SlI използва Два Пси-експрес(16х) слота като си ги разделя на трансфер(8х и 8х).Производителноста може да скочи с над 50%.

Изисква се дъно с чипсет Нфорс 4 СЛИ

XLI- е разновидност на СЛИ която е измислена от производителите на дъна и може да подкара Две видео карти в режим подобен на Сли(използва 8х и 4х)

като разликата между SLI i XLI е под 5% :)

Iskam da vi pitam otnostno :

1 Kakvo 6te mi kajete za LG_DVD zapisva4kite (Imam poznat koito raboti vav ViK , a tam sa s LG DVD-zapisva4ka , koqto sa q vzeli predi 6 ili 7 meseca i ot togava raboti bez prekusvane . Vseki(raboten) den zapisva pone po 2 ili 3 Dvd - ta i vse o6te ne se e skapala :) )

2 6te vi pomolq da mi preporu4ite nqkakav hubav Tuner(marka model ) za Kabelna televizia i Radio i da ne mi se nalaga da mu pravq izhodi za VGA-to i Audioto m a da si go bu4na na 6inata i da si ba4ka )

3 Ako moje da mi preporu4ite nqkakvo duno do 150$,4iqto Audio karta da ima vuzmojnost za redakcia i da poddurja Dolby Surround(nz dali se pi6e taka :) )

i ProLogic.

Cpu: P4 3.0 Ghz LGA775

VGA: 6600GT 128/128

RAM: Ako moje da mi preporu4ate 512MB do okolo 120$

Power Suply:Ako kutiqta koqto sam si izbral - ATX 400W, JNC 4JA H7650 404U, Дръжка, Сива nqma zahranvane moje da mi preporu4ate takova do 60$ (za spomenatite duno,CPU RAM i VGA)

:excl:

Iskam da vi pitam otnostno :

1 Kakvo 6te mi kajete za LG_DVD zapisva4kite (Imam poznat koito raboti vav ViK , a tam sa s LG DVD-zapisva4ka , koqto sa q vzeli predi 6 ili 7 meseca i ot togava raboti bez prekusvane . Vseki(raboten) den zapisva pone po 2 ili 3 Dvd - ta i vse o6te ne se e skapala :) )

2 6te vi pomolq da mi preporu4ite nqkakav hubav Tuner(marka model ) za Kabelna televizia i Radio i da ne mi se nalaga da mu pravq izhodi za VGA-to i Audioto m a da si go bu4na na 6inata i da si ba4ka )

3 Ako moje da mi preporu4ite nqkakvo duno do 150$,4iqto Audio karta da ima vuzmojnost za redakcia i da poddurja Dolby Surround(nz dali se pi6e taka :) )

i ProLogic.

Cpu: P4 3.0 Ghz LGA775

VGA: 6600GT 128/128

RAM: Ako moje da mi preporu4ate 512MB do okolo 120$

Power Suply:Ako kutiqta koqto sam si izbral - ATX 400W, JNC 4JA H7650 404U, Дръжка, Сива nqma zahranvane moje da mi preporu4ate takova do 60$ (za spomenatite duno,CPU RAM i VGA)

:excl:

Ram 2*256 A data Vitesta 566

MB: ASUS P5GD1/LGA775/915P/DDR400 128.0 132.0 137.0

Ima Azalia High definition Audio 7.1

Захранване FORTRON 350W ,48.00

Ako moje mi preporu4aite hubava opti4na mi6ka i klaviatura.

2te za okolo 60 $.

P.S. 10x BackBone mnogo mi pomogna za konfiguraciqta :)

Мишка за Counter-Strike mx510 Rulzz :punk :punk

За клаваиатур-а не мога нищо да ти препорачам щот не разбирам от клавиатур-и ма мойта е няква от 6$ и не ми пречи яко да вкарвам Глави на CS-a :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...